Скло для індукційних плит - АКТУАЛЬНЕ СКЛО - cтекольно-дзеркальна майстерня - різка скла і дзеркал в Єкатеринбурзі і області

  1. Причини пошкодження скла на плиті
  2. Зламалося скло на індукційній плиті, що робити?
  3. Заміна скла на плиті компанією «Скляний питання»

Індукційні плити підкорили вітчизняних господарок своєї незамінною практичністю, зручністю користування, багатофункціональністю та естетичною привабливістю. Їжа на ній готується надзвичайно швидко і смачно, а витрата електроенергії здивує навіть самого скупого домовласника. Звичайно, з часом вони зношуються, деякі елементи при активному користуванні через кілька років приходять в непридатність. Часто таким елементом стає скляне покриття на поверхні плити.

Часто таким елементом стає скляне покриття на поверхні плити

Причини пошкодження скла на плиті

Причини, за якими скло для індукційних плит приходить в непридатність, бувають різні. В основному, це неакуратне поводження, агресивна дія за допомогою тупого або гострого предмета. Буває випадок, коли покриття було просто спочатку встановлено неправильно, адже геометрія вирішує все. Найменший дефект може привести до нерівномірного розподілу навантаження. Те, що жаропрочное скло може пошкодитися від сильного періодичного нагріву, - помилкова думка, адже завжди нагрівається не воно, а що знаходиться на його поверхні посуд з їжею.

Зламалося скло на індукційній плиті, що робити?

У будь-якому випадку, якщо скло для плит прийшло в непридатність, не варто впадати у відчай. Досить перевірити зборку плити за допомогою кваліфікованого майстра і встановити нове покриття. Благо в Єкатеринбурзі замовити таку послугу досить просто за допомогою нашого сервісу.

Заміна скла на плиті компанією «Скляний питання»

Компанія «Скляний питання» займається реалізацією, доставкою та монтажем різних сортів скла. Ми виробляємо якісне загартоване скло, придатне для активного користування в побутових умовах. Крім надання продукції ми готові замінити скло на вашій плиті шляхом попереднього виміру і перевірки техніки на наявність шлюбу.

Після того, як цей фактор поломки буде виключений з числа ймовірних причин, ми займемося безпосереднім виготовленням вироби. Для роботи ми використовуємо жаропрочное чорне скло або загартоване РОБЕКС, найбільш затребуване на ринку і володіє високими технологічними характеристиками.

І пам'ятайте, що не варто бігти в магазин за новою технікою, досить купити скло в нашій компанії за доступну ціну.

Зламалося скло на індукційній плиті, що робити?