Планшет Huawei MediaPad M5 lite вже в продажу

Компанія Huawei представила новий планшетний комп'ютер MediaPad M5 lite . У новинці реалізований інноваційний інтерфейс користувача за допомогою стилуса M-Penlite, що забезпечує додатковий комфорт для користувачів.

M-Penlite,

Планшет Huawei MediaPad M5 lite отримав екран Full HD IPS з роздільною здатністю 1 920 x 1 200. Він забезпечує високий рівень чіткості за рахунок використання технології ClariVu 5.0, яка поліпшує якість зображення. Вона регулює контрастність і насиченість кольорів, використовуючи інтелектуальні алгоритми для відтворення відео і перегляду зображень з максимальним для даного дисплея ефектом. Huawei MediaPad M5 lite оснащений чотирма динаміками. Планшет був розроблений у співпраці з всесвітньо відомим брендом Harman Kardon, команда інженерів якого брала участь в розробці і тестуванні акустики, щоб забезпечити відповідність найвищим стандартам звучання. Крім того, широкий набір ефектів 3D Surround дозволяє додатково підсилити ефект об'ємного звучання. Технологія поліпшення якості звуку Huawei Histen 5.0 знижує рівень зовнішніх шумів, а також підвищує якість звуку на низьких частотах.

0 знижує рівень зовнішніх шумів, а також підвищує якість звуку на низьких частотах

Стилус M-Penlite легкий і зручно лежить в руці. Завдяки наявності 2 048 ступенів чутливості до тиску, користувачі можуть з легкістю робити нотатки або замальовки. Сріблястий з сірим металевий стилус відрізняється винтажной текстурою і високою якістю виконання. Спеціальний затиск допоможе запобігти випадковій втраті стилуса.

Спеціальний затиск допоможе запобігти випадковій втраті стилуса

Діти проводять багато часу за переглядом мультфільмів, що може вплинути на їх зір і негативно позначитися на процесі навчання дитини. Щоб допомогти батькам, Huawei MediaPad M5 lite враховує сценарії використання планшета дітьми. За допомогою Children Corner ви можете визначити ліміти використання планшета дитиною, а також обмежити доступний контент. Крім того, Huawei MediaPad M5 lite підтримує п'ять функцій Eye-comfort для захисту зору: контроль відстані (коли планшет знаходиться ближче 25 см від обличчя), контроль постави (пристрій показує нагадування для дитини, щоб він не читав з планшета лежачи), інтелектуальна настройка яскравості, спеціальний фільтр BlueRay і система контролю часу використання.

Крім того, Huawei MediaPad M5 lite підтримує п'ять функцій Eye-comfort для захисту зору: контроль відстані (коли планшет знаходиться ближче 25 см від обличчя), контроль постави (пристрій показує нагадування для дитини, щоб він не читав з планшета лежачи), інтелектуальна настройка яскравості, спеціальний фільтр BlueRay і система контролю часу використання

Планшетний комп'ютер Huawei MediaPad M5 lite використовує потужний восьміядерний процесор, який легко справляється з піковими навантаженнями, дозволяючи грати, переглядати контент в інтернеті або читати листи. Фірмова оболонка EMUI 8.0 створює простий і дружній призначений для користувача інтерфейс. Акумулятор з ємністю 7 500 мА * ч забезпечує тривалу роботу і підтримує технологію Huawei Quick Charge.

У Росії Huawei MediaPad M5 lite буде доступний в двох версіях:

Huawei MediaPad М5 lite LTE (4 ГБ +32 ГБ пам'яті) в сірому кольорі корпусу за ціною 25 990 руб.

Huawei MediaPad М5 lite Wi-Fi (4 ГБ +32 ГБ пам'яті) в сірому і золотому кольорі по ціною 19 990 руб.

Продажі нових планшетів почалися 13 вересня в офіційному інтернет-магазині shop.huawei.ru і магазинах-партнерах компанії.