Корисно знати - ремонт комп'ютерів, лікування від вірусів, комп'ютерні послуги в Дніпропетровську

Іноді, при підключенні USB прилади до комп'ютера, вискакує повідомлення про помилку «USB пристрій не впізнав» Іноді, при підключенні USB прилади до комп'ютера, вискакує повідомлення про помилку «USB пристрій не впізнав». У цій статті я опишу причини такої помилки і розповім як з цим боротися.

Читати далі...

За статистикою половина з усіх поломок комп'ютера відбувається через пил За статистикою половина з усіх поломок комп'ютера відбувається через пил. Пил, осідаючи на елементах комп'ютера, утворює шар погано проводить тепло і в результаті відбувається перегрів електронних компонентів комп'ютера. Це особливо небезпечно в літній період, коли температура в квартирі може досягати 30-35 ° С.

Читати далі...

Комп'ютери, як і будь-які інші пристрої, мають властивість ламатися Комп'ютери, як і будь-які інші пристрої, мають властивість ламатися. Щоб зробити ремонт комп'ютера, для початку потрібно правильно діагностувати поломку. Часто вдається зрозуміти, на що скаржиться комп'ютер, за сигналами системи введення-виведення, тобто за сигналами BIOS. За характером цих сигналів можна зробити первинну діагностику комп'ютера.

Читати далі...

Розбиття жорсткого диска на логічні диски спрощує роботу з комп'ютером і оптимізує зберігання даних Розбиття жорсткого диска на логічні диски спрощує роботу з комп'ютером і оптимізує зберігання даних. Наприклад, якщо операційну систему і всі програми тримати на системній диску, а важливі дані на логічному диску, то при збоях можна просто почистити системний диск і перевстановити ОС. Дані при цьому не постраждають. З перевагами кількох логічних дисків розібралися, тепер перейдемо до основної теми - як по-своєму налаштувати літери дисків в системі.

Читати далі...

Флешки давно стали невід'ємною частиною нашого життя, адже зберігати і переносити інформацію на них дуже зручно Флешки давно стали невід'ємною частиною нашого життя, адже зберігати і переносити інформацію на них дуже зручно. Маленька штучка розміром в нігтик може вміщати в себе десяток фільмів, не кажучи про сотні фотографій і тисячах текстових файлів. Роботу можна взяти додому або передати одному якусь інформацію при особистій зустрічі - простота передачі даних послужила велику поширеність даного носія, ніж швидко скористалися вирусописатели. Стали з'являтися всілякі USB-шні (флешечние) віруси, спеціально створені для знімних носіїв і поширювані за допомогою них. У даній статті опишемо варіанти видалення вірусів з флешки.

Читати далі...

Розглянемо приклад, як розібрати ноутбук і очистити його від пилу Розглянемо приклад, як розібрати ноутбук і очистити його від пилу

Читати далі...

В один прекрасний момент, наш кращий друг комп'ютер, може нас підвести В один прекрасний момент, наш кращий друг комп'ютер, може нас підвести. Просто не побажавши включитися. Причини такої проблеми можуть бути різними, але, як правило, виділяють три основні блоки.

апаратні проблеми

Як правило, апаратні проблеми виникають при виході з ладу блоку живлення або материнської плати. Блок живлення може вийти з ладу через різкого стрибка напруги в мережі. Материнські плати дуже часто страждають від сильної запиленості чіпів. В обох випадках, якщо ви не є достатньо досвідченим користувачем, рекомендую звертатися до фахівців.

Читати далі...

Сучасні комп'ютери і ноутбуки мають високу продуктивність, що дозволяє досягати реалістичною картинки в іграх, якісного звучання, швидкої роботи в ресурсоємних додатках для роботи зі звуком та зображенням і інших завданнях Сучасні комп'ютери і ноутбуки мають високу продуктивність, що дозволяє досягати реалістичною картинки в іграх, якісного звучання, швидкої роботи в ресурсоємних додатках для роботи зі звуком та зображенням і інших завданнях. Приріст потужності призводить до споживання електроенергії та, як наслідок, до сильного нагрівання окремих компонентів системи, ось чому ноутбук гріється.

