Чому телевізор Sony сам включається, основні причини-"СОНІ ІНФО"

  1. Програмний збій або руйнування деталей?
  2. Відновлення з гарантією в сервісному центрі Samsung Repair

Проблема самостійно включення ТБ не рідко криється в простих деталях, таких як неуважність користувача або перепади напруги Проблема самостійно включення ТБ не рідко криється в простих деталях, таких як неуважність користувача або перепади напруги. Класифікувати причини зручно наступним чином:

  1. Залипання клавіші включення. Перевірте пульт дистанційного керування і клавішу телевізора Bravia OLED. Якщо зовні кнопки управління в порядку, спробуйте натиснути на них. Якщо клавіша пропадає (провалюється), то проблема визначена. Змініть пульт або надішліть в ТВ ремонт.
  2. Баг оновлення ПЗ. При використанні та Смарт-ТВ через Wi-Fi підключення система періодично оновлюється. Нестабільне інтернет-підключення ставати проблемою інсталяції оновлень. Вирішити проблему можна виконавши відкат апгрейда.
  3. Стрибок напруги. ЖК-плазма Бравіа нормально працює, в мережі відбувся стрибок напруги, після цього ТБ включається автоматично після надходження електрики в ланцюг харчування. В такому випадку переживати не варто, це нормальна реакція. При нестабільній напрузі встановіть ДБЖ.
  4. Перевірте таймер будильника на телевізорі, ймовірно, він налаштований. Зніміть установку - вирішивши проблему.

Програмний збій або руйнування деталей?

Якщо всі дії не принесли очікуваного результату, поломка прихована в ПО Smart-TV. Відкат в старій базі можна провести, підключивши флешку і ноутбук. Інструкцію можна знайти в інтернеті або викликати майстра додому. Не варто виключати електромеханічне руйнування материнської плати (замикання, порушення контакту). Щоб визначити причину, чому телевізор Соні сам почне працювати, а усунути її, необхідна повна комп'ютерна діагностика. Провести її можна в будь-якому сервіс-центрі.

Відновлення з гарантією в сервісному центрі Samsung Repair

Фірмовий сервісний центр пропонує швидку і якісну допомогу в аналогічних ситуаціях. Низькі ціни ремонту та додаткові знижки. Організуємо безкоштовну доставку по місту та області, залиште заявку на офіційному сайті - сервісний центр Sony , Кур'єр приїде вчасно. Термінова лагодження та заміна комплектуючих деталей за добу.

Доступний виїзд сервісного інженера на територію клієнта. Майстер приїде швидко, усуне всілякі збої і помилки ПО, встановить оновлення, перевірить їх працездатність, очистить систему від системного сміття і помилок, перевірить безпеку і стабільність інтернет-з'єднання.

Філії сервіс-центру функціонують в 15 містах по всій Росії. Пропонуємо найвигідніші умови співпраці. Замовте зворотній дзвінок консультанта, щоб отримати докладну безкоштовну консультацію. Працюємо без вихідних, консультанти онлайн - цілодобово.

Програмний збій або руйнування деталей?
Програмний збій або руйнування деталей?