довідка | 51 | Мурманськ | - Каталог файлів і корисних програм ~ system - | Довідкова Інтернет Система | SPRAVKA51.RU

Computer Status v3.5 - з легкістю замінить цілу бічну панель. Гаджет показує наступні дані: поточну дату і системний час; завантаженість центрального процесора в реальному часі з поділом по ядрах для багатоядерних CPU; використання оперативної пам'яті RAM, використання дискового простору на всх логічних дисках HDD; завантаженість мережевого з'єднання в реальному часі; показ як вхідного так і вихідного трафіку; індикація стану WiFi з'єднання в процентах; ступінь заповнювання кошика; Аптайм роботи системи, кнопки управління системою - виключення, перезавантаження, сон, блокування. Всі ікони в гаджеті активні і при кліці на них відкриваються відповідні розділи виший Windows 7.

Всі ікони в гаджеті активні і при кліці на них відкриваються відповідні розділи виший Windows 7

Desktop Gadgets - в Windows 8 корпорація Microsoft повністю відмовилася від використання гаджетів робочого столу, видаливши модуль з системи. Але для багатьох користувачів вони були важливим доповненням. Дана програма може повернути гаджети в систему Windows 8.

Дана програма може повернути гаджети в систему Windows 8

Start Menu X - програма, здатна включити кнопку 'Пуск' в Windows 8. Додаток є модифікацією стартового меню для Windows 7. Розширюючи функції кнопки 'Пуск', програма Start Menu X робить ОС Microsoft кілька зручніше для великого числа користувачів. Сьогодні вона буде ще популярнішим, тому що є повністю русифікований інтерфейс. Програма абсолютно безкоштовна.

Програма абсолютно безкоштовна

7z - Кращий безкоштовний архіватор. Відрізняється швидкістю, малими розмірами і малою ресурсоемкостью і має дуже високу ступінь стиснення.

Відрізняється швидкістю, малими розмірами і малою ресурсоемкостью і має дуже високу ступінь стиснення

Adobe Reader 9.20 Rus. Програма для перегляду і друку документів формату PDF. Версії 6.x і вище підтримують програвання вбудованих в документів файлів QuickTime, Macromedia Flash, Real і Windows Media; роздруківку документів через бездротові мережі і т.д.

д

AIDA64 Extreme Edition - потужний інструмент для діагностики і тестування персонального комп'ютера, (колишній EVEREST). Програма (підтримує понад 150 різних пристроїв) пропонує можливості для діагностики апаратної складової ПК, стрес-тестування, а також контролю температури датчиків, напруги і швидкості обертання вентиляторів. Крім того за допомогою детального аналізу ПК користувач може отримати детальну інформацію як про апаратну частину (процесор, материнська плата, монітор і відеопідсистема цілком, диски і т.д.), так і про програмне забезпечення, операційну систему, драйвери, процесах, хотфиксов і т.д.

д

AtomicTime - утиліта для синхронізації системного часу, що не вимагає особливих налаштувань. Тимчасова поправка береться виходячи з даних, отриманих від цілої групи time-серверів (в т.ч. визначаються користувачем).

визначаються користувачем)

Clock nomus - Хранитель екрану - Screensaver. Дуже цікава, яскрава заставка, із зображенням годин першого каналу (ГРТ).

Дуже цікава, яскрава заставка, із зображенням годин першого каналу (ГРТ)

NET Framework 4.0 - це модель програмування з керованим кодом від Microsoft, націлена на створення додатків для клієнтів Windows, серверів, а також мобільних і вбудованих пристроїв. Розробники програм, які Ви використовуєте, працюючи з різними програмами на ПК, часто використовують NET Framework для побудови різного ПО: веб-додатки, серверні додатки, додатки інтелектуальних клієнтів, консольні додатки, додатки баз даних і багато інших.

