Яке відео може відтворювати тюнер Strong через USB?

Керівництво користувача пише, що Strong SRT 8500 відтворює відео таких форматів: MPG, MPEG, TS, VOB, MP4, AVI, MKV.
Прямо медіа-плеєр виходить. Теоретично. А на практиці наступне. Підключив до нього флешку. З десятка фільмів у форматі AVI нормально пішли 2 або 3. Чому?
Або є зображення, а немає звуку, що найчастіше.
Або витягується по вертикалі зображення. Телевізор формату 3: 4. Там, де відео більш широкоформатне - 16: 9 або на зразок того - там його витягує вгору, деформує картинку. Може бути в настройках десь можна виправити це?
Поставив один фільм в форматі "Матрьошка відео" (MKV). Зображення відмінне (теж 3: 4 фільм), а звуку немає.
Давайте поділимося досвідом в цій темі. Які формати відео практично, дійсно, підтримує тюнер "Strong"?
-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------------------------------------
-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------------------------------------
Досвідом поділилися зі мною, поділюся і я з іншими. Керівництво користувача пише, що Strong SRT 8500 відтворює відео таких форматів: MPG, MPEG, TS, VOB, MP4, AVI, MKV
Інформацію винесу в це, 1-е повідомлення в темі, щоб довго не читати повідомлення. Інформації не так багато, але ці питання на форумі періодично виникають. Так що всі відомості нижче, в цьому повідомленні.
Підсумки обговорення.
Виробники добре попрацювали над відтворенням відео, але не допрацювали зі звуком. Я говорю про відеозаписах, фільмах, записаних на флешку і т.п., а не про ТБ-передачах.
У багатьох фільмах звук йде в форматі АС3 (іноді пишеться АС3). Саме цей формат ресивер Strong 8500, на жаль, не підтримує. В цьому і є суть проблеми з переглядом відеозаписів на Стронг.
Визначити в якому форматі звук у фільмі дуже просто за допомогою комп'ютера. Клацаємо правою кнопкою миші на файлі з фільмом. Дивимося Властивості → Зведення → Аудіо. Якщо там написано Формат аудіо: AC-3 ACM Codec - то такий фільм буде йти без звуку.
Вище йшлося про найпростішому випадку, якщо Ви поєднуєте ресивер Strong 8500 з телевізором звичайним кабелем з "тюльпанами".
Цифрові виходи.
Можна використовувати цифрові виходи HDMI або S / PDIF.
При використанні HDMI звук (і в форматі АС3 теж) зазвичай є. Але у деяких чомусь теж не з'являється. Наприклад, leonidovich.oleg пише в цій темі:
http://faq.digital-tv.com.ua/viewtopic. ... 6630 # p6630

І через HDMI звуку немає! я перевірив.

Ще є вихід S / PDIF. Через нього можна підключити Стронг до домашнього кінотеатру. Теоретично звук АС3 повинен бути. Практично - точно не скажу, замало ще що.
Існує і конвертер, щоб підключитися з виходу S / PDIF до звичайних колонок, з червоним і білим "тюльпанами". Digital to Analog Audio Converter. Як він виглядає, можна подивитися тут.
http://faq.digital-tv.com.ua/viewtopic. ... = 150 # p4165
Тих. подробиць поки не повідомлю.
Дозволю собі процитувати повідомлення з особистих, оскільки нічого особливо особистого в ньому немає. Це з приводу використання такого конвертера.

Geordanos писал (а): сам не пробував, Нічого НЕ підкажу Чи варто брати - всех кого не харчуються ніхто НЕ может підтвердіті \ спростуваті чи є звук при підключенні spdif out до ресівера чи до будь которого конвертера. Підключав цею вихід до звукової карти компютера В якій є spdif in - creative sound blaster 5.1 но Нічого НЕ почув - хоча при підключенні Іншого компютера з spdif out звук був. Для мене лишається загадкою в чому справа ...

Останній раз внесено зміни Nikolja 17 Жовтня 2012 7:56, редаговано 3 рази.

3. Чому?
Може бути в настройках десь можна виправити це?
Які формати відео практично, дійсно, підтримує тюнер "Strong"?