Клапан електромагнітний PGV-101-GB Hunter

  1. Монтаж клапана Hunter PGV-101-GB
  2. Характеристики електромагнітного клапана Hunter PGV-101-GB

Електромагнітні клапани PGV-101-GB від компанії Hunter затребувані серед асортименту товарів подібного типу, призначеного для поливу

Електромагнітні клапани PGV-101-GB від компанії Hunter затребувані серед асортименту товарів подібного типу, призначеного для поливу. Мають відмінне поєднання ціни та якості, лідери продажів серед пристроїв ландшафтного поливу.

Клапани даної моделі мають діаметр: 1 ".

Серія PGV мають міцну мембрану і корпус, які забезпечують високу надійність приладу і довговічність його в експлуатації.

У конструкції передбачена щільна діафрагма з подвійною калевкой, що забезпечує відсутність протікань, невипадні гвинти кришки, що спрощують монтаж та технічне обслуговування принтера. Регулювання напору дозволяє використовувати в системах мікрозрошення і крапельного поливу.

Купити електроклапани Hunter в інтернет-маркеті поливу Aqua Price просто, вам всього лише необхідно зробити замовлення.

Монтаж клапана Hunter PGV-101-GB

Монтаж клапана Hunter PGV-101-GB

На схематичною інструкції зазначений спосіб монтажу пристрою до трубопроводу і розміщення в пластиковому боксі.

  1. З'єднання фитинга і клапана із застосуванням фум стрічки (7-10 витків в залежності від щільності стрічки).
  2. Фітинг закручується від руки, дожимается розвідним ключем.
  3. Розбирається пристрій розкручуючи 4 гвинта на кришці.
  4. Повертаючи соленоїд на 1/4 обороту в верхній частині, гідроклапан відкривається
  5. Потік регулюється гвинтом в центрі кришки

Напрямок руху води вказується на корпусі. установка проводиться в клапанному боксі , Забезпечуючи доступ до комунікацій. Після з'єднання необхідно перевірити з'єднання на протечку, подавши воду в систему. При виявленні прокапування, воду в системі необхідно відключити і дотиснути з'єднання ключем. Якщо витік не усунулася, необхідно розібрати стик і намотати більшу кількість витків фум стрічки.

Забороняється затягувати з'єднувальний фітінг під тиском води.

Характеристики електромагнітного клапана Hunter PGV-101-GB

Найменування Значення Виробник: Hunter Industries (USA) Країна: Мексика (тестуються в Каліфорнії США) Матеріал: Високоміцний пластик Управління потоком Так Розмір сполучної різьблення: 1 "(25 мм) Вид сполучної різьблення: Внутрішня Діапазон робочого тиску: 1,3 - 10.4 Bar гранична температура: 65-67 ° C Потік: від 50 до 9000 л / год Розміри пристрою: Висота - 130мм., ширина - 60мм., довжина - 110мм. Напруга соленоїда: ~ 24V Частота струму: 50-60 Гц. Струм соленоїда при спрацьовуванні: 350 мА (50 Гц.), 370мА (60 Гц.) Ток утримання соленоїда: 190 мА (50 Гц.), 210мА (60 Гц.) Гарантія від виробляєте ля 2 роки