Терміновий ремонт Macbook, Mac в Києві | Найближчий ремонт макбуков, Мака Київ | Офіційний Сервісний центр А-Сервіс

  1. Ваш MacBook сильно перегрівається або «пригальмовує?»
  2. Вас не влаштовує швидкість роботи Вашого MacBook?
  3. Ваш MacBook перестав завантажуватися?
  4. Ваш MacBook не включається?
  5. Ваш MacBook Неможливо зарядити телефон?
  6. У Вашого MacBook пошкоджений дисплей або захисне скло?
  7. На екрані MacBook з'являються артефакти?
  8. Вийшла з ладу клавіатура?
  9. Ваш MacBook не чути звук?
  10. Ви хочете перевстановити операційну систему?
  11. Вам необхідно віддати Ваш MacBook в ремонт, але Ви не можете приїхати в офіс?

Ноутбуки Apple - це зразок оптимального поєднання продуктивності, легкості, зручності використання і ефектного дизайну Ноутбуки Apple - це зразок оптимального поєднання продуктивності, легкості, зручності використання і ефектного дизайну. Саме словосполучення «MacBook» звучить голосніше будь-якої реклами: репутація комп'ютерів Mac перевірена роками використання і безліччю задоволених користувачів, які вже не уявляють своє життя без цього чудового девайса. Але навіть настільки досконалий технологічний продукт, на жаль, іноді ламається. Ремонт MacBook - це нелегке завдання, яка під силу лише професіоналам: це зворотна сторона високою ергономічності і мініатюризації, яка робить макбуки настільки легкими і зручними. Довірити усунення несправностей Вашого ноутбука Ви можете нашому авторизованого сервісного центру Apple . У наших сервісних інженерів є сертифікати Apple, а значить, ремонт Вашого пристрою буде проведено з повним знанням справи і на найвищому рівні. У нас Ви можете не тільки відремонтувати Ваш MacBook, але і в деяких випадках провести його модернізацію. У нашому розпорядженні - склад з найактуальнішими запчастинами для комп'ютерів і ноутбуків Apple, а це означає, що Ваш MacBook буде повернений в робочий стан максимально оперативно.

Ваш MacBook сильно перегрівається або «пригальмовує?»

Швидше за все, проблема - в попаданні пилу всередину корпусу, що заважає нормальній роботі пристрою Швидше за все, проблема - в попаданні пилу всередину корпусу, що заважає нормальній роботі пристрою. Буде потрібно діагностика ноутбука. Досвідчені сервісні інженери розберуть Ваш ноутбук, очистять всі внутрішні поверхні, видалять сліди забруднень, замінять термопасту. Тепер система охолодження буде правильно виконувати свої функції, а також для запобігання несправності внаслідок перегріву. А якщо ремонт MacBook виконується в нашому сервісному центрі, діагностика та профілактика пристрою буде для Вас безкоштовною!

Вартість діагностики та профілактики MacBook (без подальшого ремонту) від 350 грн.
У разі згоди на ремонт в нашому сервісному центрі - безкоштовно!

Вас не влаштовує швидкість роботи Вашого MacBook?

Можливо, прийшов час для його модернізації. Ноутбуки Apple можна адаптувати під Ваші запити і провести заміну деяких комплектуючих на більш досконалі. Щоб ноутбук працював швидше, Ви можете збільшити обсяг оперативної пам'яті. Заміна жорсткого диска (HDD) на твердотільний накопичувач SSD збільшить швидкість завантаження «важких» додатків і оперативність взаємодії як мінімум на 30%. Щоб встановити SSD, не відмовляючись від жорсткого диска HDD, Ви можете погодитися на установку Optibay. Це революційний пристрій встановлюється на місце CD-приводу, який практично не використовується в сучасних MacBook, і служить «кишенею» для додаткового SSD або HDD. Якщо Вас не влаштовує розмір Вашого SSD, його можна замінити на SSD більшого обсягу.

Ваш MacBook перестав завантажуватися?

Причини такої несправності можуть бути різними. Можливо, на жорсткому диску виникли ушкодження, які не дають можливості завантажити систему. Іноді причиною цього є несправність шлейфу HDD. Точну причину несправності встановлять наші фахівці. Що вийшла з ладу деталь буде замінена на оригінальну запчастину з нашого складу. Якщо несправний сам жорсткий диск, ми докладемо всіх зусиль, щоб врятувати Вашу цінну інформацію.

Ваш MacBook не включається?

Як і в попередньому випадку, можливі різні причини, з яких це сталося. «Винуватницею» поломки може бути як несправність клавіатури, так і системної плати. З'ясувати, що ж саме відбулося з Вашим ноутбуком, зможуть наші сервісні інженери. Ми допоможемо Вам знову повернути Ваш ноутбук в робочий стан.

Ваш MacBook Неможливо зарядити телефон?

Для того, щоб зрозуміти, з якої причини це відбувається, потрібно діагностика. Не виключено, що некоректно працює блок живлення MagSafe. Наші фахівці зможуть усунути несправність MagSafe , А в разі, якщо це неможливо, ми замінимо Ваш блок живлення на новий. Буває, що причина - у відмові компонентів на материнській платі, які відповідають за зарядку ноутбука. У будь-якому випадку, це не привід засмучуватися: практично всі запчастини в наявності на складі, а значить, ремонт займе мінімум часу.

