CeBIT 2013: ігрові материнські плати, моноблоки і відеокарти MSI

MSI штурмує CeBIT з новою лінійкою геймерських продуктів. Ентузіасти і геймери не зможуть пройти мимо материнських плат MSI Z77 GAMING з їх новим захоплюючим дизайном, концептів графічних адаптерів, першого в світі ігрового моноблока

MSI штурмує CeBIT з новою лінійкою геймерських продуктів. Ентузіасти і геймери не зможуть пройти мимо материнських плат MSI Z77 GAMING з їх новим захоплюючим дизайном, концептів графічних адаптерів, першого в світі ігрового моноблока.

Нова серія материнських плат

На CeBIT 2013 будуть вперше офіційно представлені нові материнські плати MSI Gaming. Їх модельний ряд розроблений геймерами для геймерів і володіє ключовими для гравців характеристиками, при цьому не відрізняючись захмарною ціною. Материнські плати MSI Gaming будуть представлені широким модельним рядом, щоб покрити всі запити геймерів від першокласних аудиотехнологий до кращого ігрового мережевого чіпа на ринку, і все це на базі ідеально відточених материнських плат з чіпсетами Intel 7-ї серії.

Геймери можуть з упевненістю покластися на MSI і на інтегрований чіп Killer E2200 для управління і пріоретізаціі ігрового трафіку. Відвідувачі виставки зможуть на власні очі побачити продукти MSI на базі наступного покоління чіпсетів Intel. Для високопродуктивних робочих станцій буде демонструватися нова X79A-GD45 Plus, безліч популярних MiniITX-моделей, а також материнські плати з інтегрованими портами Thunderbolt, продукти AMD FM2 і бізнес-моделі B75.

Дотик до ігор

Після успішної інтеграції всіх компонентів повноцінного ігрового ПК разом з масивним сенсорним дисплеєм MSI з гордістю показує перший в світі ПК формату Все-в-одному для любителів ігор на CeBIT: це MSI AG2712. Ігровий моноблок MSI AG2712 оснащений відеокартою NVIDIA GeForce GTX670MX - одним з найшвидших, самих передових графічних прискорювачів на даний момент.

Все більше і більше комп'ютерних ігор, доступних в різних онлайн магазинах, підтримують управління жестами за допомогою сенсорного екрану, який в моноблоці MSI може відпрацьовувати до десяти торкань одночасно. Доповнений процесором Intel Core i7 3-го покоління, вражаючим 27-дюймовим Full HD дисплеєм з покриттям антивідблиску і першокласної інтегрованої акустикою з сертифікатом THX TruStudio Pro, MSI AG2712 не залишить байдужим як звичайних користувачів, так і геймерів своєю вражаючою продуктивністю і дизайном.

Тепер ви граєте з MSI

Також на виставці вперше увазі публіки постане новий клас відеоадаптерів від MSI, легко впізнаваний завдяки новій червоною схемою оформлення СО Twin Frozr. Ці відеокарти створені для того, щоб доповнити всю лінійку MSI Gaming і створити унікальну комбінацію компонентів, як це було з Lightning в парі з Z77 MPOWER.

Нові відеокарти є першим доповненням до екосистемі MSI Gaming, де гравці можуть комбінувати і поєднувати продукти MSI Gaming для досягнення ще більшої продуктивності.