ART-STUDIO MJ - Ексклюзивні чохли з гравіюванням для будь-яких моделей телефонів.


ПЕРСОНАЛЬНІ чохли З гравіюванням від АРТ-СТУДІЇ MJ

MJ Mobile Phone Case with Laser Engraving "Luxury Leather Edition"
Індивідуальні чохли з нанесенням лазерного гравірування. Чохли та аксесуари з лазерною або ручним гравіюванням до мобільних телефонів, планшетів і ноутбуків в шкурах преміум-класу. Будь-які розміри, забарвлення, фасони і види дизайну чохлів. Будь-яку модель чохла, футляра, сумочки, брелока і інших і аксесуарів дозволяє виконувати з будь-якого виду шкіри і для будь-якої моделі телефону, планшета або іншого пристрою за індивідуальними замовленнями від Арт-Студії MJ

Виготовлення ексклюзивних чохлів з гравіюванням для будь-яких моделей телефонів.
Для виробництва чохлів використовується тільки найдорожчі і розкішні матеріали:
- натуральна шкіра : Крокодил, алігатор, ігуана, варан, пітон, кобра, страус, скат, вугор, кайман, слон, бегемот, анаконда, карунг, жаба, риба, теля, олень, буйвіл, акула ...
- натуральне хутро: норка, песець, ласка, поні, рись, лама, лисиця, соболь, горностай ...
- фурнітура: золото, платина, паладій, срібло, сталь, титан, дерево, слонова кістка ...
- кристали Сваровськи або дорогоцінні камені: діаманти, рубіни, сапфіри ...
Можливо нанесення на чохол будь-якого логотипу, герба, візерунка, побажання, знака зодіаку ...
Надання індивідуальності за допомогою: гравірування, інкрустації, тиснення, розпису ...

Exclusive CASES & COVERS with ENGRAVING by MJ Шкіряні чохли з гравіюванням ... Ручна і лазерне гравіювання на шкірі і на металі. Нанесення будь-яких малюнків, орнаментів, візерунків, ініціалів, гербів та іншої символіки.
Exclusive CASES & COVERS with ENGRAVING by MJ Шкіряні чохли з гравіюванням
Вироби зі шкіри ніколи не втратять своєї таємничості і актуальності. Замінники і аналоги все одно менше цікавлять споживача, ніж натуральна шкіра. Це дуже пластичний, приємний і слухняний матеріал, але всі речі розкроюють з нього вручну, тому як в обробці з'являються складності. Різати її необхідно спеціальними ножами або вирубувати, а це важка фізична праця. Люди вже давно знають, що вироби зі шкіри завжди є дорогим і бажаним подарунком. Крім того, довговічність такого матеріалу дозволяє наносити певні написи на виробах. Зовсім недавно єдиним способом створення написів і зображень на шкірі було тиснення. Однак такий спосіб має багато недоліків (необхідно виготовляти кліше, а це і довго і збільшує вартість виробу), і з'явився новий метод - декорування натуральної шкіри лазерним гравіюванням. Суть методу полягає в тому, що з поверхні шкіри випаровується частина матеріалу, і в результаті ми бачимо слова або малюнок, який буде на виробі, на протязі всього терміну експлуатації. Лазер знаходиться під контролем комп'ютера і має високу температуру. Наша фірма займається різної персоналізацією - інкрустацією, тисненням, вишивкою і звичайно гравіюванням різних виробів, наприклад шкіряний чохол для телефону, блокнот або портмоне з красивою написом вкажуть на вашу індивідуальність, взуття або рукавички прикрасять наряд, футляр для смарт фону, планшета або ноутбука стануть найкращим подарунком одному. Часто можна зустріти такий спосіб на елітних бізнес-сувенірах, це і нанесення логотипу компанії, і емблема фірми. Прийняв такий подарунок ніколи не забуде вашу щедрість. Оздоблення в натуральній шкірі дуже примхлива, тому таке завдання можна довірити тільки досвідченим фахівцям. У нашій фірмі працюють професіонали своєї справи, а тому можна не боятися за якість гравіювання. У нас використовується новітнє обладнання, при цьому всі операції автоматичні, але контролюються майстрами. Гравірування це такий цікавий спосіб спілкування зі шкірою, коли можна нанести найтонший, самий витончений малюнок до найдрібніших подробиць. Таку річ приємно дарувати і тримати в руках, вона відрізняється своєю оригінальністю і не втрачається з виду. На сьогоднішній день це доступний метод для всіх бажаючих, варто тільки звернутися до фахівця. Цей новий художній метод здатний надихати майстрів на нові відкриття, доставляти справжнє задоволення дарувальнику. Залишається тільки знайти ту чарівну нитку, яка відкриє потаємну двері до серця дорогого друга. Тиснення, перфорація, плетіння, аплікації, аерографія, інкрустація, ручна і лазерне гравіювання від MJ.

