Програми для прискорення ігор

  1. Wise Game Booster
  2. Razer Game Booster
  3. Game Fire
  4. Game Prelauncher
  5. GameGain
  6. MSI Afterburner
  7. EVGA Precision X
  8. Чи допомогла вам ця стаття?

З кожним роком ігри стають все більш вимогливим, а комп'ютер, навпаки, немов постійно сповільнюється у роботі
З кожним роком ігри стають все більш вимогливим, а комп'ютер, навпаки, немов постійно сповільнюється у роботі. Програми, про які ми сьогодні розповімо, допоможуть звільнити ПК від зайвих процесів і непотрібних служб під час запуску ігор, оптимізувати настройки системи, очистити її від сміття, а також трохи підвищити продуктивність відеокарти безпосередній регулюванням частоти і напруги. Все це допоможе прискорити улюблені письменники і поети.

Wise Game Booster

Сучасна програма для прискорення комп'ютера для ігор, яка часто оновлюється. Підтримує російську мову і всі актуальні версії Windows. Кожна дія по оптимізації можна проводити як вручну, так і в автоматичному режимі в один клік. Приємно, що тут немає нав'язливої ​​підписки або додаткових послуг. На жаль, робота йде тільки з настройками системами і діючими службами, з драйверами і пристроями дій не проводиться.

Завантажити програму Wise Game Booster

урок: Як прискорити гру на ноутбуці з Wise Game Booster

Razer Game Booster

Програма для поліпшення продуктивності ігор від іменитого ігрового виробника. Містить в собі всі потрібні утиліти для налагодження і прискорення системи, дозволяє запускати гри прямо зі свого головного вікна. Не можна не відзначити найприємніший інтерфейс, якщо порівнювати з аналогами. Ігрову спрямованість підкреслюють і важливі для геймера сторонні функції: ведення статистики, завмер FPS, можливість робити скріншоти і записувати відео. До мінусів можна віднести обов'язкову реєстрацію, а також вимогливу візуальну оболонку. Втім, якщо з відеокартою все більш менш в порядку, то це відмінна програма для прискорення ігор на ПК.

Завантажити програму Razer Game Booster

Game Fire

Ще одна добротна програма з корисними для запуску ігор функціями. Тут сильніше відчувається різниця «до і після», тому що оптимізовані налаштування активуються в особливому ігровому режимі. Відзначити варто і відмінну інтеграцію з сервісами Windows, в тому числі з Провідником. Якби тут була російська мова і не нав'язувалася платна підписка (а без неї частину функцій недоступна), це була б ідеальна програма для прискорення ігор на ноутбуці.

Завантажити програму Game Fire

Game Prelauncher

Проста і місцями груба програма, але теж ефективно справляється з основним завданням - звільнити максимум ресурсів перед запуском гри. З назви зрозуміло, що це саме «прелаунчер» з тонким налаштуванням під кожну гру і наочністю Ваших дій. Методи роботи можуть бути занадто суворі (наприклад, відключення оболонки Windows), але ефективні. На жаль, але розробка призупинилася, сумісності з системами новіше Windows 7 немає, вже навіть відсутній офіційний сайт.

Завантажити програму Game Prelauncher

GameGain

Серед усіх програм, представлених в статті, ця володіє гіршою наочністю Ваших дій. Інтерфейс максимально простий, сумісність з новітніми системами і пристроями в наявності, але ось що конкретно вона робить - залишається за завісою. Крім того, при кожному запуску намагається умовити вас купити платну версію для уявного «максимального буста».

Завантажити програму GameGain

MSI Afterburner

Відмінний інструмент для тонкої настройки відеокарти. Залиште зайві служби і фонові завдання для інших програм, ця спеціалізується чисто на розгоні. MSI Afterburner вважається однією з кращих програм в своєму сегменті, працює з будь-якими виробниками і повністю безкоштовна. Грамотний підхід і наявність дискретної відеокарти дасть неслабкий приріст FPS в іграх.

Завантажити програму MSI Afterburner

EVGA Precision X

Практично повний аналог вищезгаданої програми, вміє розганяти відеокарти і стежити за параметрами роботи. Однак спеціалізується тільки на чіпах nVidia і ніяких інших. Для власників топових карт Geforce - саме те. Саме за допомогою цієї програми можна вичавити зі свого графічного адаптера максимум продуктивності.

Завантажити програму EVGA Precision X

Ми розповіли про декілька програмних рішення, що надають можливість прискорення і стабілізації роботи ігор. Подальший вибір за вами. Оптимальний варіант - вибрати з цієї добірки 2-3 програми і використовувати їх разом, і тоді ніщо не завадить улюблених іграшок запускатися, задіюючи при цьому максимум потужності заліза ПК.

Чи допомогла вам ця стаття?

ТАК НІ

Чи допомогла вам ця стаття?