Чистка ноутбука від пилу

  1. ознаки перегріву
  2. Як ми чистимо ноутбуки
  3. Важливо!

Безкоштовна діагностика   Безкоштовний виїзд майстра і доставка в сервіс   Гарантія на запчастини і послуги   Повний комплект документів   Місяць безкоштовного техпідтримки   Ноутбук має масу достоїнств

  • Безкоштовна діагностика
  • Безкоштовний виїзд майстра і доставка в сервіс
  • Гарантія на запчастини і послуги
  • Повний комплект документів
  • Місяць безкоштовного техпідтримки

Ноутбук має масу достоїнств. Для ділових людей та студентів портативний комп'ютер під рукою є найнеобхіднішої річчю. Але найчастіше через неуважність і зневажливого ставлення з боку користувача до комп'ютерної техніки трапляються різні неприємності. На відміну від стаціонарного комп'ютера, який постійно знаходиться в одному і тому ж місці, ноутбук використовують, як в квартирі, так і на вулиці, і в офісі і скрізь де тільки можна. Тому пил і бруд накопичується в корпусі лептопа набагато швидше, ніж в звичайному ПК. Що ж відбувається тоді?

Найменування послуги Ціна, руб. Доставка ноутбука в сервіс безкоштовно Діагностика несправності ноутбука безкоштовно Чистка системи охолодження від 899 руб. Ремонт материнських плат ноутбуків Заміна мікросхем 3500-6000 Ремонт материнської плати в разі залиття ноутбука 1500-6000 Ремонт зовнішніх роз'ємів і клавіатури Заміна аудіо-роз'єму (вартість залежить від моделі) 1500-2500 Заміна будь-яких інших зовнішніх роз'ємів (вартість залежить від моделі) 1500- 2500 заміна роз'ємів USB (вартість залежить від моделі ноутбука) 1200-2500 Ремонт зовнішніх роз'ємів 1200-2500 Ремонт / заміна клавіатури ноутбука 400-3500 заміна внутрішніх компонентів заміна жорсткого диска (без урахування вартості диска) 500 заміна приводу DVD-RW (з вартістю приводу ) 2000 Зам ена / установка внутрішнього Wi-Fi модуля (з вартістю модуля) 1500-2500 Установка внутрішнього Bluetooth модуля (з вартістю модуля) 1500-2500 Ремонт елементів корпусу ноутбука Заміна кришки матриці ноутбука (в залежності від моделі) від 1500 Заміна петель кришки ноутбука (в залежно від моделі) від 700 заміна частин корпусу ноутбука від 300 заміна матриці і ремонт підсвічування матриці екрана Погано видно зображення (ремонт інвертора або лампи підсвічування) 2000-3500 заміна матриці ноутбука (в залежності від діагоналі) 4000-6500 ремонт або заміна шлейфу матриці 1500 -3500

Дивитися всі ціни

Відомо, що ноутбук під час роботи нагрівається. Якщо не охолоджувати нагріваються комплектуючі, то ймовірно вони можуть згоріти. Рекомендується час від часу робити чистку всередині ноутбука. Його система охолодження дуже компактна і працює за принципом пилососа, так як охолоджене повітря надходять з боку, і всмоктує пил, бруд, пух, шерсть і т.д. в залежності від місця використання комп'ютера.

Помітили, що ноутбук став нагріватися і періодично вимикатися? Негайно зверніться в комп'ютерний сервіс за допомогою. У будь-якому іншому випадку ви можете надовго втратити портативного комп'ютера. Згоріла деталь в результаті недбалого поводження може вам дорого обійтися. Пам'ятайте про це.

ознаки перегріву

Термінова чистка ноутбука від пилу може знадобитися, коли ви помітите, що:

  • Ноутбук швидко нагрівається;
  • Повітря практично не виходить;
  • Температура корпусу занадто висока;
  • Вентилятор став сильно шуміти.

Якщо ви швидко відреагуєте на що з'явилися симптоми і віднесете ноутбук на очистку в сервісний центр, то зможете уникнути більш серйозних проблем.

Як ми чистимо ноутбуки

Самостійно чистити ноутбук в домашніх умовах не рекомендується, оскільки різні моделі мають різну будову, і іноді, щоб дістатися до системи охолодження потрібно повністю розбирати комп'ютер. Якщо ви не професіонал, тоді звертайтеся до нас.

Етапи нашої роботи з чищення ноутбука від пилу наступні:

  1. Майстер від'єднує акумулятор
  2. Повністю або частково розбирає ноутбук
  3. Відключає шлейфи, відкріплює радіатор і вентилятор
  4. Деталі очищаються від накопиченого пилу за допомогою спеціальної серветки або стисненого повітря.
  5. Пензликом знімається вся грязь з комплектуючих (материнської плати, клавіатури та ін.)
  6. Заміна термопасти і терпрокладкі
  7. І останній етап: мастило кулера, компоновка вентиляційної системи і підключення шлейфів. Тест ноутбука на можливість перегріву.

У підсумку ви отримуєте ноутбук, який знову буде радувати вас своїми характеристиками і продуктивністю.

Чистимо від пилу і бруду ноутбуки різних виробників і моделей. У наших майстрів величезний досвід роботи з такими брендами як Dell, Samsung, HP, Toshiba, Acer, Asus, Lenovo.

Важливо!

  • Ми обов'язково даємо гарантійну розписку, в якій написано, що ви залишили у нас свій ноутбук.
  • Під час чищення від пилу і бруду ви можете забрати жорсткий диск з ноутбука, якщо на ньому є конфіденційна інформація. У будь-якому випадку наші фахівці ніколи не порушать ваш особистий простір.
  • Після чищення ми можемо запропонувати вам поставити новий кулер.

Звертайтеся в наш комп'ютерний сервіс, якщо вам знадобилася чистка системи охолодження ноутбука. Гарантія на роботу вам забезпечена, а якість висока, а ціни одні з найнижчих в місті.

Що ж відбувається тоді?
Помітили, що ноутбук став нагріватися і періодично вимикатися?