Дерев'яні чохли кейси з гравіюванням. Кейси і накладки з дерева з лазерним гравіюванням і фрезеруванням.

* Інші моделі дизайну чохлів в галереї - Exclusive Design Cases by MJ
повну колекцію чохлів можете подивитися в галереї - Luxury Case by MJ

будь-які моделі, фасони, розміри і дизайн , Розкішні матеріали і ручна робота ...
Виготовлення VIP чохлів, сумочок, портфелів, кейсів для всіх моделей мобільних телефонів, смартфонів, ноутбуків , планшетів та іншої техніки. Vertu (2014 року, Ascent, Vertu Ti, Constellation, T Touch, Ayxta, Quest, Signature, S Design ...) Nokia (8800, Arte, Sapphire, Gold, Carbon, 8600 Luna, Sirocco, Erdos, Xxx, N Series, Asha, Lumia, Oro ...), Apple iPhone (Будь-які моделі iPhone 7, 6, 6 +, 5s, 5c, 5, 4s, 4, 3, 3Gs, 2G, iPad 5, 6, 7 & Others, iPad Mini with Retina Display, iPod Touch 4G), S amsung (Galaxy Series, Armani, Note, Nexus, Ego ...), Versace, Gucci, LG , Sony Ericsson, Sony Mobile, Asus , HTC (One, Desire, Touch, 4G, Max ...), Prada, Goldvish , Gresso , Google, Alcatel, Siemens, Compaq, Fly, H ammer, Huawei, Highscreen, Just5, Bellperre , Blackberry , Audiovoq, Maxon, Meizu, i-Mate, Gigabyte, Digma, Exclusive. Eten, O 2, Orsio, Oppo, Palm, Sagem, Qtek, Philips, Pantech, Panasonic, Porsche Design , Nec, Motorola , Mobiado , Mitsubishi, Lenovo, Kyocera, Sharp, Song, RoverPC, T eltonika, Toshiba, Voxtel, Xiaomi, ZTE, Zopo, T-Mobile, Acer, HP, Dell, Compaq, Voodoo, Tulip Ego, ViewSonic, S warovski, Ubiquam, Ulysse Nardin, Tag Heuer , Dior, авто чохли - Ferrari, Lamborghini, Mercedes, Audi, Maybach, Maserati, Bentley ... А також спеціальні чохли з блокуванням сигналу offline mj edition для будь-яких телефонів.
* персоналізовані чохли з інкрустованими: логотипами, знаками зодіаку, ініціалами, гербами та іншими емблемами виконані за індивідуальними замовленнями.
Ексклюзивні чохли ручної роботи для телефонів і інших пристроїв зі шкіри крокодила , алігатора , каймана , страуса , морського вугра , ската , ігуани , варана , акули , слона , бегемота , карунга , пітона , морський змії , кобри , анаконди , черепахи , жаби , лапок птахів , риби , теляти , бізона , буйвола , Овчини, оленя, кенгуру, верблюда, жирафа, осетра, капібари, хвоста бобра, шлунка буйвола , хутра норки, соболя, поні, лами, горностая, рекса, лисиці, вовка, рисі, песця, барса, шиншили та інших видів.
А так же чохли і футляри з класичної люкс шкіри, мікрофібри і тканин преміум класу - глянсової шкіри, лакової шкіри , матової шкіри , перфорованої шкіри , плетеними шкіри , замшевої шкіри, нубук , Динаміка, алькантара, наппа, Монца, аквамарин ... Альтернативні люкс футляри і підставки з унікальних матеріалів - золота, платини, паладію, срібла, карбону, дерева, шкіри, каменю, перлів, перламутру, бурштину ...
Сумки, чохли, кейси і портфелі для ноутбуків в галереї MJ Luxury Laptop Case s