Найбільш «гарячими» компонентами мобільного комп'ютера є, звичайно ж, процесор і відеокарта. Саме на них припадає найбільше навантаження під час роботи. Також сильно гріються південний міст материнської плати, жорсткі диски і модулі пам'яті ..

Читати далі...

Якщо ви залили ноутбук чаєм, кавою або іншою рідиною, діємо дуже швидко по пунктам: Якщо ви залили ноутбук чаєм, кавою або іншою рідиною, діємо дуже швидко по пунктам:

1. швидко відключаємо блок живлення, не треба лізти до розетки, виймаємо штекер живлення з ноутбука.
2. негайно дістаємо батарею, ні в якому разі не чекаємо нормального вимикання комп'ютера, вирубувати і все, розбиратися, що там ви втратили з документів, будете пізніше, поки треба не втратити ноутбук.
3. зливаємо рідину - просто перевертаємо ноутбук (як правило, рідини проливають на клавіатуру).
4. якщо рідини було пролито трохи, просто залишаємо сушитися. Зовсім не обов'язково це робити феном або ставити на батарею, досить просто залишити на столі. Сушити його не менше доби. Ні в якому разі не намагайтеся підключати батарею або включати ноутбук, протягом цього часу.

Читати далі...

При роботі з будь-якою операційною системою необхідно стежити за тим, щоб вона не була перевантажена програмами, завантаження яких часто призводить до скрутної завантаженні системи При роботі з будь-якою операційною системою необхідно стежити за тим, щоб вона не була перевантажена програмами, завантаження яких часто призводить до скрутної завантаженні системи.

Будь-яка людина, яка хоч трохи знайомий з комп'ютерними програмами, порадить прибрати непотрібні програми з автозавантаження. Професіонали так само можуть порадити прибрати з автозавантаження і антивірусну програму, хоч це і ризикований крок. До того ж будь-якого комп'ютера необхідно проходити дефрагментації і оптимізацію. Це можна зробити за допомогою нескладної програмки «BootVis». Потім слід відключити непотрібні пристрої і сервіси.

Читати далі...

У таблиці вказані діагональ монітора, ширина і висота екрана в сантиметрах відповідно до діагоналлю в дюймах У таблиці вказані діагональ монітора, ширина і висота екрана в сантиметрах відповідно до діагоналлю в дюймах.

Читати далі...

Як замінити ролик захоплення папери на принтері Samsung ML1510 / ML1520P / ML1710 і Xerox Phaser 3110 / 3120 Як замінити ролик захоплення папери на принтері Samsung ML1510 / ML1520P / ML1710 і Xerox Phaser 3110 / 3120. Для початку витягаємо картридж і нижній лоток з папером. Відкидаємо передню кришку принтера і відкручуємо два шурупа.


Читати далі...

Для того, щоб правильно вибрати модель принтера, потрібно визначитися з такими параметрами:

  • для чого ви його купуєте
  • який обсяг друку на місяць вас цікавить
  • скільки ви готові витратити на витратні матеріали.

Читати далі...

Читати далі

Відеокарта (графічна карта, відеоадаптер) - пристрій, який перетворює зображення, що знаходиться в пам'яті комп'ютера у відеосигнал для монітора.

Відеокарта - безсумнівно дуже важливий компонент в системному блоці. Вона виводить зображення на екран вашого монітора. І чим краще відеокарта - тим швидше і якісніше буде це зображення виводитися (зокрема, в іграх). Так що якщо ви плануєте не тільки читати пошту і працювати з Microsoft Word, то на відеоадаптер економити ми не рекомендуємо.


Читати далі...

Іноді після перевірки комп'ютера на віруси і лікування їх, після перезавантаження пропадає робочий стіл, вірніше картинка на робочому столі є, а іконок і кнопки пуск немає, тільки через ctrl + alt + delete через диспетчер задач можна працювати. І виникає питання - як повернути робочий стіл?

Увага! Перш ніж виконувати зазначені в статті дії, перевірте комп'ютер на віруси. Інакше ви будете виправляти помилки, а після перезавантаження віруси знову очистять ваш робочий стіл.


Читати далі...

Для того, щоб прочитати документ з Word 2007 - 2010 в Word 2003 вам необхідно перейти по цим посиланням на сайт майкрософт і завантажити файл FileFormatConverters.exe (розмір даного файлу складає 37.2 МБ).


Читати далі...