iPhone 6S - Колір: Рожево-золотий купити за низькою ціною - замовити в Україні (Київ, Харків, Дніпро, Львів)

  1. Потужний процесор і великий об'єм пам'яті для айфона 6S рожеве-золото

iPhone 6S Rose Gold або рожеве золото дуже сильний і функціональний мобільний телефон від відомого виробника Apple iPhone 6S Rose Gold або рожеве золото дуже сильний і функціональний мобільний телефон від відомого виробника Apple. Ви купуєте не тільки модель в новому кольорі, а абсолютно новий смартфон з великою кількістю корисних для роботи і розваг функцій.

Відмінною особливістю серед моделей iPhone 6S є фірмова заставка, в залежності від кольору телефону відрізняється і її колір. У Apple Rose Gold на білому тлі зображено помаранчева рибка. Якщо ви торкнетеся екрана, то вона оживе. Що стосується дизайну смартфона, то він залишився практично незмінним. Але ви можете бути впевненими, що корпус не буде гнутися, тому що в його виробництві використовується якісний алюміній. Вага став трохи більше і тепер він становить 143 грами. Розміри 138,3 * 67,1 * 7,1 міліметра.

Важливою новиною, є те, що Apple iPhone 6S в кольорі Rose Gold є водонепроникним. Також вже всім покупцям полюбився технологія Touch ID, представлена ​​в новому поколінні. Вона дуже швидко реагує на ваше дотик. Дуже зручна функція, дає можливість не використовувати пароль. Епл Айфон 6S Рожеве Золото оснащений екраном діагоналлю чотири дюйми, з роздільною здатністю 1334 * 750 пікселів. Також вас порадує нова функція 3D Touch, яка розпізнає силу, з якою ви будете натискати на екран.

Потужний процесор і великий об'єм пам'яті для айфона 6S рожеве-золото

Apple iPhone 6S Rose Gold працює на базі потужного процесора А9, за рахунок каторга продуктивність Айфона збільшилася більш ніж на сімдесят відсотків, що стосується графіки, вона збільшилася практично на дев'яносто відсотків. Оперативна пам'ять 2 Гб. Що стосується внутрішньої пам'яті вона може бути:

Виробник оснастив iPhone 6S Rose Gold сопроцессором М9. А також потужним акумулятором, який дає можливість на одній зарядці смартфона користуватися в режимі розмов понад чотирнадцять годин, в режимі очікування до десяти днів. Найкрасивіші і чіткі знімки ви зможете зробити за допомогою кращої в світі основної камери iSight, з її допомогою ви зможете записати професійне відео в форматі 4К. А найпопулярніші Селфі вам допоможе зняти фронтальна 5 мегапіксельна камера.

Купити Apple iPhone 6S Rose Gold за найоптимальнішою ціною в Україні ви зможете в інтернет-магазині ТехноЕж. Своїм клієнтам з Києва, Львова, Одеси, Харкова ми готові запропонувати постійну наявність айфонів 6S рожеве золото, і багато іншого мобільної техніки від Apple.

Читати повністю