ТОП 10 легендарних телефонів Nokia 2000-иx, які навіть зараз можна купити на AliExpress

  1. Телефон Nokia 8800
  2. Телефон Nokia 5300
  3. Телефон Nokia 7610
  4. Телефон Nokia N900
  5. Телефон Nokia N95
  6. Телефон Nokia 6630
  7. Телефон Nokia N93
  8. Телефон Nokia N-Gage QD
  9. Телефон Nokia 7280
  10. Телефон Nokia 3310

Всім привіт, сьогодні я підібрав для вас десять легендарних телефонів Nokia, про які мріяв кожен. Найцікавіше, що всі представлені моделі доступні для покупки на AliExpress. Посилання, як зазвичай, будуть розміщуватися по тексту публікації. Судячи з відгуків багато представлені моделі до сих пір користуються популярністю. До речі, на Telegram каналі TechnoReview цікаві технічні пристрої і знижки на них з'являються ще швидше, тому підписуйтесь, щоб не пропустіть.В Загалом, конектінг піпл. Вірніше, поїхали. Всім привіт, сьогодні я підібрав для вас десять легендарних телефонів Nokia, про які мріяв кожен

Телефон Nokia 8800

КУПИТИ МОЖНА ТУТ

На першому місці знаменита Nokia 8800 2005 року випуску, з позамежної на ті часи вартістю. Такі звонилки могли собі дозволити тільки круті підприємці. До речі став дай якщо ти саме такий. Основною особливістю цього телефону був унікальний дизайн зі слайдером на клавіатурі. З характеристик можна відзначити наявність модуля Bluetooth, 2 MP камеру і слот для карти пам'яті. Ємність акумулятора становила 600 мАг. Дисплей 1,7 дюймів з TFT матрицею.

Телефон Nokia 5300

КУПИТИ МОЖНА ТУТ

Черговий культовий телефон 2006 року випуску, який вже могли дозволити собі набагато більше людей в школі, університеті або на роботі. І це віяння було обумовлено не поліпшенням економіки, а відносно невисокою ціною. Музичний слайдер Nokia 5300 з винесеними поруч з дисплеєм кнопками для управління плеєром. Діагональ дисплея становить 2 дюйми з роздільною здатністю 480x320 пікселів. Камера 1,3 МР. Ємність акумулятора 860 мАг. Можливість відтворення формату MP3 і модуль Bluetooth також на місці.

Телефон Nokia 7610

КУПИТИ МОЖНА ТУТ

Телефон з минулого і лідер продажів в сьогоденні. Nokia 7610 з трохи незвичайною формою клавіш і корпусу. Задня кришка містить цікавий і навіть технологічний дизайн з абстракцією. Діагональ дисплея 2 дюйма. Рік випуску 2004. Відгуки покупців також є і ось один з них: «Відправив дуже швидко, спасибі продавцеві. Мій улюблений телефон на початку 2000х, нехай буде. »

Телефон Nokia N900

КУПИТИ МОЖНА ТУТ

Дуже цікаве і технологічне на той момент рішення - Nokia N900 з 3,5 дюймовим сенсорним дисплеєм і повноцінною QWERTY клавіатурою. На борту знаходиться цілий гігабайт оперативної пам'яті і 32 вбудованою. Камера з «засувкою» на 5 мегапікселів. Також не можна не відзначити і наявність модуля Wi-Fi.

Телефон Nokia N95

КУПИТИ МОЖНА ТУТ

Незабутній слайдер Nokia N95 з великим дисплеєм на 2,8 дюйма 2007 року випуску. Основна камера має 5 мегапікселів, також є і фронтальна камера зі спалахом. Слайдер зсувається в обидві сторони, відкриваючи доступ до клавіш управління плеєром. Ємність акумулятора становить 970 мАг.

Телефон Nokia 6630

КУПИТИ МОЖНА ТУТ

Ще один легендарний телефон, про який повинен знати кожен. Це роздутий Nokia 6630, що запам'ятовується своєю незвичайною формою. Телефон підтримує роботу з 3G мережами, що досить інноваційно для 2004 року випуску. Живить пристрій літій-іонна батарея на 900 мАг.

Телефон Nokia N93

КУПИТИ МОЖНА ТУТ

Дуже цікавий і, впевнений, не багатьом знайомий, але тим не менш легендарний телефон Nokia N93. Це камерофон 2006 року випуску з подвійним поворотним дисплеєм. Завдяки 3.15 мегапіксельному сенсора і конструкції пристрій можна було використовувати в якості невеликої відеокамери. Розміри дисплея складають 2,4 дюйма. Є підтримка Wi-Fi, 3G і Bluetooth.

Телефон Nokia N-Gage QD

КУПИТИ МОЖНА ТУТ

Дуже цікаве ігрове рішення від Nokia 2004 року випуску з рознесеними клавішними блоками. Незважаючи на невеликий дисплей 2,4 дюйма, в той час телефон дійсно позиціонувався як придатний для різного роду Java іграшок.

Телефон Nokia 7280

КУПИТИ МОЖНА ТУТ

Напевно, самий незвичайний форм-фактор телефону в 2005 році був представлений моделлю Nokia 7280. Пристрій являє собою витягнутий брусок з дисплеєм і камерою по середині на задній кришці. У той час його могли собі дозволити тільки люди, які добре заробляли. Втім, і зараз він коштує не так вже й дешево.

Телефон Nokia 3310

КУПИТИ МОЖНА ТУТ

І наостанок легендарна не вбиває Nokia 3310, яка і по теперішній час працює не дивлячись на те, що випущена вона була в далекому 2003 році. Завдяки повному мінімалізму ламатися, за великим рахунком, було нема чому. А акумулятор на 900 мАг міг тримати телефон в працездатному стані протягом довгих днів навіть в самих екстремальних умовах.

А акумулятор на 900 мАг міг тримати телефон в працездатному стані протягом довгих днів навіть в самих екстремальних умовах

Дякуємо за увагу. Це лише частина легендарних смартфонів, які були представлені нині затмлённой компанією Nokia. У наступній частині я розповім про ще більшу кількість цікавих телефонів від незломленої бренду. А поки, можете подивитися на ринок, який представлений сучасними флагманами, по посиланнях нижче. Всім гарного настрою і удачі. Поки що.

ТОП 50 найпродуктивніших смартфонів - Рейтинг
ТОП 10 смартфонів від Xiaomi, про які могли не знати