Персональний сайт

  1. www.eBesucher.ru - кращий автосерфінг на планеті Земля!
  2. Установка і настройка eBesucher Restarter.
  3. Налагодження та отримання листів на eBesucher.ru.
  4. Обмін кредитів eBesucher на гроші (виведення коштів).

www.eBesucher.ru - кращий автосерфінг на планеті Земля!

www.eBesucher.ru (ebesucher.de) це німецька САР (система активної реклами) де всі розрахунки ведуться за допомогою власних же кредитів (поінтів) BTP (авто-серфінг) і MTP (пошта).

Заробити ці кредити просто, а продати їх за Webmoney теж не складе особливих труднощів (а точніше не складе взагалі ніяких труднощів!).

Проект eBesucher.de працює з 2002 року і ось, нарешті то 9 травня 2011 року було запущено російськомовна версія проекту.

Отже, якщо Ви зважилися зареєструватися на eBesucher.ru, тоді приступимо до цього нескладного процесу.

Насамперед, що потрібно зробити це, природно, потрапити на сторінку реєстрації, для цього переходимо безпосередньо на сам сайт за посиланням: ru/?ref=SIM06101967> http://www.ebesucher.ru/?ref=SIM06101967 або кліком по будь-якому банеру і шукаємо в меню посилання "Нова реєстрація", перейшовши за яким Ви побачите невелику форму для заповнення.

Уважно все заповнюємо:

  • Ім'я користувача: - тут Вам потрібно придумати свій майбутній логін, тобто нік на проекті.
  • Пароль: - придумайте пароль для входу в обліковий запис.
  • Звернення: - ваш підлогу. "Пан" вибираємо якщо Ви чоловічої статі, а "Пані", відповідно, якщо Ваш пол прекрасний, чи то пак жіночий.
  • Повне ім'я: - вписуємо Ім'я та Прізвище (зверніть увагу на те, що кому між Іменем і Прізвищем ставити не потрібно, інакше, буде повідомлення про помилку).
  • Дата народження: - тут, як Ви здогадалися, виставляємо дату вашого народження.
  • Країна: - Країна, де Ви проживаєте.
  • Поштовий індекс: - сюди вписуємо поштовий індекс (часто у людей бувають проблеми з цим пунктом, але на жаль, порадити нічого не можу, Ви самі повинні знати який у Вас поштовий індекс).
  • Місто: - місто, в якому Ви живете.
  • Вулиця, номер будинку: - вулиця і номер будинку.
  • Адреса електронної пошти: - сюди вписуємо Вашу електронну адресу електронної пошти (причому не який попало, а ваш справжній, так як на нього прийде лист з кодом активації облікового запису).
  • Заповнюємо поле під капчі тими символами, які ви зуміли на ній розгледіти. (CAPTCHA - зашумлене випадкове число, слово або інша напис, частіше у вигляді картинки.)
  • Ставимо галочку навпроти слів: "Я прочитав правила проекту і згоден з ними."

Ще раз перевіримо, чи всі ввели правильно і сміливо натискаємо на велику кнопочку зі словом "Відправити".

Якщо все правильно і Ви не допустили помилок, то Ви потрапите на наступну сторінку де побачите єдине поле доступне для заповнення:

  • Код активації: - сюди потрібно буде ввести код (цифри), який був висланий Вам на поштову скриньку. Тому заходите в свою пошту (e @ mail) і шукайте рядок в листі, яке повинно було вже до Вас прийти, схожу на таку "Ваш код активації: *****" (замість зірочок у Вас будуть кілька цифр). Або просто перейдіть по довгій посиланню зазначеної в листі.

Якщо лист прийшов і заповітні циферки знайшли, тоді вписуємо їх і натискаємо, знову таки, на велику кнопочку з назвою "Відправити".

Після цього на поштову скриньку мало прийти другий лист, з вигаданими Вами, логіном і паролем.

Тепер (в разі що Ви не помилилися при введенні циферок) Ви повинні були потрапити на сторінку з початковими настройками Вашого облікового запису. За ідеєю цей пункт можна пропустити, так як настройками ми займемося пізніше, з цього натискаємо на все тугіше, вже знайому Вам кнопочку, "Відправити".

Ось власне і все, реєстрація закінчена, з чим Вас і вітаю :).

Для входу в аккаунт потрібно перейти за посиланням "Зона користувача", яка знаходитися відразу під логотипом eBesucher (друга зліва).

Після введення логіна і пароля ви потрапите на головну сторінку Вашого аккаунта. Розберемо, що на ній знаходиться.

