BlackBerry

фірма BlackBerry колись була відома всім любителям мобільної електроніки як один з найбільших гравців ринку смартфонів. Однак крім телефонів і комплектуючих фірма мала і досить хороший софт власного виробництва. Мабуть, саме тому після всіх невдач в сегменті смартфонів BlackBerry вирішила переключитися на безпілотні автомобілі. І тепер «ягідна» компанія буде шукати уразливості в системі безпеки авто.

Читати далі

Qualcomm і BlackBerry розповіли про своє нове партнерство, яке стосуватиметься автомобільної індустрії. На сьогоднішній день цифрові технології знаходять все більше застосування в автомобілях. І тому не дивно, що технологічні компанії, що володіють чимось, що може бути використано в транспорті, спрямовують свої зусилля на вдосконалення своїх технологій, в тому числі і спільне.

Читати далі

Перед MWC 2017, 25 лютого 2017 року Барселоні компанією TCL був представлений довгоочікуваний кнопковий смартфон BlackBerry KEYone, який був попередньо показаний ще в січні поточного року, на CES. Передбачалося, що його назвуть «Mercury». Саме цей смартфон став першим значущим анонсом в числі девайсів-новинок, які будуть показані публіці в ході виставки мобільних технологій. Слід відразу зазначити, що представлена ​​новинка призначається в першу чергу для бізнесу і цим визначаються особливості його дизайну та програмного забезпечення.

Читати далі

Компанія BlackBerry офіційно представила свій другий смартфон, що працює на базі операційної системи Android. Новинка носить назву DTEK50. Що цікаво, виробництво пристрою доручено китайської компанії TCL, а сам телефон є копією Alcatel Idol 4. Сама компанія BlackBerry називає свій новий пристрій «найзахищенішим Android-смартфоном у світі», коментуючи це тим, що телефон поставляється з безліччю різних програмних функцій цифрової безпеки.

Читати далі

компанії BlackBerry , Яку ми знали, а, можливо, деякі з нас навіть і любили, більше не існує. Схоже, компанія вирішила остаточно відмовитися від збиткового останнім часом у всіх сенсах бізнесу з виробництва своїх смартфонів і зосередити свою увагу на сегменті корпоративного програмного забезпечення.

Читати далі

Компанія BlackBerry, раніше носила назву Research In Motion (RIM), переживає не найкращі свої часи. Канадцям все складніше вижити на ринку мобільних пристроїв, який практично повністю зайняли два найбільших гравця - Apple і Samsung . У 2013 році з компанії було звільнено понад 40% персоналу, а збитку BlackBerry склали близько 1 мільярда доларів. Однак в 2014 році канадці уклали угоду про стратегічне партнерство з корейцями з Samsung , А в 2015 році вперше за кілька років відзвітували про прибуток.

Читати далі

Борючись за своє місце на ринку смартфонів, BlackBerry вирішила перейти на Android. Канадська компанія повідомила, що випускає смартфон на базі операційної системи Google. Ця заява стала підтвердженням чуток, що ходили в Мережі протягом декількох останніх місяців. Нерадісний фінансовий звіт BlackBerry підкреслює важливість пошуку успішного продукту.

Читати далі

Ви вже чули новина про те, що редмондской гігант Microsoft подумує про придбання компанії BlackBerry і вже готовий запропонувати за неї 7 мільярдів доларів? Слід зазначити, що чутки про подібні великі угоди з'являються далеко не в перший раз, і безумовно це не перший раз, коли в них фігурує ім'я Microsoft. Однак чутки чутками, а фактів поки немає. Поки Microsoft і BlackBerry самі офіційно не виступлять з відповідними заявами, ніхто не може з упевненістю сказати, що найбільший виробник програмного забезпечення зацікавлений в цій угоді. І хотілося б сподіватися, що і не буде зацікавлений.

Читати далі

Канадська телекомунікаційна компанія BlackBerry Limited, раніше відома як Research In Motion (RIM), схоже, все-таки знайде нового власника. Уже кілька місяців тому в Мережі циркулювали чутки про те, що її керівництво прагне якомога вигідніше продати компанію. Серед потенційних покупців називалися такі виробники смартфонів, як Lenovo, Huawei і Xiaomi, але ніхто і здогадатися не міг, що зацікавленою стороною може виявитися Microsoft.

Читати далі

На виставці Mobile World Congress   в Барселоні компанія Blackberry представила смартфон без фізичних клавіш
На виставці Mobile World Congress в Барселоні компанія Blackberry представила смартфон без фізичних клавіш. Blackberry Leap - не перший повністю сенсорний апарат канадського виробника, але він став сюрпризом, так як рік тому компанією було заявлено про взяття курсу на кнопкові телефони. Крім того, Blackberry випустила програми і сервіси для конкуруючих платформ.

Читати далі