Ціна iPhone 7 в Таїланді: скільки можна заощадити

  1. Найважливіше - ціни
  2. Дизайн
  3. Камера
  4. Зручніше, сучасніше, ефективніше!

В даному огляді ми приділимо увагу не тільки тому, скільки коштує айфон 7 в Таїланді, але і розкриємо основні особливості нової моделі. Сьома модель айфона має продуктивний процесор, прекрасну 12 Мп камеру, потужний акумулятор , А також цілий ряд інших відмінних аспектів.

Найважливіше - ціни

При покупці останньої моделі айфона в Таїланді, клієнти можуть розраховувати на діапазон цін від $ 927 до $ 1630. Вартість залежить не тільки від характеристик , Продуктивності і пам'яті , Але і колірна модель хоч не суттєво, але все ж впливає на неї. В цілому, ціни на Айфон можна назвати прийнятними для середнього класу. У таблиці нижче наведені актуальні ціни на всі версії iPhone 7 і iPhone 7 Plus в Таїланді.

У вересні 2016- го року по всьому світу стартував продаж iPhone 7. Процес запуску реалізації нової моделі айфона був розділений на кілька етапів. Перший етап продажів розпочався 23 вересня. Він охопив країни Північної Америки, Росії, Німеччини, Сінгапуру, Англії та Австралії. З 7 жовтня дані гаджети стали доступні в магазинах Індії, Південної Африки, Малайзії, Туреччини та України.

У Таїланді ж в продаж сьомий Айфон надійшов тільки з 21 жовтня У Таїланді ж в продаж сьомий Айфон надійшов тільки з 21 жовтня. У деяких спеціалізованих магазинах Бангкока нову версію телефону з коханим яблучком можна було придбати навіть раніше. Правда, ціна на них була злегка завищена.

новий Айфон доступний в декількох колірних варіантах . є чорний , чорний онікс , срібний , Золотий і в кольорі рожеве золото . Телефон випускається відразу ж у двох моделях: iPhone і iPhone Plus.

Після того, як ми ознайомилися з цінами на iPhone 7 в Таїланді, давайте розглянемо всі ключові зміни і модифікації, які відбулися в цьому пристрої.

Дизайн

Всі найважливіші боку нового айфона модифіковані та покращені. Фото і відеозйомка стали на порядок якісніше. Акумулятор тепер здатний забезпечити більш тривалий час роботи до наступної зарядки. Стереодинаміки дають можливість насолодитися багатим звучанням, а дисплей захищений від бризок води. Але і зовні новий гаджет виграшно виглядає відносно попередньої версії.

По-перше, доданий новий колір По-перше, доданий новий колір. У користувачів є можливість вибрати і просто чорний і чорний онікс. Кнопка «додому» також пережила зміни, і з'явився дизайн unibody.

У нового телефону з'явилося дві моделі. iPhone 7 розміром в 4,7 дюйма і iPhone 7 Plus - 5,5 дюйма. Обидві версії мають алюмінієвий корпус серії 7000. Сьомий Айфон абсолютно не боїться вологи і пилу. Помістіть телефон хоч в семеро склянок з водою і з ним нічого не трапиться.

Система сенсорного управління стала на порядок чутливіші. Телефон ще швидше реагує і стала більш чутливою до дотиків. Цьому сприяє Taptic Engine. Дія цього приводу користувачі можуть підлаштувати під себе. Датчик Touch ID дає можливість ідентифікувати користувача за відбитком пальця. Він забезпечує безпечну установку і зняття блокування.

Камера

Камера серед всіх достоїнств iPhone 7 повинна стояти на першому-другому місці. Вона завжди була гордістю лінійки, але тепер можливості камери стали на порядок ширше. З'явилася оптична стабілізація. Шестілінзовий об'єктив з діафрагмою 1.8 дає можливість проводити якісні зйомки в слабоосвещенних умовах. Збільшений діапазон кольорів робить фото на порядок яскравіше і реалістичніше.

Збільшений діапазон кольорів робить фото на порядок яскравіше і реалістичніше

Натисніть на фото, щоб збільшити його

Функція оптичної стабілізації дає можливість звести розмиття до мінімуму в разі динамічної зйомки. Вбудований датчик відстежує навіть мікроколивання і стабілізує їх. Діафрагма 1.8 вловлює до 50% більше світла, що добре впливає на якість фотографій.

True Tone спалах стала ще яскравіше в порівнянні з попередньою версією Айфон. Вона автоматично визначає колірну температуру і дає можливість робити чіткі і світлі фотографії навіть в умовах недостатнього освітлення. Цьому сприяє система Quad-LED з чотирьох світлодіодів.

Завдяки всім нововведенням не тільки фотографії, але і рівень відео став на порядок краще. Камера в 12 Мп з діафрагмою в 1.8 знімає якісне відео з роздільною здатністю до 4К. Не має значення, чи проводиться зйомка в денний час або вночі, якість відео буде на найвищому рівні. Дозвіл одного кадру має понад 8 000 000 пікселів. Ролик можна відразу ж змонтувати в iMovie і викласти в соцмережі або ж відправити друзям.

iPhone 7 дає можливість насолодитися сповільненій зйомкою високої якості в HD. При цьому дозвіл вихідного відео зберігається на рівні 1080p на 720p. Доступна покадровая зйомка під час зняття відео. Телефон наділений також прекрасної 7Мп фронтальною камерою. Retina Flash спалах дає можливість робити чіткий Селфі і знімати відео навіть в нічний час.

Зручніше, сучасніше, ефективніше!

Система 3D Touch забезпечує в буквальному сенсі відгук апарату на кожне натискання Система 3D Touch забезпечує в буквальному сенсі відгук апарату на кожне натискання. Дисплей Retina HD в повній мірі підтримує 3D Touch. Крім того, новий Айфон оснащений потужним з доступних процесорів для мобільних. Він працює набагато швидше, при цьому одночасно є економічним.

А10 Fusion процесор є інтелектуальним рішенням. Він максимально продуктивний, коли це необхідно користувачу, але в той же час дуже економічний, коли потужність абсолютно не потрібно. Потужність акумулятора нової моделі дає можливість вирішувати завдання на порядок швидше, при цьому звертатися до допомоги зарядного пристрою в два рази рідше.

A10 Fusion оснащений 4 ядрами. При цьому навантаження розподілено рівномірно. Виконання легких завдань - це відповідальність перших двох ядер, а складних - двох інших. При цьому загальні показники дають можливість користувачеві отримати більшу економічність і продуктивність.