утиліти бенчмарки

Найбільш відома програма тестування продуктивності, стала де-факто стандартом і точкою відліку в вимірах ігрових можливостей відеокарт. Основну популярність програмі забезпечило ведення єдиної бази даних за результатами бенчмарка на сайті розробника. Включає в себе тести продуктивності, що імітують реальну гру, синтетичні тести можливостей відеокарти, тести центрального процесора.

Включає в себе тести продуктивності, що імітують реальну гру, синтетичні тести можливостей відеокарти, тести центрального процесора

Системні вимоги для версії Vantage:

Операційна система Windows Vista з встановленим оновленням SP1   Відеокарта з підтримкою Direct3D 10   Процесор з підтримкою розширень SSE2   Тип ліцензування: TrialWare (безкоштовна версія дає провести тест лише один раз)

Для отримання пробного ключа для версії Vantage потрібно реєстрація на сайті .

Системні вимоги для версії 3DMark Basic Edition:

Операційна система Windows 7 (SP1) або вище   Двоядерний процесор з частотою 1,8 ГГц або вище   2 Гб оперативної пам'яті   Відеокарта з підтримкою DirectX 9 і вище   6 Гб вільного місця на HDD   Тип ліцензування: Free (у безкоштовній версії доступні не всі тести і функції настройки обмежені)