Матриць (дисплеїв, екранів)

Ремонт або заміна матриці ноутбука, нетбука, планшета, смартфона, електронної книги. Харків Салтівка.

Телевізори, монітори, ноутбуки, планшети, навігатори оточують нас в сучасному світі на кожному кроці. Не можна уявити собі робоче місце без Телевізори, монітори, ноутбуки, планшети, навігатори оточують нас в сучасному світі на кожному кроці комп'ютера або домашній затишок без телевізора, ноутбука . На жаль техніка не вічна і настає час коли слід звернутися до професіоналів в сервісний центр. Якщо екран розбитий фізично Вам необхідна заміна матриці. Ремонт матриці ноутбука точніше її електроніки завдання для фахівців, які знають, як відновити роботу вашої цифрової техніки. Не довіряйте відновлення дорогих апаратів любителю, адже тоді ремонт в майстерні може коштувати набагато дорожче звичайного. Заміна матриці на ноутбуці ціна Харків різна і залежить від конкретної моделі ноутбука або нетбука.

Перелік робіт вироблений сервісним центром Валтех з матрицями для ноутбуків і нетбуків:

- термінова заміна матриці на нову з установкою в ноутбук, нетбук

- добірка матриці потрібного розміру (діагоналі), інтерфейсу підключення шлейфа (20, 30 або 40 пін)

- перевірка матриці на різного роду дефекти (биті пікселі, вертикальні і горизонтальні смуги, брижі по екрану, інверсію кольору, мерехтіння, зсуву зображення, відтінки зеленого і червоного кольорів, ефект чорного екрану, не коректну регулювання яскравості)

- заміна лампи підсвічування матриці (зокрема пропайка решт лампи матриці)

- ремонт плати електроніки (заміна контролера, роз'єму шлейфу, прошивка ПЗУ дисплея, виготовлення шлейфу на матриці під замовлення)

- заміна LCD ламп на світлодіодні стрічки (на певних моделях ноутбуках).

Якщо у вас розбитий дисплей ноутбука, пішли тріщини по екрану або вертикальні смуги Вам потрібно замінити екран на новий. Скільки коштує заміна матриці на ноутбуці ви можете дізнатися у наших менеджерів або в сервісному центрі у майстри. Сервісний центр по заміні матриць на ноутбуках і нетбуках Харків. Ми виробляємо ремонт (заміна ламп на матриці, ремонт електроніки матриці), заміну, продаж, обмін матриць різних марок таких фірм як: Samsung, LG, Philips, Nec, AU Optronics, ChiMei Innolux, Boe, HannStar, LG-Philips, Chunghwa, Toshiba-Matsushita, Sharp, Sony. Також ж ви можете придбати в нашому магазині інвертори, шлейфи , Лампи, петлі, брекети, кріплення для матриць. Увага! Заміна матриці ноутбука на ips можлива тільки на нових моделях ноутбуках.

Зазвичай заміна матриці в ноутбуці Харків здійснюється протягом тридцяти хвилин безпосередньо в магазині нашого сервісного центру при клієнті. Є моделі ноутбуків які вимагають складної розбирання верхньої частини корпусу ноутбука де встановлена ​​матриця. У таких випадках ноутбук доведеться залишати в майстерні на 2-4 дня.

Як змінюється матриця на ноутбуці в сервісному центрі Валтех:

- Уточнюється виробник і модель ноутбука

- Визначаються сумісні моделі матриць (роз'єм підключення, прошивка, фірма виробник)

- Клієнту пропонується вибрати матовий або глянсовий дисплей

- Обговорюється можливий варіант технічних параметрів нової матриці (роздільна здатність екрану, ips 250cd / m2, ips 300cd / m2, slim, led, лампова)

- Формується вартість матриці з установкою в залежності від складності розбирання корпусу ноутбука

- Ноутбук відключається від мережі 220В і виймається акумулятор

- Відбувається правильна розбирання корпусних вузлів ноутбука (передній рамки матриці, бічних напрямних, послаблюються петлі, відключається веб камера і шлейф підключення матриці)

- Акуратно знімається старий дисплей

- прочищати і продувається роз'єм підключення шлейфа до матриці

- Підключається новий екран

- Уставляється назад акумулятор або підключається блок живлення

- Ноутбук включається і завантажується ОС

- Матриця перевіряється на биті пікселі, можливість регулювання яскравості, побічні дефекти

