Представлений Honor Note 10-величезний смартфон з великим акумулятором, системою охолодження The Nine, функцією Double Turbo

Компанія Huawei щойно представила смартфон Honor Note 10, на який покладає великі надії. Почнемо з основних параметрів. Компанія Huawei щойно представила смартфон Honor Note 10, на який покладає великі надії

Note 10 - найбільший смартфон Huawei, та й взагалі один з найбільших апаратів на ринку. Він отримав екран AMOLED діагоналлю 6,95 дюйма дозволом 2220 х 1080 пікселів. До слова, при такій величезній діагоналі такий дозвіл означає, що щільність становить 355 пікселів на дюйм - не найвищий параметр на сьогодні. Екран підтримує HDR10 і характеризується 115-відсотковим охопленням колірного простору NTSC.

Серцем служить поки ще флагманська SoC Kirin 970, яка вже найближчим часом отримає заміну. Оперативної пам'яті може бути 6 або 8 ГБ, флеш-пам'яті - 64 або 128 ГБ. Останню можна розширити картами microSD.

Новинка отримала подвійну основну камеру з датчиками дозволом 24 і 16 Мп і діафрагмою F / 1.8. Фронтальна камера характеризується дозволом 13 Мп. Природно, підтримуються звичні по інших моделях Huawei функції ІІ.

Природно, підтримуються звичні по інших моделях Huawei функції ІІ

Ємність акумулятора становить 5000 мА · год. Завдяки підтримці технології Super Charge, настільки великий акумулятор повністю заряджається всього за 2 години. Розміри гіганта складають 177 х 85 х 7,65 мм при масі 230 г. Смартфон працює під управлінням Android 8.1 з оболонкою EMUI 8.2. Що цікаво, на вибір є лише два кольори: чорний і синій, хоча багато останніх новинки Huawei пропонували набагато більше варіантів.

Тепер про більш незвичайному. По-перше, Huawei окремо акцентує увагу на системі охолодження смартфона. Вона називає її The Nine і включає теплову трубку.

Також разом з Honor Note 10 дебютувала технологія CPU Turbo. Особливих подробиць про неї немає, але, мабуть, вона не є аналогом GPU Turbo. Судячи з опису, це всього лише щось на кшталт ігрового режиму, коли очищається оперативна пам'ять, підвищуються частоти, блокуються спливаючі повідомлення і так далі. CPU Turbo і GPU Turbo разом утворюють функцію Double Turbo, яку примусово запустити апаратної кнопкою на корпусі. Ця ж кнопка може використовуватися в додатку камери, що вже більш корисно. Також смартфон можна за допомогою одного кабелю підключити до монітора і отримати подобу ПК з відповідною оболонкою, але це ми вже бачили на інших моделях компанії.

Також смартфон можна за допомогою одного кабелю підключити до монітора і отримати подобу ПК з відповідною оболонкою, але це ми вже бачили на інших моделях компанії

Що стосується цін, за смартфон просять 410, 470 або 525 доларів залежно від модифікації.