Iphone 7 Plus 128 GB: купити Айфон 7 Плюс 128 gb вбудованої пам'яті в Києві, Україні: ціни, знижки, характеристики, відгуки

  1. Apple iPhone Plus 7 128Gb - Подвійна професійна камера

Якщо вам потрібен потужний смартфон з великим об'ємом пам'яті і відмінною камерою, наш інтернет-магазин всім покупцям з Києва, Дніпропетровська, Одеси, Львова та інших регіонів України пропонує придбати Apple iPhone Plus 7 128 Gb за вигідною ціною Якщо вам потрібен потужний смартфон з великим об'ємом пам'яті і відмінною камерою, наш інтернет-магазин всім покупцям з Києва, Дніпропетровська, Одеси, Львова та інших регіонів України пропонує придбати Apple iPhone Plus 7 128 Gb за вигідною ціною. Цей телефон здивує вас не тільки подвійний камерою з оптичною стабілізацією, але і:

  • процесором
  • сопроцессором
  • архітектурою
  • операційною системою
  • функціями і додатками

Apple iPhone Plus 7 128Gb працює на базі чотирьох ядерного процесора А10 Fusion, тактова частота становить 1,4 Ггц. За рахунок 64 бітної архітектури і вбудованого співпроцесора М10, процесор працює з високою продуктивністю. Вбудований контролер Apple iPhone Plus 7 128Gb відповідає за два режиму, один для складних, другий для простих завдань. Епл Айфон 7 Плюс 128 Гб працює за рахунок операційної системи iOS 10. Операційна система значно збільшує автономність і швидкість роботи мобільного телефону.

Apple iPhone Plus 7 128Gb став водонепроникним. Міцний алюмінієвий корпус надійно захистить смартфон від бризок, вологи і пилу. Виробник запевняє, що він може знаходиться під водою протягом тридцяти хвилин. Екран з діагоналлю 5,5 дюймів захищає олеофобним покриття. Яскраве, якісне, чітке зображення забезпечує дисплей з роздільною здатністю 1920 * 1080 пікселів. Дисплей Retina HD, порадує користувачів 3D Touch і збільшеним охопленням кольорів.

Apple iPhone Plus 7 128Gb ви зможете купити в нашому інтернет-магазині в наступному кольорі корпусу:

  • Jet Black
  • Black
  • Rose Gold
  • Gold
  • Silver

Телефон Епл Айфон 7 Плюс 128 Гб отримав оновлену кнопку «Додому», тепер вона реагує, як на ваші натискання, так і на їх силу. Датчик Touch ID, який ідентифікує відбиток вашого пальця, вбудований в кнопку «Додому».

Apple iPhone Plus 7 128Gb - Подвійна професійна камера

Новий пристрій від компанії Епл оснащено двома потужними 12 мегапіксельними основними камерами з можливістю оптичної стабілізації зображення. Одна камера у Apple iPhone Plus 7 128Gb широкоугольная, друга з телеоб'єктивом, допоможуть зробити вам професійні фотографії і знімати відео у форматі 4К. Діафрагма f / 1.8, а також спалах True Tone Quad-LED дають можливість проводити фото і відеозйомку в нічний час і при низькій освітленості. Для яскравого і реалістичного Селфі Епл Айфон 7 Плюс 128Гб укомплектований 7 мегапіксельною фронтальною камерою. Чистоту, якість, глибину звуку забезпечують два стереодинаміки, які розташовані з різних сторін корпусу.

Все шанувальникам Apple iPhone Plus 7 128 Gb наш інтернет-магазин пропонує оптимальну ціну в Україні. Будь-смартфон або аксесуар до нього ми відправимо в Одесу, Харків, Дніпропетровськ, Київ, Львів і будь-який інший місто.

Читати повністю