Ремонт ноутбуків Acer в Харкові. Сервісний центр Acer.

  1. Ціни на ремонт ноутбуків в Харкові
  2. Кращий сервісний центр Acer в Харкові
  3. Недорогий ремонт ноутбуків Acer
  4. Роботи по ремонту ноутбуків Acer в Харкові

Ми маємо великий досвід в проведенні складних апаратних ремонтів ноутбуків Acer. Авторизовані майстра сервісного центру виконають ремонт ноутбука Асер в короткі терміни. Ціна ремонту нижче, ніж у брендових сервісних центрів. На всі роботи ми надаємо гаранітію.

  • Ремонт ноутбуків Acer будь-якого модельного ряду: Aspire, eMachines, Extensa, Ferrari, TravelMate
  • Безкоштовна діагностика ноутбука
  • Наявність запчастин для всіх моделей
  • Терміновий ремонт ноутбука без доплати за терміновість
  • Надається гарантія на ремонт до 1 року

Ціни на ремонт ноутбуків в Харкові

від 100 грн.

Найменування послуги Гарантія, міс Ціна, грн Діагностика несправностей ноутбука - 0 чистка ноутбука (Повне розбирання, заміна термопасти (термопрокладки), процесора, відео, моста), перевірка 6 від 300 Чистка ноутбука після залиття 6 від 500 Заміна кулера / вентилятора / системи охолодження 12 від 450 Заміна жорсткого диска (частковий / повний розбір) 12 150 / 350 Заміна оперативної пам'яті (частковий / повний розбір) (установка доп. пам'яті) 12 100/200 Заміна матриці ноутбука (без вартості матриці) 3 від 450 Заміна лампи підсвічування 3 від 450 Ремонт / заміна шлейфу матриці 3 від 450 Заміна інвертора матриці 3 від 350 Заміна клавіатури ноутбука (без вартості клавіатури) 3 150 Заміна або ремонт клавіші клавіатури / клавіша + каретка 3 35 / 60 Заміна роз'єму живлення / usb / lan / аудіо роз'єму і т.д. 3 від 450 Ремонт зарядного пристрою ноутбука 1 від 250 Ремонт ланцюгів живлення материнської плати 3 від 700 Заміна чіпа "Південний міст" / "Північний міст" / відеочипа / відеокарти ноутбука 3 від 1200 Заміна материнської плати 3 від 1000 Ремонт корпусу ноутбука 3 від 450 Заміна петель ноутбука 3 від 350

Для отримання знижки необхідно перейти на сторінку замовлення онлайн, заповнити форму і відправити нам.
Наявність і вартість комплектуючих уточнюйте у наших менеджерів за телефонами .
Якщо Ви не знайшли на сайті потрібної послуги, передзвоніть нам, ми візьмемося за будь-яку несправність!

Кращий сервісний центр Acer в Харкові

Корпорація Acer є однією з найпопулярніших компаній по виробництву цифрової техніки. Крім того, що компанія надає свою продукцію під брендом Acer, вона ще випускає продукцію під такими відомими брендами як Geteway, Packard Bell, eMachines. В Україні компанія Acer має високу популярність. Дана компанія відрізняється від інших брендів відмінним співвідношенням ціни і якості.

Але якою б популярною не була ця компанія, її продукція рано чи пізно ламається, і їй необхідний ремонт. Причини можуть бути самі різні: починаючи від неакуратне використання і закінчуючи втручанням некваліфікованого фахівця. Саме це стало причиною відкриття нашого сервісного центру по ремонту ноутбуків Асер в Харкові.

Недорогий ремонт ноутбуків Acer

Варто сказати, що практично в 90% випадків ремонт ноутбуків Acer проводиться досить легко і недорого, проте в інших випадках ремонт ноутбука Acer може обійтися вам в «копієчку». Серед всієї лінійки ноутбуків Acer, найбільш популярними є модель Aspire. У даній моделі ноутбуків найчастіше схильний поломки відеочипа через перегрів, між іншим відеочіп визнаний експертами найслабшою ланкою. В цьому випадку ми проводимо повна чистка ноутбука .

Крім відеочипа, є й інші поломки, які можуть доставить багато проблем. Однією з таких поломок є вихід з ладу «південного моста» на материнській платі. Якщо в один прекрасний день ви помітите неполадки з клавіатурою, тачпадом або USB портом, то знайте, проблема може приховувати в виході з ладу «південного порту». Для вирішення даної проблеми ви повинні звернутися в сервісний центр.

У нашому сервісному центі в Харкові нами буде проведений чистка клавіатури ноутбука Acer, ремонт і заміна клавіатури ноутбука Acer. Ще ми робимо ремонт нетбуків Acer.

Роботи по ремонту ноутбуків Acer в Харкові

  1. Діагностика ноутбука - проводиться аналіз всіх систем комп'ютера;
  2. Ремонт або заміна елементів материнської плати;
  3. Заміна або усунення неполадок в роз'ємах;
  4. Ремонт або заміна пошкодженого корпусу ноутбука Acer;
  5. Установка операційної системи, драйверів пристроїв, а так само оновлення BIOS;
  6. Усунення поломок або заміна відео чіпа на материнській платі;
  7. Ремонт і заміна матриці ноутбука .

Наші висококваліфіковані фахівці зможуть зробити будь-який ремонт ноутбуків Acer. У нас є все необхідне обладнання для того, щоб провести ремонт ноутбука Acer. Ремонт ноутбуків проведемо якісно і швидко. Наша компанія дає гарантію на виконані роботи.