На 50% менше: GoPro показала нову відеокамеру для активного відпочинку

GoPro представила найменшу екшн-камеру в формі куба / gopro.com

Компанія GoPro Inc., відома своїми відеокамерами для активного відпочинку серії HERO, анонсувала випуск моделі HERO4 Session, яка на 50 відсотків менше і на 40 відсотків легше в порівнянні зі звичайною HERO4. Про це повідомляє в прес-релізі виробника, що надійшов до редакції «Лента.Ру».

Основною перевагою новинки вважається міцний вологонепроникний корпус, який дозволяє використовувати камеру майже в будь-яких, навіть в самих екстремальних умовах без додаткового захисного боксу.

Пристрій також має ще двома якісними відмінностями. Так, HERO4 Session управляється всього однією кнопкою і до неї не буде потрібно купувати спеціальні тримачі. Власники старіших камер GoPro зможуть використовувати вже наявні кріплення.

Читайте також Екологи опублікували відео Великого Бар'єрного рифа, зняте черепахою

У супровідній мови до випуску новинки генеральний директор і засновник компанії зазначив, що перед інженерами GoPro на цей раз стояла амбітна задача створити найменшу, легку і зручну камеру, яку можна буде називати HERO.

HERO4 Session знімає відео в форматі 1080 рядків з частотою 60 кадрів в секунду, 720 рядків з частотою 100 кадрів в секунду і 1440 рядків з частотою 30 кадрів в секунду. Камера дозволяє робити 8-мегапіксельні фотографії, підтримує серійну зйомку фото і Time Lapse (коли камера робить по кадру в певний проміжок часу).

Камера володіє повним функціоналом GoPro HERO4 і налаштовується через додаток мобільне GoPro App або пульт дистанційного керування Smart Remote, який можна придбати окремо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter