Ноутбук Sony Vaio не виходить з режиму очікування - чорний екран

Ноутбуки Sony непогано зарекомендували себе (як втім і інша техніка Sony). Важливу роль в цьому відіграє і позиціонування компанії на ринку. Слоган "Як все? Або VAIO? ", М'яко кажучи, специфічний. Але зараз не про це. Читати далі про Sony Vaio і виході з режиму очікування

Як і будь-яка техніка, ноутбуки Sony Vaio можуть працювати не так, як повинні б .. просто "глючити". Один з найпоширеніших глюків - некоректний вихід з режиму очікування (не плутати з глибокого сну / hibernate).

Ноутбук Sony при виході з режиму очікування відображає чорний екран, однак індикатор показує, що ноутбук включений. На клавіші (крім утримання Power, яке призводить до перезавантаження) ноутбук не реагує. Індикатор роботи від мережі / від батареї працює адекватно.

Описана проблема іноді проявляється при "даунгрейда" операційної системи - перевстановлення замість ОС Vista (windows 7) ОС Windows XP. Якщо ноутбук перестав виходити з режиму очікування не так давно (раніше виходив), може допомогти "Відновлення системи" стандартними засобами Windows.

Можливо, проблема в відеокарті - завантажуємо з сайту виробника останні драйвера на відеокарту. Є шанс, що допоможе. (Попередньо можна зберегти старі драйвера, наприклад утилітою Driver Magician). Не рекомендується ігнорувати, якщо відеокарта NVidia Можливо, проблема в відеокарті - завантажуємо з сайту виробника останні драйвера на відеокарту Часто "рідні" для ноутбуків драйвера не останні.

Ноутбук Sony (серія Z) не входить в режим-сплячий режим. При завершенні роботи можливо "підвисання". Якщо до того ж ноутбук з вбудованою камерою - спробуйте відключити її в диспетчері пристроїв.

Якщо після примусового відключення ноутбук нормально піде в режим сну або сплячий режим насамперед встановлюємо оновлення КВ909667. Якщо не допомогло - сміливо йдемо на сайт виробника і шукаємо останню версію драйверів для своєї моделі (заодно можна і оновити всі драйвера :))

Ситуація не поодинока:
http://club-vaio.ru/content/vpccw1e1r-ne-vykhodit-iz-zhdushchego-rezhima
http://club-vaio.ru/content/ne-vykhodit-iz-zhdushchego-rezhima

Мітки: notebook , sony

Слоган "Як все?