Розкішні аксесуари і сумки до ноутбукамим від Арт-Студії MJ. www.notebook777.com
Чохли, сумки, кейси, конверти і футляри з екзотичної шкіри до портативної техніки люкс-класу. Сумки зі шкіри крокодила і пітона, чохли з ската і страуса. Фурнітура з золота і срібла. Логотипи прикрашені діамантами. Тільки ручна робота.
* Детальна інформація в фото галереї ексклюзивних сумок для ноутбуків від MJ

Дивіться також інші розділи сайту Арт-Студії MJ:


- ексклюзивні телефони MJ - мобільні телефони із золота, платини, паладію, в шкірі крокодила і пітона, інкрустовані діамантами і кристалами Swarovski.


- Авторські чохли ручної роботи - сумочки, футляри, кейси, портфелі та інші аксесуари з натуральної екзотичної шкіри для будь-яких моделей телефонів і ноутбуків.

- флешки класу люкс - унікальні флешки виконані з найдорожчих матеріалів в поєднанні з винятковими параметрами - luxury аксесуари для обраних.

- Комп'ютери, ноутбуки та приставки - найшвидші, найкрасивіші, -самі.
Єдині у своєму роді. Космічні характеристики. Комп'ютери для обраних.


- VIP подарунки від Art-Studio MJ - справжній ексклюзив, подарунки і сувеніри для еліти. Неймовірні речі в авторському виконанні. Вас чекає позитивний шок, будьте готові.


- унікальні послуги - ексклюзивні ювелірні роботи, позолота, гравірування, шкіра та хутра, дерево, аерографія, художній розпис, інкрустація кристалами Swarovski ...


Авторські ВІП чохли і розкішні приналежності для стільникових і супутникових телефонів будь-яких модифікацій і стандартів GSM, NMT, CDMA, LTE, WCDMA, HSDPA, UMTS, 2G, 3G, 4G, WiFi, WiMax. Верту (Асцент, Констеллейшн, Сігнейча, Айкста, Неон, Квест і ін.), Нокіа (Арте, Голд, Сапфір, Карбон, Сирокко, Місяць, Ердос, Оро), Епл Айфон, айпедов, Айпад Міні, Самсунг (Гелексі, Симфоні , Дуос, Нексус, Его і ін.), Армані, фендом, Версаче, Гугл, Гуччі, Соні Ерікссон, Хаммер, Асус, Феррарі, Ламборджіні, Прада, Голдвіш, прогрес, Алькатель, Сіменс, Флай, Блекберрі, Аудіовок, Гігабайт, Ітен, О2, Орсіо, Палм, садж, Філліпс, Патек, Панасонік, Нек, Моторола, Мобіадо, Мазераті, Майбах, Mitsubishi, Леново, Ровер, Тошиба, Т-Мобайл, Порше Дизайн, Уліс Нардін, Діор, Таг Хоер .. .
* Арт-Студія MJ надає унікальні вироби і послуги, в авторському виконанні. Серія Limited Edition є єдиною в своєму роді. Кожна модель цієї серії індивідуальна і унікальна. Розкіш яку не кожен може собі дозволити.
Купуючи елітарний телефон, на зразок Apple iPhone Gold, Nokia 8800 Gold або навіть Vertu, покупець рідко замислюється над тим, що мова йде про серійному продукті, який має високі щоденні продажу. Тому людям, яких власне фінансове і суспільне становище зобов'язує користуватися речами ексклюзивними, варто звернути свій погляд на щось інше - унікальне і технологічне випущене персонально в єдиному екземплярі.
Скільки б не коштував той чи інший аксесуар, він, швидше за все, буде у багатьох людей вашого кола, і єдиний спосіб стати володарем унікальної штучки - це замовлення індивідуальної моделі телефону, флешки, ноутбуки, будь-якого іншого подарунка або сувеніра.