білий вітер цифровий - Найцікавіше в блогах


Корпорація Intel cообщает про старт продажів ексклюзивних чохлів для Ultrabook ™ від Олени Ахмадулліної. З 7 лютого 2013 року довгоочікувані моделі чохлів для культових пристроїв нової категорії можна буде придбати в двох московських магазинах мережі «Білий Вітер ЦИФРОВИЙ», розташованих за адресою: вул. Нікольська, д. 10/2 і вул. Тверська, д. 19А. Також чохли будуть представлені в бутиках Alena Akhmadullina.


На створення капсульної колекції чохлів дизайнера надихнули нові творчі можливості Ultrabook ™ від Intel® Core ™ - must have серед гаджетів. 29 жовтня 2012 року в рамках Volvo-Тижня Моди в Москві відбувся показ весняно-літньої колекції бренду Alena Akhmadullina, в рамках якого був представлений аксесуар, ніколи раніше не демонструвався на російському подіумі.



Чохли, виконані з фактурного бавовни, виробленого в Мілані, миттєво завоювали визнання публіки. Витончені квіткові принти, що прикрасили чохли, органічно доповнили образний ряд колекції, натхненням для створення якої послужила російська казка "Царівна-жаба" і її міжнародні аналоги, в тому числі і знаменита "Казка про Короля-жабеня, або про Залізну Генріха" Братів Грімм. Народні мотиви знайшли відображення і в силуетних сукнях з пишними рукавами, і в подовжених плісированих спідницях із завищеною талією, і в бавовняних чохлах для мобільних пристроїв Ultrabook ™. Alena Akhmadullina знову запрошує вас в світ казок, які за 11 років існування бренду стали невід'ємною складовою його ДНК. За словами дизайнера: «Чохли стали не тільки вдалим доповненням колекції, а й бажаним аксесуаром, попит на який був сформований задовго до появи в продаж. А тепер кожен бажаючий нарешті може придбати чохол для свого ультрабука, виконаний в одному з трьох характерних принтів SS 2013, починаючи з 7 лютого ".



На фото можна побачити модельний ряд чохлів і першу купувальницю довгоочікуваної новинки.




ДИВИТИСЯ ДАЛІ