ASUS показала гарнітуру ROG Delta з роз'ємом USB Type-C

Компанія ASUSTeK Computer продовжує залишатися одним з головних ньюсмейкерів Computex 2018. У сьогоднішній новини ми розповімо про ігровий гарнітурі ROG Delta Type-C, яка, як можна здогадатися з назви, оснащена універсальним роз'ємом USB Type-C. Завдяки цій особливості навушники ROG Delta Type-C можна використовувати з широким спектром пристроїв, включаючи настільний комп'ютер, ноутбук, смартфон або планшет.

Завдяки цій особливості навушники ROG Delta Type-C можна використовувати з широким спектром пристроїв, включаючи настільний комп'ютер, ноутбук, смартфон або планшет

Гарнітура ASUS ROG Delta Type-C відрізняється хорошим ставленням сигнал / шум в 127 дБ, тоді як навушники подібного класу зазвичай мають в середньому 110-115 дБ. Завдяки цьому параметру в іграх буде легше визначити, наскільки далеко від вас знаходиться джерело шуму.

Завдяки цьому параметру в іграх буде легше визначити, наскільки далеко від вас знаходиться джерело шуму

В апаратній частині ROG Delta Type-C представлені чотири ЦАП ESS Sabre, кожен з яких працює в своєму діапазоні: 20-150 Гц, 150-5000 Гц, 5000-20 000 Гц і 20 000-40 000 Гц. Також виробник застосував 50-мм діффузорного динаміки Essence, відомі геймерам по серії гарнітур Strix Fusion.

Також виробник застосував 50-мм діффузорного динаміки Essence, відомі геймерам по серії гарнітур Strix Fusion

Не обійшлося без світлодіодного підсвічування ASUS Aura RGB. Кожен навушник оснащений 16 світлодіодами, світіння яких можна гнучко налаштовувати. До слова, в комплект поставки включений перехідник USB Type-C / USB Type-A. У вільному продажу гарнітуру ASUS ROG Delta Type-C варто чекати восени. Ціна стане відома ближче до релізу.

Ціна стане відома ближче до релізу