Вбивство Мотороли - почерк подільників вінницького бандюка Вови Гройсмана

Кілер входив до злочинного угруповання «хутірських», очолювану братами Ткачук. А займався відмиванням грошей Ткачуків хтось Володя Гройсман, якого вони потім зробили своїм ручним мером ...

А займався відмиванням грошей Ткачуків хтось Володя Гройсман, якого вони потім зробили своїм ручним мером

Ну догодив, догодив ...

Деякі зациклені на самопіар і самомилування персонажі після смерті Мотороли кричать «Не вірю», стверджуючи, що не могли українські спецслужби провести таку операцію.

Ну да, підірвати Шеремета в центрі Києва могли, а тут різко могти перестали.

Ось тільки фішка в тому, що я родом з Вінниці. А у нас в 2000 році був випадок замовного вбивства, виконаного абсолютно таким же способом, і почерк вбивці легко пізнаваний.

У дев'яностих у Вінниці піднявся колишній спортсмен Руслан Попик (на прізвисько «Поп»), який став «кримінальним авторитетом». Я не буду зараз докладно розповідати про його справах (в тому числі він кришував ринки, як і нинішній «прем'єр-міністр» Гройсман ), Вони не стосуються нашої справи. Але коли в 1999-2000 роках в місті почалася хвиля розборок між бандами за зони впливу, постраждали багато.

«Голландця» прострелили обидві ноги, коли він приїхав вибивати борг у бізнесмена, якого кришував Здрайковскій. Сам Здрайковскій змушений був податися в бігу. Ну а «Попа» підірвали в ліфті.

Попик знав, що на нього готується замах, ніде не ходив без охорони, і навіть в ліфт не входив першим. Незважаючи на це, вибуховий пристрій було приєднано до несучої ліфт канату, і коли воно вибухнуло, у нього не було ніяких шансів.

При цьому це був добре охороняється, елітний будинок: В обласному центрі продовжує роботу бригада Міністерства внутрішніх справ України під керівництвом заступника міністра генерал-полковника міліції Володимира Мельникова з приводу вибуху в під'їзді «генеральської» багатоповерхівки на вулиці Келецькій ...

Кілер входив до злочинного угруповання «хутірських», очолювану братами Ткачук. А займався відмиванням грошей Ткачуків хтось Володя Гройсман, якого вони потім зробили своїм ручним мером. Тепер, коли вінницькі бандити захопили владу в усій країні (наприклад, кришує нелегальний видобуток бурштину на Волині інший вінницький авторитет Володимир Продивус, це ні для кого ні секрет), то вони взяли на себе і функцію знищення противників режиму.

Як говорив Дарт Вейдер «Коло замкнулося, старий».

Якщо в кінці дев'яностих якісь містечкові бандити змогли підірвати таким же чином добре охороняється конкурента, то чому, як кричить один клоун, цього не можуть зробити українські спецслужби, що знаходяться на службі у цих самих бандитів, які вийшли на новий рівень рейдерства (самі спецслужби, або залучити тих же бандитських кілерів)? Розкажи нам, Толік ...

Олександр Роджерс