TRANSCEND Комп'ютерний магазин> купити комп'ютери в Одесі, зовнішні жорсткі диски, монітори, фоторамки, процесори, флешки, жорсткий диск

  1. Комп'ютери в Одесі

Комплектуючі Для ноутбуків Периферія


На сайті представлений широкий вибір комплектуючих для зборки комп'ютера та ІТ товарів (флешки, зовнішні жорсткі диски, МФУ, монітори, сканери, карти пам'яті, мережеве обладнання, МР3-плеєри та ін.). Ремонт, модернізація, чистка персональних комп'ютерів і ноутбуків. Можлива доставка в Одесі і пересилання в інші регіони України.
Зовнішні жорсткі диски - це переносне пристрій з розміром від 250ГБайт до 3ТБайт мають 2 форм фактора 2,5 "і 3,5" (дешевше коштують, але мають більший розмір).
Збірка і ремонт комп'ютерів, низькі ціни, допомога в установці програм. Допоможемо вам зібрати комп'ютер з вашим завданням або на суму, яку ви собіраетесть витратити.
Флешка (USB Flash Drive) це саме універсальне і зручне пристрій зберігання і передачі інформації. Вони зручні своєю універсальністю, їх розмір варіюється від розміру SIM карти вагою від 2 грам і високою швидкістю передачі інформації до 30 Мбайт / сек і обсягом до 64 Гбайт.

пропозиція дня пропозиція дня   2720грн
2720грн. (340у.е.)
NX.M12EU.033
Notebook ACER Aspire E1-531-10002G50Mnks (15.6 "HD LED, Intel Celeron 1000M 1.8GHz, 2GB, 500GB, Intel GMA HD, DVD-RW, WiFi BGN, CardReader 5in1, HDMI, WebCam 1.3M, Linux, 4400mAh 6-cell , 2.45 kg, Black)

Комп'ютери в Одесі

Комп'ютер - не розкіш, а хороший і надійний помічник! За допомогою комп'ютера ми дізнаємося останні новини, шукаємо необхідну інформацію, спілкуємося зі знайомими і родичами не тільки за допомогою листування або в соціальних мережах, але і через скайп (цей спосіб відеоспілкування дуже популярний), дивимося фільми, фотографії, слухаючи музику, граємо, виробляємо покупки в інтернет магазинах і звичайно завдяки йому можемо заробляти гроші. Вартість комп'ютера залежить від компонентів з яких він складається, давайте спробуємо розібратися з чого він складається. Зовні це монітор, системний блок, клавіатура, мишка. Щоб слухати музику треба колонки або навушники, для того щоб вас бачили при спілкуванні треба веб-камеру.

  • Комплектуючі, які необхідні для складання системного блоку:
  • - корпус з блоком живлення,
  • - материнська плата,
  • - процесор,
  • - пам'ять,
  • - оптичний привід DVD,
  • - жорсткий диск (вінчестер)

цього достатньо для роботи в офісних додатках, роботи в інтернет, перегляду фотографій і відео, прослуховування музики та ін. Комп'ютери початкового рівня може коштувати від 2500грн. Для ігор необхідно більш дорогі комплектуючі.


Жорсткі диски
зовнішні

На сайті представлений широкий вибір жорстких зовнішніх дисків. Обсяг від 120Гб до 2Тб, форм фактор 2,5 "і 3,5". Виробники: A-DATA, HITACHI, PRESTIGIO, SAMSUNG, SEAGATE, TAKEMS, TOSHIBA, TRANSCEND, WESTERN DIGITAL.