Android 7 користується менше людей, ніж Android 4.4

Цікава статистика

Google опублікувала оновлену статистику використання різних версій операційної системи Android. Остання загальнодоступна збірка, Android 7 Nougat, займає тільки 4 місце за масштабами поширення, пише Android Police.

Найпопулярніші версії - Android 6 Marshmallow, Android 5 Lollipop і Android 4.4 KitKat. На них припадає 32,3%, 29,2% і 16% активних пристроїв. Користувачі повільно переходять зі старих збірок операційної системи, тому що багато смартфони та планшети попросту не можна оновити. Для порівняння: iPhone 5, який вийшов в 2012 році, сумісний з поточною версією iOS 10.

Цікава статистика   Google опублікувала оновлену статистику використання різних версій операційної системи Android

Співвідношення різних версій Android. Джерело: Android Police

Завдяки продажу нових флагманів Samsung і інших вендорів, які співпрацюють з Google, частка Android 7 Nougat в серпні виросла до 13,5%. Відзначимо, що в цю цифру входять дані про користувачів Android 7.0 і Android 7.1. Трохи збільшилася також кількість пристроїв на базі Android 6. Ймовірно, це пов'язано з тим фактом, що більшість азіатських виробників на зразок Xiaomi або Meizu не використовують в своїх доступних смартфонах останню збірку операційної системи.

У серпні або на початку вересня Google випустить Android 8. Нова версія буде сумісна з Google Pixel, Google Pixel XL і флагманами інших виробників, список яких поки уточнюється.

джерело: Android Police

Це повинен знати кожен:

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , YouTube , Telegram , Viber і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті Android 7 користується менше людей, ніж Android 4.4