Розробники програм, які Ви використовуєте, працюючи з різними програмами на ПК, часто використовують NET Framework для побудови різного ПО: веб-додатки, серверні додатки, додатки інтелектуальних клієнтів, консольні додатки, додатки баз даних і багато інших

FastFontSet - програма, яка дозволяє Вам вибрати шрифти для ваших потреб. Тепер легко вибрати шрифт, який вам необхідний серед всіх шрифтів, встановлених на вашому комп'ютері. Ви можете створити, зберегти і використовувати "набори" шрифтів (наприклад, "емблеми", "рукописні" і т.д.), щоб кожного разу не відсівати очевидно невідповідні.

), щоб кожного разу не відсівати очевидно невідповідні

У цьому архіві представлено більше 1300 шрифтів. Всі шрифти Ви можете безкоштовно завантажити і використовувати (якщо ліцензія дозволяє це зробити) для дизайну логотипів, сайтів, рекламних буклетів, плакатів і т.д. Перетягніть шрифти в папку «Fonts» (Шрифти), що знаходиться в папці «Windows», без заміни вже наявних!

Перетягніть шрифти в папку «Fonts» (Шрифти), що знаходиться в папці «Windows», без заміни вже наявних

Hiren's BootCD v.10 образ (ISO) завантажувального диска, що містить незамінний інструментарій для усунення проблем в роботі операційної системи, діагностики комп'ютера і відновлення інформації.

У Мультизавантажувальний образі (диску) зібрані десятки кращих програм і утиліт для роботи з жорстким диском (HDD), утиліти діагностики всіх вузлів комп'ютера, файлові менеджери, утиліти для роботи в мережі, і багато іншого ...

Найновішу версію шукайте на сайті виробника - http://www.hirensbootcd.org/category/all-versions/

FreeRAM XP Pro v.1.52 - утиліта для дефрагментації і звільнення оперативної пам'яті, що дозволяє підвищити швидкість роботи і стабільність операційної системи.

Microsoft Security Essentials. Цей давно відомий нам безкоштовний антивірус від компанії Microsoft теж є одним з кращих серед собі подібних. З плюсів цього антивірусного рішення софтверного гіганта можна виділити регулярні оновлення, простота використання і захист від усіх видів загроз. У Windows 8 він є частиною операційної системи і називається Windows Defender.

У Windows 8 він є частиною операційної системи і називається Windows Defender

Microsoft Security Essentials. Цей давно відомий нам безкоштовний антивірус від компанії Microsoft теж є одним з кращих серед собі подібних. З плюсів цього антивірусного рішення софтверного гіганта можна виділити регулярні оновлення, простота використання і захист від усіх видів загроз. 64-х бітна версія програми.

64-х бітна версія програми

Microsoft Security Essentials. Цей давно відомий нам безкоштовний антивірус від компанії Microsoft теж є одним з кращих серед собі подібних. З плюсів цього антивірусного рішення софтверного гіганта можна виділити регулярні оновлення, простота використання і захист від усіх видів загроз. Для Windows XP 32-bit.

Для Windows XP 32-bit

AVG Internet Security 2015 - антивірусна програма. Постійні цілодобові оновлення бази даних і унікальний алгоритм аналізу системи дозволять Вам завжди бути повністю захищеними!
Пакет установки для Windows - ONLINE установка. AVG Internet Security - офіційна безкоштовна ліцензія на 1 рік за акції: IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3

AVG Internet Security - офіційна безкоштовна ліцензія на 1 рік за акції: IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3

AVG Internet Security 2016 - антивірусна програма! Пакет установки для Windows 32-bit. AVG Internet Security - офіційна безкоштовна ліцензія на 1 рік за акції: IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3

AVG Internet Security - офіційна безкоштовна ліцензія на 1 рік за акції: IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3

AVG Internet Security 2016 - антивірусна програма! Пакет установки для Windows 64-bit. AVG Internet Security - офіційна безкоштовна ліцензія на 1 рік за акції: IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3

AVG Internet Security - офіційна безкоштовна ліцензія на 1 рік за акції: IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3

MyPhoneExplorer - програма для управління стільниковими телефонами марки Sony-Ericsson. Підключіть телефон до MyPhoneExplorer за допомогою кабелю, через інфрачервоний або bluetooth порт і ви зможете ефективно управляти телефоном за допомогою цієї програми.

Підключіть телефон до MyPhoneExplorer за допомогою кабелю, через інфрачервоний або bluetooth порт і ви зможете ефективно управляти телефоном за допомогою цієї програми

Norton Disk Doctor 2007 Portable - Відмінна утиліта від Symantec для перевірки вашого жорсткого диска на помилки і збійні сектора. Особливість даної версії в тому, що вона не вимагає інсталяції і працює з будь-якого змінного носія.

Особливість даної версії в тому, що вона не вимагає інсталяції і працює з будь-якого змінного носія

Punto Switcher - це абсолютно безкоштовна програма виконує функції автоматичного перемикача розкладки клавіатури з англійської на російську і навпаки, в залежності від тексту, що набирається. Нікому не секрет, що при наборі різномовного тексту при досить частій зміні розкладки клавіатури виникають мимовільні помилки - набір російського тексту англійськими літерами та навпаки. Punto Switcher володіючи відмінним алгоритмом розпізнавання російських і англійських слів працює настільки добре, що про перемикач клавіатури можна взагалі забути.

Punto Switcher володіючи відмінним алгоритмом розпізнавання російських і англійських слів працює настільки добре, що про перемикач клавіатури можна взагалі забути

Uniblue Registry Booster - призначений для оптимізації і очищення системного реєстру Windows. За допомогою технології автоматичного виявлення помилок Registry Booster розпізнає фрагментовані, пошкоджені і невірні ключі реєстру і виправляє виявлені помилки, тим самим дозволяючи поліпшити продуктивність і загальну стабільність системи.

За допомогою технології автоматичного виявлення помилок Registry Booster розпізнає фрагментовані, пошкоджені і невірні ключі реєстру і виправляє виявлені помилки, тим самим дозволяючи поліпшити продуктивність і загальну стабільність системи

Штірліц 4.01 - одна з кращих програм для виправлення листів, спотворених при пересиланні, і взагалі будь-яких читаються текстів.

01 - одна з кращих програм для виправлення листів, спотворених при пересиланні, і взагалі будь-яких читаються текстів

TFTTEST - програма призначена для випробування монітора, наприклад перед покупкою і навіть прямо в магазині при отриманні товару. Найбільше за все вона буде корисна для власників TFT (LCD) моніторів - для виявлення битих точок-пікселів.

Найбільше за все вона буде корисна для власників TFT (LCD) моніторів - для виявлення битих точок-пікселів

Total_Commander_8.00_PE. Ця збірка (Podarok Edition) спеціально замислювалася для полегшення життя системного адміністратора або досвідченого користувача - більшість необхідних в роботі програм зібрані в одному пакеті. Вбудована в файловий менеджер, збірка дозволяє швидко налаштувати систему Windows і не тільки після її інсталяції.

Вбудована в файловий менеджер, збірка дозволяє швидко налаштувати систему Windows і не тільки після її інсталяції

Total Commander PE Lite - дозволить вам переглядати або відтворювати аудіо, відео, графічні, pdf, DjVu, rar, zip, 7z і т.п файли, а так само працювати з ними на встановленою Windows.

п файли, а так само працювати з ними на встановленою Windows

Weather - програма для інформування про реальну погоді у Вашому місті і прогноз погоди на найближчі два-три дні. Погодний інформер повністю сумісний з Windows XP і Windows7. Версія для Linux (на сайті розробника: http://s3blog.org/ )

Теми оформлення (themepack) для Windows 7.

Всього: 52 теми в архіві.

Wrar420 - один з найвідоміших архіваторів. Те, що він підтримує архівацію у форматі RAR, ймовірно, пояснювати не треба.

Flash player - безкоштовний програвач мультимедійних файлів та ігор, для інтернет браузерів. SWF - версія оновлення плагіна.