Ремонт і заміна відеокарти (відеочипа) в ноутбуці в Харкові

  1. Ціни на заміну відеокарти ноутбука в Харкові
  2. Типи відеокатр ноутбуків
  3. Відновлення відеокарти в ноутбуці
  4. Як уникнути поломки відеокарти на ноутбуці?

В цілому, заміна відеокарти на ноутбуці або її удосконалення не таке вже й проста справа, особливо якщо порівнювати з заміною тієї ж відеокарти в настільному комп'ютері. Якщо ви хочете поміняти відеокарту на ноутбуці або потрібен її ремонт, ми зможемо вам допомогти.

  • Заміна відеокарт ATI (AMD), nVidia, SiS, Intel
  • Підбір відеокарти для будь-якого ноутбука
  • Професійна безкоштовна діагностика
  • Терміновий ремонт без націнки
  • Ремонт відеокарти ноутбука всіх виробників

Ціни на заміну відеокарти ноутбука в Харкові

від 1000 грн.

Для отримання знижки необхідно перейти на сторінку замовлення онлайн, заповнити форму і відправити нам.
Наявність і вартість комплектуючих уточнюйте у наших менеджерів за телефонами .
Якщо Ви не знайшли на сайті потрібної послуги, передзвоніть нам, ми візьмемося за будь-яку несправність!

Типи відеокатр ноутбуків

Перший тип являє собою так званий чіп (дискретна відеокарта, вбудована, інтегрована), він упаяний в материнську плату вашого ноутбука. Якщо виходити з визначення, що схема кожного чіпа має індивідуальний характер, удосконалення або заміна відеокарти ноутбука в 70% неможлива. У такому випадку потрібна заміна відеочіпа в ноутбуці на більш новий. У нас заміна відеочіпа на ноутбуці в Харкові проводиться за допомогою залучення спеціального обладнання, таким і є цифрова інфрачервона станція під назвою ІК-650.

Другий тип відеокарт - коли виробники ноутбуків встановлюють відеокарти безпосередньо на самому слоті (МХМ), тобто за принципом тих відеокарт, які встановлюються в настільних комп'ютерах. Найчастіше зустрічаються відеокарти від виробника Nvidia і Ati.

Відновлення відеокарти в ноутбуці

При виникненні необхідності провести ремонт відеокарти в ноутбуці дуже важливо звернеться в наш сервісний центр Vlatar, де гарантують якість проведених ремонтних робіт на вашу відеокарту.

Відеокарта ноутбука являє собою невеликий відеочіп, який грає головну роль в нормальній роботі комп'ютера. Чіп розпаяний на метерінской платі ноутбука, де присутня схема включення даного чіпа. Так як нами зазначалося раніше, апгрейт відеокарти можливо провести лише в 30% випадків. У рідкісних випадках, виробники останнім часом стали розміщувати відеокарти на слоті, що абсолютно аналогічно стаціонарних комп'ютерів, на яких замінити відеокарту на ноутбуці можливо в 100% випадків. Але як правило, установка відеокарти в слот, не дає можливості замінити відеокарту на іншу, навіть якщо слот підключення співпаде, форма друкованої плати не завжди дозволить встановити відеокарту іншої моделі в ваш ноутбук. Таку процедуру слід проводити тільки коли буде проведена діагностика відеокарти ноутбука. У нас її проведуть безкоштовно, а ось за її заміну доведеться заплатити.

Як уникнути поломки відеокарти на ноутбуці?

Для цього потрібно всього лише раз на пів року виробляти чистку системи вентиляції . При тривалому використанні ноутбука, фахівці рекомендують використовувати спеціальну охолоджувальну підставку для ноутбука. Вкрай не бажано класти ноутбук на коліна, диван або ковдру - це створює значну перешкоду нормальній циркуляції повітря в системі охолодження відеокарти ноутбука.

У нас проводиться заміна відеокарти в ноутбуці: Acer (Асер), Asus (Асус), Dell (Делл), Lenovo (Леново), LG, MSI, Sony (Соні), Samsung (Самсунг), Toshiba (Тошиба), HP, Fujitsu -Siemens, View Sonic, Hanspree, Packard Bell і т.д.

Якщо ви хочете дізнатися скільки коштує ремонт і заміна відеокарти (відеочипа) в ноутбуці в г. Харьков, або вартість послуг, які Ви не знайшли, то зателефонуйте нам або надішліть запит через сайт.

Як уникнути поломки відеокарти на ноутбуці?