Ремонт ноутбуків HP

  1. Ціни на ремонт ноутбуків в Харкові
  2. Професійний ремонт ноутбуків HP в Харкові
  3. Уникнути частого ремонту ноутбуків HP можна, якщо виконувати рекомендації виробника.
  4. Типові причини, за якими може вимагатися ремонт ноутбуків HP.
  5. Ремонт ноутбука HP від ​​сервісного центру VlaTar

Фірма Vlatar проводить ремонт і техніческте обслуговування ноутбуків HP на високому професійному рівні. Нашим клієнтам ми пропонуємо будь-яку сервісну послугу за ціною нижче, ніж авторизовані сервісні центри. Ви можете довірити нашому сервісному центру ремонт ноутбука HP.

  • Ремонт будь-якого модельного ряду ноутбука HP: HDX, Envy, Elitebook, Compaq, Pavilion, ProBook і ін.
  • Повна діагностика ноутбука безкоштовно
  • Терміновий ремонт без націнки
  • Запчастини для всіх моделей ноутбуків Hewlett Packard
  • Гарантія на ремонт до 1 року

Ціни на ремонт ноутбуків в Харкові

від 100 грн.

Найменування послуги Гарантія, міс Ціна, грн Діагностика несправностей ноутбука - 0 чистка ноутбука (Повне розбирання, заміна термопасти (термопрокладки), процесора, відео, моста), перевірка 6 від 300 Чистка ноутбука після залиття 6 від 500 Заміна кулера / вентилятора / системи охолодження 12 від 450 Заміна жорсткого диска (частковий / повний розбір) 12 150 / 350 Заміна оперативної пам'яті (частковий / повний розбір) (установка доп. пам'яті) 12 100/200 Заміна матриці ноутбука (без вартості матриці) 3 від 450 Заміна лампи підсвічування 3 від 450 Ремонт / заміна шлейфу матриці 3 від 450 Заміна інвертора матриці 3 від 350 Заміна клавіатури ноутбука (без вартості клавіатури) 3 150 Заміна або ремонт клавіші клавіатури / клавіша + каретка 3 35 / 60 Заміна роз'єму живлення / usb / lan / аудіо роз'єму і т.д. 3 від 450 Ремонт зарядного пристрою ноутбука 1 від 250 Ремонт ланцюгів живлення материнської плати 3 від 700 Заміна чіпа "Південний міст" / "Північний міст" / відеочипа / відеокарти ноутбука 3 від 1200 Заміна материнської плати 3 від 1000 Ремонт корпусу ноутбука 3 від 450 Заміна петель ноутбука 3 від 350

Для отримання знижки необхідно перейти на сторінку замовлення онлайн, заповнити форму і відправити нам.
Наявність і вартість комплектуючих уточнюйте у наших менеджерів за телефонами .
Якщо Ви не знайшли на сайті потрібної послуги, передзвоніть нам, ми візьмемося за будь-яку несправність!

Професійний ремонт ноутбуків HP в Харкові

На сьогодні ноутбуки Hewlett Packard відомі на весь світ і славляться своєю добротністю і надійністю. Відмінною особливістю цих ноутбуків є необхідність не тільки ремонту, але і проведення високопрофесійних профілактичних робіт. Саме фахівці СЦ Vlatar в Харкові можуть надати таку послугу. На жаль, через несвоєчасне звернення до СЦ, необхідність профілактичних робіт відпадає, а ціна ремонту ноутбуків HP значно зростає. Перед тим, як ремонтувати ноутбук нашими фахівцями проводиться діагностика ноутбука , Для того щоб встановити причину поломки. А причин може бути дуже багато.

Уникнути частого ремонту ноутбуків HP можна, якщо виконувати рекомендації виробника.

Більшість несправностей ноутбуків виникають через неправильну експлуатацію. Звичайно, іноді трапляються і непередбачені обставини, але максимально продовжити термін служби портативного ПК можна, якщо дотримуватися всіх рекомендацій виробника. тоді ремонт ноутбука може не знадобитися.

Типові причини, за якими може вимагатися ремонт ноутбуків HP.

Мабуть, найочевидніша і поширена причина поломок - це механічні пошкодження. Тобто, якщо ви, наприклад, упустили ноутбук, то швидше за все постраждає корпус і дисплей. В такому випадку ремонт ноутбука HP кваліфікованими фахівцями Vlatar неминучий, адже несправність такого характеру - заміна матриці ноутбука - не виконати без спеціального обладнання, запчастин і навичок.

Ще одна причина, по якій нерідко потрібний ремонт ноутбуків HP Pavilion - це перегрів. Справа в тому, що зважаючи на специфіку свого пристрою ноутбуку потрібно гарне охолодження. Якщо в стаціонарному комп'ютері можна замінити кулер (вентилятор процесора, відеокарти і т.д..) На більш потужний, то зробити аналогічний апгрейд на ноутбуці не вдасться. Тому завжди стежте за тим, щоб ваш портативний ПК не перегріватися. Для цього потрібно регулярно повинна проводитися чистка ноутбука від пилу. Наслідки перегріву - вийшли з ладу елементи материнської плати.

Також ноутбук може вийти з ладу внаслідок попадання конденсату на електронні елементи. Приносячи з морозу комп'ютер в тепле приміщення, не вмикайте його відразу. Дайте йому прогрітися протягом півгодини, в іншому випадку конденсат, що утворився на елементах електроніки, можуть з'єднати. Що неминуче призведе до вигоряння ланцюгів харчування. Не рідко потрібний ремонт батареї ноутбука. Те ж може статися, якщо пролити якусь рідину на клавіатуру.

Ремонт ноутбука HP від ​​сервісного центру VlaTar

Перераховані приклади - найбільш часті причини, за якими користувачам потрібно ремонт HP ноутбуків. Потрібно сказати, що портативний комп'ютер відремонтувати своїми силами практично неможливо. У стаціонарному комп'ютері пересічний користувач легко зможе замінити що вийшла з ладу деталь, але з ноутбуками справи йдуть інакше. На щастя, сервісний центр Vlatar HP ремонт ноутбуків виконує швидко і якісно.

Якщо ви хочете дізнатися скільки коштує ремонт ноутбуків HP в г. Харьков, або вартість послуг, які Ви не знайшли, то зателефонуйте нам або надішліть запит через сайт.