Ремонт телефонів Meizu

  1. Ми надаємо повний спектр послуг з ремонту смартфонів Meizu
  2. Як відбувається ремонт телефонів Meizu в сервісному центрі Re: Store
  3. Ціни на ремонт телефонів Meizu

Фахівцям сервісного центру Re: Store під силу усунути практично будь-які несправності телефонів Meizu. Всі відновлювальні роботи проходять на спеціальному обладнанні, яке призначене для виконання складних відновлювальних робіт. Наші майстри проходять постійні курси підвищення кваліфікації по ремонту смартфонів Meizu. І після завершення атестації допускаємо успішних інженерів для роботи з даним видом техніки.

Особливості ремонту телефонів Meizu. Мобільні пристрої даного виробника досить легко розбираються, що дозволяє виконувати терміновий ремонт телефонів Meizu.

Ремонтопридатність і надійність телефонів Meizu на високому рівні, рідко бувають несправності пов'язані з браком виробництва, основною проблемою є порушення умов експлуатації. Найчастіше даний гаджет пошкоджується після падіння на тверді поверхні, що призводить до механічних пошкоджень скла і екрану. Також часто після падіння деформується корпусні частина, основна проблема у девайсів з металевим корпусом. Смартфони Meizu не складно в ремонтних роботах, але у кожного є свій маленький секрет розборки, в зв'язку з чим ми не радимо розбирати самостійно дані апарати, щоб не зламати їх. При розбиранні можна випадково пошкодити коннектори або шлейф, більш складний випадок вихід з ладу мікросхеми плати. Усвідомлювати, що при самостійній розбиранні пристрою, всі ризики приймаєте на себе.

Поширені проблеми телефонів Meizu

  • Розбите сенсорне скло
  • розбитий екран або не працює
  • Вас не чує співрозмовник
  • Ви не чуєте співрозмовника
  • потрапила волога в апарат
  • не працює сканер відбитку пальців
  • деформований корпус
  • не працює датчик наближення
  • не працює wi-fi
  • погано ловить мережу
  • самостійно вмикається
  • НЕ заряжаеться від мережі
  • не працюють навушники
  • телефон слабо тримає заряд батареї
  • сильно гріється під час роботи або зарядки

Ми надаємо повний спектр послуг з ремонту смартфонів Meizu

  • перепрошивка телефону
  • заміна сенсорного скла
  • відновлення шлейфу телефону
  • заміна мікросхем
  • ремонт мікрофона телефону

Основні причини несправності смартфонів Meizu

Недбале користування пристроєм. Природно, якщо упускати на тверді поверхні, занурювати в воду або встановлювати додатки не з надійних ресурсів - все це може привести до некоректної роботи або навіть втрати повноцінної працездатності. Ми не радимо використовувати поради горе майстрів і проводити експерименти по ремонту телефонів Meizu в домашніх умовах. Ви повинні розуміти, що це великий ризик залишитися без улюбленого пристрою! Спочатку зверніться до фахівців. Це буде більш безпечно і дешевше, ніж покупка нового пристрою. Рада для любителів експериментів, не заходьте занадто далеко! Чим більше проводите маніпуляцій, тим складніше відновлювати працездатність!

Як відбувається ремонт телефонів Meizu в сервісному центрі Re: Store

Як вибрати сервісний центр по відновленню телефону Meizu? В першу чергу він повинен спеціалізуватися на даному бренд, знаходиться на ринку даних послуг мінімум 2-3 роки, мати в своєму користуванні професійне обладнання для проведення робіт. Що стосується наших майстернях. Ми завжди ставимо найвищі стандарти обслуговування наших відділень.

  • Клієнт надає техніку на ремонт для виявлення несправності і її усунення;
  • Приймальник сервісного центру приймає пристрій, описує всі деталі та побажання замовника;
  • Інженер проводить діагностику пристрої, зв'язується з клієнтом і узгоджує всі деталі по відновленню: терміни ремонту, ціна;
  • Після отримання підтвердження від замовника, інженер приступає до ремонтних робіт;
  • По завершенню всіх робіт відбувається етап детальної перевірки та тестування всіх Функ пристрою, це дуже важливий момент.

