Звіт по запасах нафти

  1. Чому звіт важливий для ринку?
  2. Чим корисна Вам ця новина?
  3. Як це виглядає:

Американський інститут нафти (American Petroleum Institute, далі - API) публікує щотижня звітність по запасах сирої нафти, бензину та дистилятів.

Цифри показують, скільки нафти і нафтопродуктів є на складах і наскільки вистачить поставок.

Даний звіт входить в доповідь про розміри попиту і пропозиції в нафтовому секторі промисловості країни. Статистика за цим індикатором ведеться, починаючи з 1920 року.

Чому звіт важливий для ринку?

На цей індикатор найбільш бурхливо реагує ринок нафти, в залежності від динаміки показника демонструючи зниження або підвищення цін (скорочення запасів веде до зростання цін, і навпаки), що позначається і на ситуації на фондовому ринку, зокрема, на котируваннях паперів нафтового сектора.

Звіт API включає в себе не тільки дані щодо зміни запасів нафти в США за тиждень, а й федеральні, і регіональні дані США по виробництву чотирьох основних нафтопродуктів: бензину, гасу, дистилятів і мазутних паливу. Дані види нафтопродуктів становлять більше 85% від всієї галузі.

Зростання запасів нафти в США за даними API є ознакою перевищення пропозиції над попитом і негативно впливає на котирування нафти. Зменшення запасів нафти в США передбачає збільшення споживання нафти і нафтопродуктів промисловістю, що позитивно відбивається на нафтових котируваннях.

Чим корисна Вам ця новина?

Прогноз від API публікується за день до офіційного звіту по запасах нафти в США від EIA (Міністерство Енергетики США), що дозволяє спрогнозувати офіційні дані.

Зростання волатильності ціни на нафту відзначається в разі різких розбіжностей між звітом API і офіційними даними, що може викликати прорив котируваннями важливих технічних рівнів.

Саме на цих процесах компанія PoloInvest дає можливість заробити гарний прибуток своїм клієнтам. Аналітики компанії вчасно повідомляють клієнтів про прогнози, пов'язаних зі звітом

Як це виглядає:

Як це виглядає:

На графіку зображено звіт за 16.11.2016 16:30 (Лондон). Чітко видно бурхливу реакцію на цю подію. До звіту один барель нафти коштував $ 45,89, а після - $ 46,76. Тобто, за короткий проміжок часу ціна змінилася на $ 0,87 (1,85%). Це досить хороша динаміка, а також чудова можливість для заробітку.

Відкрити рахунок

Чому звіт важливий для ринку?
Чим корисна Вам ця новина?
Чому звіт важливий для ринку?
Чим корисна Вам ця новина?