Бездротова миша Genius DX-Eco працює на конденсаторі

Одним з недоліків використання бездротових комп'ютерних мишок є необхідність періодично заряджати їх вбудовані акумулятори. Таким чином, протягом деякого періоду часу, коли заряджається акумулятор, миша не може використовуватися. Однак компанія Genius пропонує скоротити період очікування до мінімуму.

Однак компанія Genius пропонує скоротити період очікування до мінімуму

Так, в новій моделі комп'ютерної миші DX-Eco замість традиційного акумулятора використовується конденсатор. Одного його заряду достатньо для роботи миші в автономному режимі впродовж цілого дня. При цьому для того, щоб повністю зарядити конденсатор, достатньо всього три хвилини. За запевненням виробника, який використовується конденсатор має ресурс в 100 тис циклів заряду-розряду. У комп'ютерної мишки Genius DX-Eco використовується сенсор BlueEye з роздільною здатністю 1600 точок на дюйм. Користувач має можливість змінювати дозвіл сенсора на 800 точок на дюйм натисненням однієї кнопки на верхній частині корпусу. Ще дві додаткові кнопки розміщені на лівій бічній грані новинки. Для передачі сигналу використовується бездротової інтерфейс з частотою 2,4 ГГц, відповідний приймально-передавач підключається до порту USB комп'ютера. Радіус зв'язку становить 15 метрів.

Нова комп'ютерна миша Genius DX-Eco вже надійшла в продаж в Північній Америці за рекомендованою роздрібною ціною $ 40 (близько 320 грн). Інформація про терміни початку продажів і рівень ціни новинки на території Україні поки не повідомляється.