Перше що кидається в очі, це те, що сторінка розділена на дві половини:

зліва "Обмін відвідувачами"

  • ВІДКРИТИ СЕРФІНГ - почати авто-серфінг (при переході Ви потрапите на сторінку, де вам буде запропоновано ввести логін і пароль, тільки після цього запуститися авто-серфінг, також потрібно врахувати, що в браузері має бути включено відображення зображень в обов'язковому порядку, в іншому випадку, кредити зараховуватися НЕ будуть)
  • Баланс - скільки на рахунку кредитів BTP, трохи нижче ви побачите цифри, точка в числі варто для зручності ( "15.044" - "п'ятнадцять тисяч сорок чотири«)
  • в сейфі - скільки кредитів BTP в сейфі
  • Нова сторінка - додати сайт в серфінг
  • Управління - управління Вашими сайтами
  • Статистика - статистика заробітку BTP кредитів
  • Текстові посилання - додавання посилання в серфбаре

справа "Обмін листами"

  • ВІДКРИТИ ВХІДНІ - прочитати входять рекламні листи (докладніше про пошту дивіться нижче)
  • Баланс - скільки на рахунку MTP кредитів
  • в сейфі - скільки MTP кредитів в сейфі
  • Нове повідомлення - створити поштову розсилку
  • Управління - управління поштовими розсилками
  • Статистика - статистика заробітку MTP кредитів
  • Надіслати - розсилка листів

Одночасно в автосерфінг може проглядатися відразу кілька сайтів, для того щоб налаштувати цю можливість Вам потрібно буде перейти за посиланням "Налаштування" (знаходиться в меню "Обмін відвідувачами") і в пункті Панель серфінгу знаходиться в турборежимі - виставляємо "активно: до 384 пунктів в година" . Потім відзначаємо три пункти галочками і натискаємо "Змінити дані".

Далі, заходимо за посиланням "Пароль для зовнішніх операцій" в тому ж меню "Дані користувача" для створення "ST-Passwort".

  • Ваш звичайний пароль (не змінюється): - вписуємо сюди діючий пароль від аккаунта.
  • Новий ST-пароль: - придумайте пароль.

І натискаємо "Змінити!".

Найкраще було б міняти "ST-Passwort" після кожної операції з кредитами (наприклад при обміні BTP на LOSE на будь-якому обмінному сайті, висновок кредитів буде доступний через 7 днів після Вашої реєстрації). Змінюється він також, як і створюється.

Для більшої безпеки в ваш обліковий запис є "Сейф", куди можна покласти зароблене і звідки можна буде вивести кредити, навіть знаючи правильну "ST-Passwort". Щоб зайти в нього потрібно перейти за посиланням "Сейф" в меню "Пункти".

Весь процес перегляду сайтів відбувається в браузері, але тут можуть бути зависання або ще якісь помилки і якщо ви, наприклад, спите і цього не помітите, вісім годин простою вам забезпечені. Так ось, щоб такого не відбувалося даний спонсор надає власний софт, який буде стежити сам за серфінгом і в разі проблем виробляти автоматичний рестарт браузера. Як встановити і запустити програму читайте далі.

Установка і настройка eBesucher Restarter.

Перш ніж завантажувати та встановлювати програму "eBesucher Restarter" ви повинні встановити безкоштовне програмне забезпечення Java (навіть якщо Java вже і присутній на вашому комп'ютері, все ж не буде зайвим скачати і поставити найсвіжішу версію, тим самим провести оновлення). Робиться це елементарно і питань виникнути у Вас не повинно, просто переходимо на офіційний сайт http://java.com/ru/download/ , Завантажуємо і встановлюємо.

Після цього знаходимо в меню вашого облікового запису eBesucher.ru, подпунктік "Програма" в меню "Обмін відвідувачами".

На сторінці Ви побачите червоного кольору текст, а відразу ж під ним рядок з безладним набором літер і цифр виділених жирним чорним шрифтом (ну, наприклад, ось так може він виглядати: lyMQ1llbOku3). Будьте уважні - це пароль для запуску Restarter'а.

Наперед скажу, що велика кількість людей так і не змогли запустити пропонований даними спонсором софт і тільки лише через те, що так і не змогли правильно ввести цей пароль в програму. Тому невелику пораду, вставляйте вже скопійований пароль в програму за допомогою комбінації клавіш "Ctrl + V" (тому, що в програмі не буде працювати права кнопка миші), як скопіювати пароль зі сторінки думаю розповідати не потрібно.

Відразу під паролем ви побачите два посилання, перша відповідно для власників операційних систем Windows, а друга для власників операційних систем Mac OSX, Linux, Solaris. Відповідно завантажуєте, потрібний вам варіант.

Власне сама установка нічим не відрізняється від звичайної інсталяції будь-якого іншого софта.

Тепер переходимо до запуску. На другому етапі після запуску потрібно буде ввести свій логін в перше поле і пароль, про який написано вище, в другому полі. Далі вибрати браузер з яким буде працювати програма і на останньому етапі знову натиснути кнопку "Зберегти". Я для зручності, щоб дана програма не заважала працювати на комп'ютері з потрібним браузером, запускаю її в окремому браузері (наприклад в Опері, я працюю в хром).

