Ремонт моніторів Aser - основні несправності

  1. Несправності монітора Acer
  2. Що слід зробити перед тим, як нести монітор в сервісний центр?

Несправності, які передують ремонту моніторів A cer, найчастіше, виявляються в їх періодичному відключенні Несправності, які передують ремонту моніторів A cer, найчастіше, виявляються в їх періодичному відключенні. Часто буває і так, що монітор взагалі не включається, мигає індикатор, немає підсвічування або зображення проглядається тільки при яскравому світлі. Крім того, бувають і інші ознаки поломки монітора.

Несправності монітора Acer

  • При включенні чути неприродний короткочасний високочастотний звук, який супроводжується односекундного появою зображення і підсвічування;
  • Монітор вмикається, але немає підсвічування;
  • Монітор вмикається, але замість зображення білий екран;
  • На екрані з'являються механічні пошкодження, кольорові плями або горизонтальні смуги;
  • Монітор вмикається, зображення присутнє, але підсвічування приблизно через годину зникає;
  • Зображення виводиться на екран спотворено з порушеною кольору;
  • На моніторі відображається службове повідомлення, зображення не виводиться;
  • Монітор повністю не включається, зрідка спостерігаються короткочасні спалахи індикатора харчування.

Наша компанія діагностує і виконує ремонт моніторів Асер, як сучасних пристроїв з різними додатковими можливостями, вбудованим ТВ-тюнером, відеовходом, вбудованими акустичними системами, так і моніторів, які пройшли випробування часом.

Що слід зробити перед тим, як нести монітор в сервісний центр?

Настійно рекомендуємо вам перед тим, як нести пристрій в сервісний центр, переконатися в тому, що проблема полягає саме в ньому. По можливості підключіть монітор до іншого ноутбука або замініть кабель.

Переконавшись в тому, що монітор точно потребує ремонту, перевірте, чи не підтримується пристрій гарантією виробника. Якщо воно на «гарантії», зверніться до авторизованих сервіс-центри, які виконують гарантійний ремонт Асер.

Фахівці компанії БСЛ-сервіс якісно і в найкоротші терміни виконують ремонт продукції різних виробників, і роблять інші види послуг, такі як ремонт нетбуків Аcer, Asus і Samsung, наприклад. Крім того наші фахівці дають гарантію на свою роботу незалежно від моделі монітора, виду робіт і терміну експлуатації. Для того щоб познайомитися з цінами на послуги, відвідайте відповідний розділ на сайті.

Якщо вам потрібно ремонт ноутбука (Одеса) , Не зволікайте! Зверніться в наш сервісний центр БСЛ-сервіс в Одесі!

Що слід зробити перед тим, як нести монітор в сервісний центр?