Головні убори в Новосибірську

капелюх з великими полями

Ви купили нове пальто, шубку, пуховик, плащ або дублянку і тепер задумалися, яким аксесуаром доповнити обновку, щоб виглядати модно, стильно і в той же час вам було в цьому дуже комфортно? Ми багато років займаємося продажем в Новосибірську головних уборів з фетру, шкіри, замші, кашеміру, трикотажу, а також величезний вибір хусток, шарфів, палантинів і рукавичок до них. Адже давно відома істина - аксесуари визначають одяг. У головних уборах немає вікового цензу - є шапочки на малюків, є молодіжна колекція трикотажних комплектів, шапок і беретів з вуаллю, вушанок, бейсболок, капелюшків, а для зрілих дам- велюрові, фетрові і кашемірові капелюхи, берети, таблетки з вуаллю . ми допоможемо підібрати капелюшок , Яка буде підходити до вашої особи і доповнить ваш наряд.

М'який бере з квіткою

Колекція головних уборів представлена ​​у всьому різноманітті кольорів. Для холодної зими ми можемо рекомендувати теплі шапки з кашеміру, твіду, вовни з додаванням ангори, оздоблені хутром або з підкладів з флісу. Представлені такі відомі російські виробники, як: «Katta», «Tavita», «La planda», «Forti», «Шерона». Легко змінити свій образ можна, помінявши головний убір: в капелюшку і палантини ви елегантні і готові до виходу в світ, одягнувши бере і накинувши красивий шарф - ви стаєте романтичною француженкою, в кепці або трикотажної шапочці ви станете молодше і демократичніше, а якщо ви по вранці займаєтеся спортом в парку - для вас теплі пов'язки або навушники.

Легко змінити свій образ можна, помінявши головний убір: в капелюшку і палантини ви елегантні і готові до виходу в світ, одягнувши бере і накинувши красивий шарф - ви стаєте романтичною француженкою, в кепці або трикотажної шапочці ви станете молодше і демократичніше, а якщо ви по вранці займаєтеся спортом в парку - для вас теплі пов'язки або навушники

А може бути ви не любите носити шапки? І для таких дівчат нам є, що запропонувати - це капора або інша назва - шарф-труба (снуд ). Його можна носити замість шарфа і накидати на голову, ховаючись від негоди.

Не забули ми і про сильну половину людства. Для молодих людей ми раді запропонувати стильні вушанки фірм «Bersar» і «Мікс», трикотажні шапки і комплекти. Величезний вибір бейсболок фірм: «Canoe», «Maxvell», «Miks», «Storm» .У нас ви можете придбати класичні чоловічі капелюхи різних виробників з фетру, велюру і тканини. А також захиститися від холоду і вітру вам допоможуть сучасні чоловічі шарфи і кашне. Ми покажемо як їх можна зав'язувати різними способами.

Вас запросили на вечірку в гангстерському стилі і вам знадобилася капелюх «в стилі Чикаго», щоб завершити свій образ? Ми допоможемо підібрати до вашого костюму «Капелюх-мафія» , А вашої супутниці-маленьку капелюшок з вуаллю або пером.

Ви збираєтеся на море і задумалися: чому захистити голову від сонця? У нас ви можете купити літні капелюхи , Які можна скласти і упакувати у валізу. А також великий вибір капелюхів з натуральної соломки, бейсболок , Реперок, бандан, панам.

Своєчасна зміна колекцій, багата палітра кольорів, величезний модельний ряд допоможе зробити вибір нашому покупцеві.

Чекаємо вас за покупками за адресою: Новосибірськ ТЦ «Олександрівський» !!!

А може бути ви не любите носити шапки?
Вас запросили на вечірку в гангстерському стилі і вам знадобилася капелюх «в стилі Чикаго», щоб завершити свій образ?
Ви збираєтеся на море і задумалися: чому захистити голову від сонця?