6 причин купити iPhone SE замість iPhone X і iPhone 8

  1. Приваблива ціна - 18 490 рублів за базову модель
  2. iPhone SE досить потужний
  3. Як і інші iPhone, iPhone SE оснащений якісною камерою
  4. зручний розмір
  5. В iPhone SE є 3,5 мм роз'єм для навушників
  6. iPhone SE працює під управлінням тієї ж чудовою операційної системи, що і решта iPhone

Останні iPhone - приголомшливі, але дивно дорогі смартфони. За базову модель iPhone X доведеться викласти 80 000 рублів! Але є і хороші новини. Існує iPhone, який багато в чому не поступається флагманів. Йдеться про iPhone SE - кращому iPhone з усіх, коли-небудь існували, і ось чому.

Йдеться про iPhone SE - кращому iPhone з усіх, коли-небудь існували, і ось чому

Приваблива ціна - 18 490 рублів за базову модель

Приваблива ціна - 18 490 рублів за базову модель

Безумовно, мільйони людей будуть схвильовано відраховувати заповітні 80 000 рублів (мінімальна версія) для покупки новенького iPhone X. Це більше, ніж просто телефон, це - символ статусу, щось на зразок шикарного Ferrari. Але Ferrari підходить далеко не всім. Комусь більше до душі що-небудь досить потужне, надійне і доступне за ціною, наприклад, Honda Civic. Тим, хто не прагне нікого засліплювати шиком і не ганяється за найостаннішим словом техніки, iPhone X, звичайно, сподобається, але вони не стануть його купувати.

З апаратної точки зору базова модель SE ідентична iPhone 6s. Об'єм вбудованої пам'яті становить 32 ГБ.

Купити iPhone SE

iPhone SE досить потужний

iPhone SE досить потужний

iPhone SE оснащений тим же процесором Apple A9, що і iPhone 6s, і iPad 2017 . Apple називає iPhone SE найпотужнішим з усіх чотиридюймові смартфонів, багато в чому саме через це чіпа.

Завдяки A9 з'явилася можливість знімати 4K-відео, грати в ігри з великою роздільною здатністю і багато іншого. Але що найважливіше, з A9 пристрій працює, як найсучасніший смартфон.

ПО ТЕМІ: 15 переваг і 5 недоліків iPhone SE .

Як і інші iPhone, iPhone SE оснащений якісною камерою

У камери iPhone SE відсутня система оптичної стабілізації зображення і технологія, що дозволяє захоплювати максимально широкий спектр кольорів, тому в умовах недостатньої освітленості відео вийде не таким виразним, як якщо б було знято на iPhone нового покоління. Однак не варто хвилюватися, все інше, починаючи від 4K-відео і закінчуючи HDR-фотографіями, в iPhone SE є. Крім того, пристрій дозволяє знімати «живі фото» (Live Photos).

Основна камера дозволяє робити чіткі, деталізовані фотографії. Апаратура камери iPhone SE дещо відрізняється від нових моделей, проте це все та ж 12-мегапіксельна камера, що і в iPhone 7, iPhone 8 і iPhone X. Так само, як і процесор A9, камера «перекочувала» в iPhone SE з iPhone 6s .

ПО ТЕМІ: Чим відрізняються камери iPhone X, iPhone 8 Plus і iPhone 7 Plus .

зручний розмір

зручний розмір

По правді кажучи, iPhone X - масивна брила зі скла і металу. Пристрій доступний тільки в одному розмірі - близько шести дюймів у висоту і трьох дюймів в ширину. У порівнянні з ним iPhone SE здається крихітним, але це враження оманливе. Так, якщо покласти обидва пристрої поруч, iPhone SE виглядає набагато миниатюрнее, але насправді, воно цілком нормальних розмірів. Ми звикли, що з кожним роком смартфони стають все більше, і багато хто взагалі вважають за краще купувати моделі Plus. Тим не менш, є ті, хто звик до пристроїв нормальних розмірів, і постійне збільшення їм не до вподоби. Крім того, на відміну від більш великих моделей, iPhone SE легко вміщається в невеликій сумочці-клатч.

ПО ТЕМІ: Порівняння iPhone 7/7 Plus, iPhone 6s / 6s Plus і iPhone SE (таблиця) .

В iPhone SE є 3,5 мм роз'єм для навушників

В iPhone SE є 3,5 мм роз'єм для навушників

Починаючи з торішньої моделі iPhone 6s, стандартний роз'єм для навушників iPhone відсутня, і iPhone 8 і iPhone X не є винятком. Для тих, хто вже придбав собі Bluetooth-навушники, збирається витратити 13 000 рублів на Apple AirPods або взагалі не користується навушниками, це не проблема. Однак мільйони людей щодня витрачають багато часу на дорогу, і скоротати час їм допомагає музика або аудіокниги. Уявіть, тільки ви зайшли в метро і зібралися включити улюблений альбом, як виявляється, що ваші бездротові навушники розрядилися. З звичайними навушниками такого не станеться ніколи.

ПО ТЕМІ: Чим iPhone SE відрізняється від iPhone 6s: докладний порівняння .

iPhone SE працює під управлінням тієї ж чудовою операційної системи, що і решта iPhone

В маркетингових цілях Apple переконує користувачів в тому, що їм просто необхідно купити найновішу версію iPhone. Однак правда полягає в тому, що кожна нова модель iPhone працює під управлінням тієї ж операційної системи, що і останні версії.

iPhone SE надає доступ до тих же продуктів і сервісів (наприклад, App Store, FaceTime, iMessage), оновлень безпеки і новим емодзі, що і iPhone X.

Дивіться також: