Ідея для новорічного подарунка: корисні гаджети не дорожче 300 рублів

До Нового року залишилося кілька тижнів, а «Техногід» продовжує ділитися ідеями для подарунків. Ми вже писали про п'яти корисних гаджетах для будинку , Які ми знайшли на AliExpress, а також про п'яти збалансованих смартфонах , Які коштують не дорожче 300 рублів. Сьогодні ми розповімо про п'ять корисних і недорогих гаджетах, які прямо зараз можна купити в наших інтернет-магазинах.

Портативна колонка JBL Charge 3

Загальна потужність колонки складає 20 Вт (2 × 10 Вт на кожний з двох динаміків). Діапазон частот - 65-20 000 Гц, співвідношення сигнал / шум - 80 дБ. Підключати зовнішні пристрої можна бездротовим способом через Bluetooth або по кабелю через «класичний» 3,5-мм роз'єм.

До Нового року залишилося кілька тижнів, а «Техногід» продовжує ділитися ідеями для подарунків

Фото: TrustedReviews

Ємність вбудованої в JBL Charge 3 батареї становить 6000 мАг. Від одного заряду в залежності від гучності відтворення музики гаджет може пропрацювати до 20 годин. Крім того, колонку можна використовувати в якості зовнішнього акумулятора для смартфонів - відмінний варіант для виїзних вечірок.

З додаткових бонусів - захист від води і пилу за стандартом IPX7, а також вбудований мікрофон з шумо- та ехопоглинання для розмов з підключеного телефону.

Безпровідні навушники Beats BeatsX Wireless

Ці навушники особливо сподобаються власникам останніх моделей iPhone. При підключенні до смартфонів Apple гарнітуру можна використовувати для викликів і взаємодії з голосовим помічником Siri. З Android-смартфонами BeatsX Wireless працюють як звичайні бездротові навушники.

На відміну від Apple AirPods, навушники з'єднані між собою і не загубляться під час пробіжок.

На відміну від Apple AirPods, навушники з'єднані між собою і не загубляться під час пробіжок

Дальність роботи становить близько 15 метрів, час дії від одного повного заряду - 8 годин. За допомогою функції Fast Fuel за 5 хвилин гаджет заряджається на 2 години відтворення музики. Крім того, в комплект поставки входить декілька змінних амбушюр різного розміру, а також чохол для носіння навушників з собою.

Зовнішній акумулятор Xiaomi Mi Power Bank 2 20 000

Одна з найпопулярніших моделей ємністю 20 000 мАг, з функцією одночасної зарядки декількох пристроїв, а також прискореної підзарядки Qualcomm Quick Charge 3.0.

Одна з найпопулярніших моделей ємністю 20 000 мАг, з функцією одночасної зарядки декількох пристроїв, а також прискореної підзарядки Qualcomm Quick Charge 3

Корпус акумулятора виконаний з пластика, є режими захисту від короткого замикання, перегріву і перевантаження. Зовнішні пристрої підключаються через два USB-порту з максимальним струмом в 2.4а. Є світлодіодний індикатор рівня заряду.

Переносний жорсткий диск Plextor EX1

Головна «фішка» цієї моделі - SSD-накопичувач ємністю 256 ГБ. Швидкість запису становить 500 МБ / с, читання - 550 МБ / с.

Фото: itndaily.ru

При цьому пристрій важить всього 30 грамів, позбавлене проблем з вібрацією і нагріванням корпусу, а також підтримує підключення до Android-пристроїв. З доступних портів є тільки один USB Type-C стандарту USB 3.1 Gen 2. У комплект поставки входить адаптер Type C - Type A, а також сумочка для транспортування.

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 2

Компанія Xiaomi кілька років займається розробкою і випуском фітнес-браслетів. Mi Band 2 - найактуальніша на сьогоднішній день модель, яка може синхронізуватися зі смартфонами на Android і iOS. Апарат виготовляється з пластика, браслет силіконовий.

Апарат виготовляється з пластика, браслет силіконовий

Гаджет може виконувати функції фітнес-трекера, відстежувати ритм серцевих скорочень, а також контролювати режими сну. Браслет не боїться води і пилу і захищений за стандартом IP67.

Пристрій оснащується OLED-дисплеєм діагоналлю 0,42 дюйма, який дозволяє бачити час, пройдені кроки або пульс. Також присутній анодирувана кнопка товщиною всього 0,05 мм і ємна батарея (70 мАг), якої вистачає на 20 днів роботи.