- Робота майстра і нова матриця ноутбука схвалюється клієнтом

- Ноутбук відключається від живлення і починається зворотна збірка корпусу вже з новою матрицею (роз'єм підключення шлейфа до матриці зміцнюється, скручуються корпусні брекети, підключається веб камера, в заводські пази укладається кабель вай фай антени і шлейфу матриці, прикручується верхня кришка корпусу і лицьова рамка, приклеюються гумові заглушки на болти)

- Ноутбук ще раз включається (відбувається контрольна перевірка на працездатність нового екрану)

- Клієнту видається талон сервісних зобов'язань терміном на 3 місяці.

Наш СЦ швидко і якісно справляється з ремонтом екрану. Ви залишитеся задоволені виконаними роботами. Вартість подібної послуги буде залежати від моделі ноутбука. Має значення якої техніки проводиться заміна екрану, яка марка, складність збирання. Гарантійний талон дає можливість на безкоштовне обслуговування в разі аналогічної поломки. Безкоштовний ремонт на нову матрицю надається тільки по гарантії.

У Харкові якісна заміна матриці ноутбука або нетбука здійснюється тільки в спеціалізованих сервісних центрах, таких як Валтех. Наша майстерня порадує Вас прийнятними цінами і високим рівнем обслуговування. Ремонтом матриці займаються дійсно фахівці з величезним досвідом роботи в даній сфері. Ви можете отримати консультацію за телефонами:

057-751-76-39, 097-984-36-54 Валерій (Харків)
Майстер проконсультує вас і відповість на всі питання.

Діагностика і заміна матриці ноутбуків і нетбуків наступних фірм: Acer, Asus, Sony, HP, Toshiba, Lenovo, Philips, Dell, LG, Samsung, Fujitsu Siemens, Fujitsu LifeBook, Packard Bell, MSI, AlienWare, CyberpowerPC Діагностика і заміна матриці ноутбуків і нетбуків наступних фірм: Acer, Asus, Sony, HP, Toshiba, Lenovo, Philips, Dell, LG, Samsung, Fujitsu Siemens, Fujitsu LifeBook, Packard Bell, MSI, AlienWare, CyberpowerPC. Також Ви зможете замінити дисплей або модуль в планшеті, електронній книзі, смартфоні, телефоні. Терміновий ремонт матриці для ноутбуків виконується в мінімальні терміни у залежності від завантаженості майстрів. Заміна тачскрін планшета або мобільного телефону проводиться тільки після огляду його нашими фахівцями. Не намагайтеся самі поміняти матрицю або тачпад! Це робиться на спеціальному пристрої сепараторі. Ви можете пошкодити електроніку, роз'єми і шлейфи пристрої! Тільки майстер знає як розбирається корпус наприклад ноутбука або планшета. В СЦ Валтех недорогий ремонт планшетів Харків Салтівка .

Ремонтом екрану повинен займатися людина, яка спеціалізується на цьому. Адже найменша помилка може зіпсувати вам дорогу техніку. Тому для заміни матриці варто звернутися в сервісний центр. Якісний ремонт Вашої техніки - запорука відмінної роботи її в подальшому! Звичайно Ви можете самостійно замінити матрицю у Вашому ноутбуці. Матриці для ноутбуків у нас завжди в великому асортименті в наявності і під замовлення.

Орієнтовна вартість матриць в сервісному центрі Валтех Салтівське шосе 137а.

Більш детальну інформацію Ви завжди можете дізнатися зателефонуємо за вказаним вище телефоном.

Розмір матриці пристрою (ноутбука, нетбука, планшета, смартфона, електронної книги) в дюймах

Вартість в гривнях від

7,0 "450 8,9" 450 10,0 "550 10,1" 550 10,2 "620 10,4" 650 10,6 "700 11,1" 680 11,6 "600 12,1" 580 13,1 "600 13,3" 650 14,0 "600 14,1" 500 15,0 "350 15,2" 650 15,4 "400 15,6" LED 750 16,0 "1100 17,0" лампа 500 17,1 "лампа 500 17,3" LED 1 200 18,4 "1100