Тепер Ви побачили саму програму, дивимося на таймер (в правому нижньому кутку програми), і чекаємо коли він дійде до нуля, нічого не натискаємо, з трея вискочить невелике віконце, нічого не робимо. Після цього чекаємо коли з'явитися останнім віконце під назвою "PsKill License Agreement", погоджуємося натиснувши на кнопку "Agree".

Чекаємо ще приблизно близько хвилини (нетерплячі можуть натиснути кнопку "Запустити панель серфінгу" безпосередньо в програмі "eBesucher Restarter"), автоматично запуститися браузер де відкриється сайт eBesucher.de. Тут потрібно буде ввести свій логін і пароль, але пароль не з програми, а пароль який ви вводите, що б зайти в Ваш аккаунт eBesucher.ru.

Після цього запуститися авто-серфінг, а програма будить стежити за тим щоб він не зупинявся. Так само в браузері обов'язково повинен бути включений показ зображень, інакше можуть виникнути проблемки з зароблянням кредитів.

Налагодження та отримання листів на eBesucher.ru.

Для того щоб отримувати рекламні листи, перше, що потрібно зробити, це зайти в налаштування пошти. Для цього потрібно перейти в підменю "Настройки" меню "Обмін листами".

Налаштування складаються з трьох розділів:

  • Доставка - настройки отримання листів.
  • Інтереси - настройки інтересів (листи якої тематики Ви хочете отримувати).
  • Мови - мови листів (якими мовами Ви хочете отримувати листи).

Відразу перейдіть в останній розділ "Мови" і відзначте всі пункти галочками і натисніть кнопку "Відправити".

Після цього перейдіть в розділ "Інтереси", також відзначте всі пункти галочками і натисніть кнопку "Відправити".

З настройками самого першого розділу "Доставка" у Вас проблем виникнути не повинно. (про кнопку "Відправити" не забуваємо)

З настройками закінчили, тепер поясню як читати листи.

Читати їх дуже просто.

Якщо ви будете читати листи з вашої електронної скриньки, то лист, що прийшов просто потрібно відкрити і почекати деякий час поки в самому кінці листа після слів "Status der Mail:" і біжить рядка не з'явитися картинка зі словами "Mail bestatigt!" На зеленому тлі ( врахуйте, потрібно включити показ картинок, інакше ви не побачите результату). Якщо Ви побачили картинку, значить все в порядку і ви отримали кредити.

При переході по посиланню "ВІДКРИТИ ВХІДНІ" (на головній сторінці аккаунта) Ви потрапите у внутрішню поштову скриньку. Там ви побачите листи, причому не прочитані будуть виділені більш жирним шрифтом. Відкривати листи потрібно подвійним клацанням по листу (були випадки що люди вперто не могли нічого прочитати через те, що натискали на лист тільки один раз і воно, звичайно, не відкривалося).

Обмін кредитів eBesucher на гроші (виведення коштів).

Моментально, в повністю автоматичному режимі, продати або купити як Btp, так і Mtp кредити Ви без проблем зможете на сайті http://lose4.ru/ru/handel/eb-verkauf . Відгуки про роботу сайту тут .

На даний момент на сайті можна обміняти зароблені Вами Btp (або Mtp) кредити на:

  • Webmoney: - Wmz, Wme, Wmr
  • Payza: - Usd, Eur
  • Liberty Reserve: - Usd, Eur

Розглянемо приклад обміну Btp кредитів на Webmoney Wmz.

Отже, переходимо на сайт за посиланням вище ми потрапимо на сторінку де знаходиться потрібна нам форма, правильно заповнивши яку, ми обміняємо наші кредити BTP eBesucher на Webmoney Wmz гроші.

Заповнюємо по пунктам:

  • Кількість BTP - кількість кредитів має бути мінімум 5000 Btp.
  • Benutzername - Ваш ник (логін) на eBesucher.
  • ST-Password - Ваш пароль для операцій з кредитами, що б його створити заходимо за посиланням "Пароль для зовнішніх операцій" в меню "Дані користувача" аккаунта eBesucher і заповнюємо наступні поля у формі:
    • Ваш звичайний пароль (не змінюється) - вписуємо сюди діючий. пароль від аккаунта
    • Новий ST-пароль - придумуємо новий ST-Passwort пароль.
  • Відзначаємо пункт WMZ - зліва від логотипу WebMoney.
  • Вписуємо WMZ гаманець - номер Вашого Wmz гаманця (приклад: Z123456789012 ).
  • Відзначаємо галочкою Вашу згоду з правилами - можна їх навіть почитати.
  • Натискаємо кнопку "Продати" - за умови, що ми ніде не помилилися, моментально отримуємо WebMoney на доларовий гаманець.

Аналогічно продаються і Mtp кредити.

Продати кредити можна буде тільки після 7-и днів після Вашої реєстрації на сайті eBesucher!

Також система сама в даний час виробляє обмін кредитів на Webmoney і Paypal. Потрібно натиснути "Пункти", "Виплата".

ru/?ref=SIM06101967>

Ru/?