Google Pixel 2 XL 64GB Just Black - купити Google Pixel 2 XL 64GB Just Black в Києві і Україні

  1. Старий світ по-новому через новий об'єктив
  2. чудовий дизайн
  3. підвищена водонепроникність
  4. Власний персональний Google в вашому смартфоні
  5. Тривалий термін роботи і технологія швидкої підзарядки
  6. Корисні датчики
  7. високопотужна начинка
  8. Гарантія
  9. доставка

Старий світ по-новому через новий об'єктив

Високоякісна основна камера 12.2 Мп з f / 1.8, OIS, з виявленням фази і лазерної автофокусуванням - одне з головних переваг Google Pixel 2. Подвійний світлодіодний спалах фантастично покращує якість зроблених знімків.

Розмір сенсора 1 / 2.6 "і пікселів 1.4 мкм, геометкамі, сенсорний фокус, технологія розпізнавання осіб, HDR і можливості панорамної зйомки перетворюють смартфон в повноцінну камеру для щоденного практичного застосування. Основна камера Google Pixel 2 знімає відео [Email protected] , 1080 @ 30/60 / 120fps і [Email protected] кадрів в секунду.

Друга камера 8 Мп з апертурою f / 2,4, розміром сенсора 1 / 3,2 "і пикселем 1,4 мкм, 1080p доповнює високу функціональність і якість фотографій Google Pixel 2.

чудовий дизайн

Високоякісні стереодинаміки і дисплей з високою роздільною здатністю - ще одне відмінна перевага Google Pixel 2 XL. Ємнісний сенсорний 6 "мультитач-дисплей смартфона виконаний по P-OLED-технології з дозволом 1080x1920 пікселів (441 ppi) і співвідношенням 16: 9

Дисплей підтримує насичені відтінки і 16 мільйонів інших квітів. Технологія Corning Gorilla Glass 5 підсилює резистентність смартфона до механічних пошкоджень. Google Pixel 2 XL має до 95% DCI-P3-покриття.

підвищена водонепроникність

Смартфон Google Pixel 2 XL - надійний товариш в будь-якій ситуації. Суворі погодні умови і підвищена вологість - не перешкода для роботи пристрою в звичайному режимі. Смартфон можна занурювати в воду глибиною до 1 м. Він має також захист від пилу.

Власний персональний Google в вашому смартфоні

У вас є можливість створення власного «особистого Google» в вашому смартфоні з розширеними можливостями. Зробіть Селфі, після чого включіть Bluetooth і вирушайте додому, використовуючи голосові команди.

Тривалий термін роботи і технологія швидкої підзарядки

Акумулятор Google Pixel 2 XL представлений вбудованої літій-іонною батареєю 3520 мАг. Підтримка технології швидкої зарядки надає до 7 годин роботи смартфона всього за 15 хвилин харчування від мережі.

Корисні датчики

Залежно від необхідності ви можете скористатися одним з вбудованих датчиків - наприклад, акселерометром або гіроскопом. Сканер відбитків пальців допоможе смартфону краще «дізнатися» господаря. До ваших послуг також представлені датчик наближення, барометр, компас та інші.

високопотужна начинка

Google Pixel 2 XL забезпечений 8-ядерним процесором MSM8998 Snapdragon 835 (4x2.35 ГГц Kryo & 4x1.9 ГГц Kryo). За графіком смартфона відповідає графічний чіп Adreno 540. Високу продуктивність Google Pixel забезпечує оперативна пам'ять 4 Гб. Залежно від комплектації вбудована пам'ять смартфона має об'єм від 64 Гб до 128 Гб. Обсяг місця, яке можна використовувати для зберігання вашої інформації, досить значний. З Pixel ви можете попрощатися з повідомленнями «карта пам'яті переповнена». Роботу смартфон підтримує система Android 8.0.

Гарантія

Гарантійного обслуговування збережіть збереження товарного вигляду виробу і при повній комплектації. Під гарантійне зобов'язання не потрапляють товари, які вийшли з ладу (що втратили споживчі якості і зовнішній товарний вигляд) в результаті механічних пошкоджень. Бракований товар змінюється на аналогічний. Якщо товар в даний момент відсутній на складі, то відбувається повернення грошей або обмін на інший товар (за бажанням клієнта).

доставка

У нашому магазині Aks.ua, ви зможете придбати бажаний товар за доступною ціною. Досвідчені менеджери нададуть професійну консультацію, допоможуть з вибором мобільного телефону і організують його доставку. Ми доставляємо товар по Києву або в будь-який інший місто України: в Одесу, Миколаїв чи Луцьк, в Суми, Чернігів або Харків, в Черкаси, Вінницю або Ужгород, до Чернівців, Івано-Франківськ або Житомир, в Херсон, Запоріжжя або Полтаву, в Рівне, Тернопіль чи Львів, в Хмельницький або ін. Також можливий самовивіз з магазину.