Вибираємо двосімний смартфон на Android!

В наші дні носити з собою кілька мобільних телефонів пристойно, тільки якщо вмієш ними жонглювати. Д ля іншого є апарати з двома SIM-картами. І не прості, а смартфони на модній операційній системі Android - щоб і поговорити, і музику послухати, і в ігри зарубати. Та ще й по Facebook і Twitter свіжі фотографії розіслати. У цьому році на ринку з'явилися двокарткові гаджети серйозних виробників, так що вибрати зараз є з чого.

Samsung Galaxy Pocket Duos   S5302   - молодший з двокарткових сімейства Samsung Duos Samsung Galaxy Pocket Duos S5302 - молодший з двокарткових сімейства Samsung Duos. Апарат з крихітним екраном низького дозволу, дуже простенькій камерою і, на подив, непоганий продуктивністю. Операційна система Android 2.3.6 поліпшена фірмовою оболонкою Samsung Touchwiz, яка спрощує роботу з пристроєм і компенсує невеликі розміри дисплея. В цілому, це ультрабюджетний смартфон з повним набором сервісів Google на борту, що робить його цікавою покупкою.

В ім'я економії заряду батареї, радіомодуль у Samsung Galaxy Pocket Duos (Як і у всіх апаратах Duos на Android) один. У режимі очікування обидві карти активні, але поки ти говориш по одному номеру, другий відключається. Щоб виправити цей недолік, інженери Samsung реалізували в цій моделі хитру програмну функцію Dual SIM Always On. Вона автоматично налаштовуючи ет переадресацію з неактивній SIM-карти на активну. Так що не беспо кой ся - всі твої дзвінки потраплять за адресою! Більш того, у всіх моделях Samsung Duos на Android реалізована функція Hybrid Dual SIM, яка дозволяє користуватися мобільним інтернетом з будь-SIM-карти під час телефонних розмов.

Модель   Samsung   Galaxy Y Duos S6102   являє собою просунуту версію Pocket Duos Модель Samsung Galaxy Y Duos S6102 являє собою просунуту версію Pocket Duos. Тут є функція Hybrid Dual SIM, але немає Dual SIM Always On - доведеться налаштовувати переадресацію викликів самостійно за допомогою послуг операторів зв'язку. Вона побудована на тому ж процесорі і управляється тим же поєднанням Android і Touchwiz, що і «молодша» S5203. При цьому, переплативши близько 200 гривень, ти отримуєш більший екран, кращу камеру і більш потужну батарею. З огляду на, що смартфон це не морозиво, і радувати господаря повинен довго, сенс у такій переплати є.



Ремейк минулорічної зірки Samsung Ace, смартфон Samsung Galaxy Ace Duos S6802 являє собою модель зовсім іншого рівня. У неї більше екран і вище його дозвіл, встановлені якісна камера і непогана батарея. Функції Hybrid Dual SIM і Dual SIM Always On також при ньому. Процесор і операційна система гаджета не відрізняються від Samsung S5302 і Samsung 6102. Коштує він близько 2100 гривень - непогана ціна для такого модника.



Ті, кому потрібен безкомпромісно крутий смартфон з двома сім-картами, вибирають HTC Desire V T328w . Це потужний апарат великим яскравим екраном, серйозним гігагерцевим процесором і свіжої операційною системою Android 4.0, яка поліпшена фірмовою оболонкою HTC Sense.

Апарат гарний собою і може похвалитися багатим внутрішнім змістом: блискавично працює камерою, яка робить дуже непогані знімки, аудіочіпом Beats, що видає відмінний звук в навушниках і призові 25 ГБ в «хмарному» сервісі Dropbox. Радіомодуль один, що позитивно позначається на часі автономної роботи. варто HTC Desire V значно дорожче сімейства Samsung Duos, зате і упакований за вищими стандартами.

Як бачиш, купити двокартковий смартфон зараз легше легкого. Якщо грошей в обріз, можна взяти Samsung S5302 або навіть Samsung S6102 . Якщо хочеться чогось трохи краще, але не занадто дорого, є дуже вдалий Samsung S6802 Ace Duos . А для самих просунутих гаджетоманів на прилавках красується HTC Desire V , Що представляє собою прекрасне поєднання доступної ціни, технічних характеристик і програмного забезпечення.

Чи не забивай кишені, купуй двокарткові смартфони! (Тому що навчитися жонглювати дуже складно - ми перевіряли)