AMD випустить свій перший семінанометровий процесор вже в цьому році

ми знаємо , Що ще до кінця року AMD випустить професійний графічний адаптер Radeon, заснований на першому семінанометровом GPU Vega. Ігрові відеокарти Navi з семінанометровимі графічними процесорами повинні вийти в наступному році.

Як виявилося, новий прискорювач Radeon Instinct буде не єдиним продуктом AMD з новим техпроцесом в поточному році. Як повідомляється, AMD до кінця року випустить перші серверні CPU, вироблені за нормами 7 нм! Подробиць про них поки немає, але сам факт вже вражає.

Подробиць про них поки немає, але сам факт вже вражає

Що ж стосується споживчих процесорів нового покоління, вони з'являться в наступному році. Тобто, поки Intel в черговий раз переносить вихід 10-нанометрових рішень, AMD вже в нинішньому році представить перші семінанометровие CPU. Хіба хтось ще пару років тому міг би подумати, що AMD зможе не лише уявити процесори, які перевершать рішення Intel, але і обійти конкурента в швидкості освоєння нового техпроцесу?

Хіба хтось ще пару років тому міг би подумати, що AMD зможе не лише уявити процесори, які перевершать рішення Intel, але і обійти конкурента в швидкості освоєння нового техпроцесу?