Знак Зодіаку Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада) - типові риси характеру

Люди знаку Зодіаку Скорпіон не знають страху і перешкод, мужні й завзяті, вміють стійко переносити негаразди, надзвичайно витривалі і здатні підніматися після ударів долі.

Скорпіони не хитається ні перед лицем небезпеки, ні перед лицем смерті, їх не зупинять ніякі перешкоди і ускладнення: Скорпіони здатні зрозуміти причину перешкод і усунути її з свого життєвого шляху.

Це природжені хоробрі борці, які, незважаючи ні на що, йдуть до своєї мети і досягають успіху, яких би жертв це не коштувало і якими б способами не довелося до нього йти.

Скорпіони не бентежить, що не червоніють, не переймаються перед випробуванням, не метушаться і не нервують. Вони незворушні і спокійні, врівноважені і відчувають свою перевагу над іншими. Суперники їм не страшні. Завдяки своїй волі, цілеспрямованості, багатою життєвими силами натурі, вони перемагають легко, без напруги, так що з боку це може здатися банальним везінням.

Скорпіони мають здатність добитися всього, що вони побажають, - вони просто магічно всесильні.

Ці люди ніколи не йдуть за вітром, легким шляхом. Їхнє життя - буря, пристрасті, героїзм. Там, де інші відступають, вони знаходять успіх. Їм допомагає вміння точно, розраховано, напевно ризикувати. Вони зневажають невпевненість в собі і знають про свої здібності.

Знають і про свою магічну силу, яку випромінюють. У них гіпнотичний, пронизливий погляд, вони прекрасно розуміють наміри і мотиви поведінки інших, їх важко ввести в оману, від них неможливо щось приховати. З якоїсь таємничої силою вони притягують до себе людей, викликають потяг до себе, з яким важко протистояти.

Людям подобається їх прямота, невміння коливатися або вислизати від відповіді, вивертатися. Скорпіони дають слово - і виконують його. Вони говорять про інших відкрито і прямо те, що думають; не ухиляється всілякими "може бути", "там подивимося" і іншими способами від поставлених питань. Ніколи не лестять, і якщо хвалять, то щиро і заслужено. Вони і самі люблять, щоб з ними поводилися чесно і відкрито, не грали в хованки, не водили за ніс.

Можливо, не завжди приємно людям вислуховувати прямолінійні судження про себе, але Скорпіони говорять відверто, вони безжальні, не приховують свого ставлення. Так само нещадні вони і до себе, вважають за краще правду, як би не було їм гірко її вислуховувати.

Скорпіони не дозволяють собі плакати і бути скигліями.

Якщо вони змушені страждати, якщо їм щось гнітить або заподіює біль, вони рішуче позбуваються від їх причини, вони не здатні скаржитися, розкисати або принижуватися.

Не кожна людина здатна на такі взаємини, коли треба говорити тільки правду, коли з тебе вичавлюють мотиви вчинків, коли на тебе буквально нападають, застають тебе зненацька питаннями і вимогою щирого відповіді, коли він сказав тобі неприємне, без знижок на вік і чутливість натури, коли не збираються тебе опікати, витирати твої сльози, коли вимагають від тебе сили і завзяття, змушують бути мужнім і безстрашним.

Але той, хто дружить з людиною, народженим під знаком Скорпіона, знає, як він надійний, який це вірний і благородна людина, як він вміє підтримати і кинутися на захист, мудро порадити; як він буває вдячний за увагу і турботу; як він буває прав, навчаючи не піддаватися настрою, не звертати уваги на чужі образи, бути вище них, які не спокушатися лестощами і компліментами, а контролювати себе, самому бути господарем свого життя і знати собі ціну.

А Скорпіони знають собі ціну, їх мало хвилює чужу думку, їх неможливо засліпити і ввести в оману потоками похвали, вони не потребують порад. М'які на вигляд, вони не прощають образ і образ, дуже горді, незалежні.

Скорпіони - люди боргу. Вони вірні своїй справі і своєму слову, не виносять обману, нещадні до зрадників і самі надійно зберігають чужі таємниці. У відносинах з людьми вони порядні і чесні.

Своїм сильним характером Скорпіони викликають повагу не тільки у друзів, а й у заклятих ворогів. А ворогів їм нажити неважко: Скорпіони безкомпромісні, мстиві до тих, хто їм завдав рану, можуть бути дратівливі, йти на конфлікт, сперечатися, сваритися; вони імпульсивні в пристрастях і бажають виконання задуманого негайно, без поступок і церемоній.

Скорпіони не люблять неробства, дуже діловиті і прагнуть до вдосконалення всього, що роблять і що їх оточує. Вони не зупиняються на досягнутому, весь час щось переробляють і покращують, їм хочеться реформ і оновлення, їх мета - абсолютну досконалість. Вони здатні зруйнувати старе, щоб спорудити нове.

Ці люди люблять владу. Гроші їм служать для зміцнення влади. У Скорпіонів сильно розвинене почуття власності.

Вони постійно насторожі, щоб не допустити критики і випадів проти себе, захистити себе і захистити своїх близьких. Хоча це незалежні особистості, індивідуалісти, рідко до кого прив'язуються по-справжньому, проте вони шанобливо ставляться до сім'ї, оберігають близьких і дітей.

Скорпіони чутливі, пристрасні натури, для них характерний інтерес до сексу, до таємниць інтимного життя. Скорпіонам небайдужі і таємниці релігії, вони можуть заглибитися в розгадування загадок життя і смерті, секретів світобудови.

Навіть для астрологів ці люди (як і люди інших водних знаків - риби і раки ) Залишаються загадкою. Скорпіони двоїсті, дивно поєднуючи в собі пристрасність почуттів і холодність розуму.

Мітки: Знак Зодіаку Скорпіон (Scorpius)