У Вашого MacBook пошкоджений дисплей або захисне скло?

До такої несправності може привести удар, падіння ноутбука, потрапляння сторонніх предметів між клавіатурою і дисплеєм, в момент закриття ноутбука. На жаль, розбиту матрицю неможливо відновити, її можна тільки замінити. Ми завжди раді запропонувати Вам заміну матриці або дисплей-модуля в зборі. У більшості випадків запасні матриці вже знаходяться на нашому складі, так що Вам не доведеться довго чекати.

На екрані MacBook з'являються артефакти?

Якщо на дисплеї ноутбука під час роботи почали з'являтися смуги, спотворення зображення або частини картинки починають випадати, швидше за все, винна відеокарта. Досвідчені фахівці нашого сервіс-центру з'ясують причину несправності і повернуть Ваш ноутбук в робочий стан.

Вийшла з ладу клавіатура?

Така начебто несерйозна поломка, дуже діє на нерви: здавалося б, ноутбук цілком працездатний, але далеко не все можна зробити за допомогою миші і тачпада, якими б досконалими вони не були. Масштаби проблеми можуть оцінити лише фахівці. Зрідка буває, що причина відмови - в який відійшов контакті. Але частіше клавіатура відмовляє тому, що на неї потрапила волога. В цьому випадку вона підлягає заміні повністю.

Ваш MacBook не чути звук?

Це як раз той випадок, коли причина зовсім неочевидна і потребує діагностиці фахівців. Якщо Вам не пощастило, то проблема - в материнській платі Вашого ноутбука, і вона потребує ремонту. Але цілком можливо, що вдасться обійтися малою кров'ю і відновити нормальне звучання аудіо, просто перевстановити систему.

Ви хочете перевстановити операційну систему?

Можливо, у Вас періодично з'являються збої в роботі, від яких Ви хотіли б позбутися. Або просто Ви хотіли б встановити найсвіжішу версію OS X, якщо стара перестала Вас влаштовувати. Так чи інакше, Ви можете скористатися в цьому питанні послугами наших фахівців і вже дуже скоро Ваш оновлений ноутбук повернеться до Вас. Не забудьте попередньо провести резервне копіювання інформації (або попередити нас про те, що на пристрої є важливі дані)!


Вартість перевстановлення OS X - від 250 грн.

Вам необхідно віддати Ваш MacBook в ремонт, але Ви не можете приїхати в офіс?

У цьому випадку Ви можете запросити майстра з авторизованого сервіс-центру «А-сервіс» на будинок або в офіс. Детально опишіть проблему, і наш інженер спробує розв'язати цю проблему прямо на місці або забере Ваш ноутбук в наш сервіс-центр.


Вартість виклику майстра додому або в офіс - 1000 грн.

Зверніть увагу!

Авторизований сервісний центр Apple «А-Сервіс» підтримує програму контролю якості комплектуючих Apple. Зокрема, ми беремо участь в програмі заміни флеш-накопичувачів на деяких моделях MacBook Air в разі їх заводського браку. Визначити несправність накопичувача Ви можете самостійно: відкрийте вкладку «Оновлення» в Mac App Store, виберіть пункт «Оновлення прошивки флеш-накопичувача MacBook Air 1.1». У разі виявлення несправностей зв'яжіться з нашим сервісним центром, і ми вирішимо Вашу проблему. Також ми безкоштовно замінимо нижню половину корпусу Вашого MacBook, якщо в результаті заводського дефекту його гумова поверхня «відстає» від самого корпусу (це стосується моделей, випущених в 2009 - 2011 році). На ноутбуки, пошкоджені в результаті падіння або інших недбалих дій користувача, програма не поширюється.

Ми будемо раді допомогти Вам з усіма проблемами, які виникають з Вашим MacBook. Не намагайтеся самостійно розбирати ноутбук навіть якщо Вам здається, що проблема зовсім дріб'язкова - комп'ютери Mac відрізняються складністю конструкції і мініатюрністю деталей, і будь-який необережний рух може перетворити «дрібничка» в несправність глобальних масштабів. Авторизований сервісний центр Apple компанії «А-Сервіс» здійснює всі види ремонту MacBook в Києві. Ми оперативно з'ясуємо причину несправності і зробимо все, щоб Ваш ноутбук якомога швидше повернувся до господаря в повністю робочому стані. До Ваших послуг як гарантійний (безкоштовний), так і післягарантійний ремонт MacBook.

Ваш MacBook сильно перегрівається або «пригальмовує?
Ваш MacBook перестав завантажуватися?
Ваш MacBook не включається?
Ваш MacBook Неможливо зарядити телефон?
У Вашого MacBook пошкоджений дисплей або захисне скло?
На екрані MacBook з'являються артефакти?
Вийшла з ладу клавіатура?
Ваш MacBook не чути звук?
Ви хочете перевстановити операційну систему?
Вам необхідно віддати Ваш MacBook в ремонт, але Ви не можете приїхати в офіс?