Лазерне гравірування клавіатури Macbook air і Macbook pro

Компанія Gravirovka-klaviatur

Компанія Gravirovka-klaviatur.ru надає послуги з гравірування клавіатури Macbook, нанесення подарункових написів і малюнків на корпус або пробіл, а також виконує деякі інші роботи. Замовляти послуги в цій компанії вигідно, оскільки всі роботи виконуються в стислі терміни, наприклад, час нанесення букв з підсвічуванням або кольорових символів на комп'ютери компанії Apple становить всього 2-25 хвилин, вартість робіт - низька, від 1 тисячі рублів, а якість висока.

Тільки в цій компанії можна нанести оригінальні шрифти. Наносити лазером гравіювання необхідно в разі, коли комп'ютер купувався не в нашій країні, тому що на ньому немає російських букв, а значить, користуватися ним буде незручно, і практично не реально. Після нанесення російських букв і символів на клавіатуру комп'ютера працювати на ньому стане зручно і приємно. Не треба буде витрачати час на пошуки підходящої клавіші, запам'ятовувати яка англійська літера відповідає російської.

Технологія нанесення лазером букв і символів не зашкодить ні клавіатуру, ні нанесені на ній латинські букви, все залишиться в цілості. Для проведення подібної роботи необхідно купувати спеціальне дороге обладнання, навчати персонал, все це є на фірмі Gravirovka-klaviatur.ru .

Гравірування здійснюється світловим променем, який направляється на поверхню кнопки, залишаючи на клавішах символи і букви. Цей процес відбувається за рахунок впливу на верхній шар кнопок лазерного променя, який нагріває їх, і вони розчиняються, при цьому клавіші виглядають так само привабливо, як це було до проведення гравіювання. Якщо ви хочете працювати на своєму комп'ютері Macbook з комфортом, то послуга лазерного гравіювання, це те, що вам необхідно.

Звернувшись до фахівців компанії на сайт http://www.gravirovka-klaviatur.ru, з якими можна зв'язатися онлайн або по телефону, ви отримаєте вичерпні, точні відповіді на ваші запитання. На сайті можна дізнатися точні ціни на кожен окремий вид гравіювання, подивитися приклади виконаних робіт, що допоможе переконатися в тому, що на цій фірмі працюють висококласні фахівці, які якісно завдадуть на клавіатуру комп'ютера розкладку потрібного вам мови, а при необхідності фото або напис. На сайті є галерея раніше виконаних робіт, можна замовити гравіювання інших гаджетів, наприклад, телефону.