Терміни: від 1 до 5 днів.

Інструменти: пластикова лопатка, паяльна станція, осцилограф, вимірювачі, мікроскоп, ультразвукова ванна, викрутки.

Матеріали: оригінальні комплектуючі та якісні аналоги.

Гарантія: від 1 до 6 місяців

Переваги сервісного центру Re: Store - Це інноваційний центр майстерень Meizu забезпечений за останнім словом техніки і технологій для проведення найскладніших відновлювальних робіт. Ми завжди оновлюємо наше обладнання для виконання якісних ремонтних робіт. У нашій компанії працюють найкращі фахівці своєї справи. Ми не зупиняємося на досягнутому, завжди розвиваємося і вдосконалюємо свої технології. У наших силах воскресити самі безнадійні пристрої! Мережа майстерень Re: Store, надає повний спектр відновлювальних робіт апаратів Meizu. Також ми працюємо в таких містах України, як Кривий Ріг, Одеса і Львів, де наші професіонали швидко і надійно відремонтують ваш смартфон Meizu.

Ціни на ремонт телефонів Meizu

Вид наданих робіт Meizu Pro 6S Meizu M5 Note Meizu U20 Meizu MX6 Заміна дисплея Meizu 1800 грн 859 грн 850 грн 800 грн Заміна сенсорного стелка Meizu 1350 грн 759 грн 600 грн 1000 грн Механічний ремонт телефонів 450 грн 399 грн 300 грн 359 грн Заміна шлейфу гучності (не працює гойдалка гучності) 350 грн 330 грн 310 грн 325 грн Заміна вібромотора 360 грн 329 грн 350 грн 329 грн Заміна поліфонічного динаміка (не чути дзвінка) 339 грн 349 грн 325 грн 339 грн Заміна голосового динаміка (не чути співрозмовника) 359 грн 369 грн 330 грн 300 грн Заміна мікрофона телефону Meizu (Вас не чує співрозмовник) 399 грн 319 г рн 360 грн 359 грн Заміна батареї телефону (швидка розрядка) 429 грн 379 грн 370 грн 390 грн Заміна Шлеф кнопки включення (не працює кнопка включення) 459 грн 329 грн 450 грн 400 грн Ремонт або заміна wi-fi модуля телефону Meizu 559 грн 529 грн 499 грн 559 грн Ремонт або заміна GSM модуля 560 грн 525 грн 550 грн 500 грн Чистка-профилактика після попадання вологи 350 грн 350 грн 350 грн 359 грн Відновлення телефону після попадання вологи 400 грн 400 грн 400 грн 400 грн

* Вказані орієнтовні ціни. Щоб дізнатися точну вартість, виберете Вашу модель у верхньому меню сайту.

Сервісний центр Re: Store - лідер на ринку ремонту. Ми завжди стежимо за якістю виконання технічних робіт, кілька етапів перевірки якості обслуговування техніки. До кожного пристрою ставимося дбайливо, уточнюємо всі тонкощі проведення відновлювальних з замовником.

Тут кращі майстри, використовуються тільки найкраще обладнання призначене для сервісних центрів. Ми завжди дотримуємося високих стандартів якості як в ремонті техніки так і в обслуговування клієнтів. Важливий момент - діагностика телефонів Meizu, абсолютно безкоштовна. Дбайливо ставимося до кожного надійшов пристрою.

Всі відновлювальні роботи проводимо в максимально стислі терміни, на виконану роботу надаємо гарантію до року. Менеджери нашого сервісу постійно стежать за ціновою політикою компанії, що завжди надає нашим клієнтам найприємніші ціни. Також з усіма цінами нашої компанії Ви можете ознайомитися на нашому сайті. Якщо не знайшли будь - яку інформацію, що цікавить Вас інформацію на сайті - сміливо звертайтеся на нашу гарячу лінію. Наші консультанти завжди раді відповісти на всі Ваші запитання.

Показати повністю »