Як замінити ноутбук на планшет

  1. Вибір планшета OS, Android або Windows
  2. Як з iPad на iOS 11 зробити функціональний ноутбук
  3. Як з планшета на Android зробити ноутбук
  4. Чи зможе планшет на Windows 10 замінити ноутбук?
  5. переміщення файлів
  6. Надіслати свої додатки

Компанії просувають планшети в якості серйозних обчислювальних пристроїв протягом тривалого часу Компанії просувають планшети в якості серйозних обчислювальних пристроїв протягом тривалого часу. І в останні кілька років, коли апаратне і програмне забезпечення стає більш потужним, вони стали виглядати як справжні альтернативи для ноутбуків. Якщо ваш старіючий комп'ютер добігає кінця свого терміну служби, подумайте про заміну його новим планшетом для більш простого і легкого використання. Нижче ми пояснимо, як підібрати планшет замінює ноутбук і як найкраще використовувати планшетні комп'ютери, плюси і мінуси комутаційних пристроїв і все інше, що вам потрібно знати.

Різниці між ноутбуками і планшетами менше, ніж будь-коли, але кожен тип пристрою перевершує різні області, і повний перехід на єдиний пристрій не правильним рішенням для всіх проблем. Тому перед тим, як ви розлучаєтеся з будь-якими грошима, подивіться чи може планшет замінити ноутбук. Перш ніж приймати рішення, напишіть завдання, для яких ви використовуєте свій ноутбук, і додатки, які ви використовуєте. Перш ніж замінити ноубтук планшетом, досліджуйте можливості планшета, щоб краще зрозуміти, чи є перехід правильним для вас. Наприклад, якщо ви не можете працювати без миші і клавіатури, то дотримуйтеся ноутбука: хоча ви можете підключити мишку до планшета через Bluetooth.


Крім апаратних засобів, можливості планшета залежать від його додатків. У той час як ви можете знайти редактори зображень, текстові процесори і електронні таблиці, версії планшета не пропонує стільки функцій, як у ноутбуків, і, як правило, працюють з великими або численними файлами.

П оетому, якщо ви часто використовуєте свій ноутбук для редагування фотографій або записи, планшет може бути не кращим вибором для вас П оетому, якщо ви часто використовуєте свій ноутбук для редагування фотографій або записи, планшет може бути не кращим вибором для вас. З іншого боку, якщо ви робите багато своїх обчислень в веб-браузері, то перемикання на планшет має більше сенсу. Ви все ще можете проводити час з Netflix, Spotify, електронною поштою та соціальними мережами без зміни звичок.

Вибір планшета OS, Android або Windows


Перш ніж замінювати ноутбук планшетом, потрібно вибрати операційну систему. Це важливо. Процес переходу значно варіюється від обраної вами ОС IOS, Android або Windows 10. У ам доведеться зважити не тільки те, що ви хочете від свого нового планшета, але і що буде недоступно без ноутбука.

Наприклад, якщо ви вже використовуєте macOS, iPad - розумний вибір, тому що багато програм, такі як Safari і Pages, можуть стикуватися один з одним. Обмін даними між ноутбуком з Windows 10 і планшетом з Windows 10 також досить простий.

Як з iPad на iOS 11 зробити функціональний ноутбук

Якщо вибір припав на iPad, ви отримаєте iOS 11 Якщо вибір припав на iPad, ви отримаєте iOS 11. В останній версії операційної системи Apple є певні функції, які спрощують використання планшета в якості повноцінних комп'ютерів, включаючи док-додаток, можливість перетягування файлів і зображень між програмами і підтримкою для запуску двох додатків пліч-о- бік. У більш просунутих iPad Pros (вартістю 649 $ і вище) є додаткові порти для підключення клавіатури, хоча будь-який iPad (за 329 $ і вище) може підключатися до клавіатури через Bluetooth і ось вам планшет замінює ноутбук.

Як з планшета на Android зробити ноутбук


Операційна система Android не так добре оптимізована для планшетів і знову виникає питання чи може планшет замінити ноутбук, як планшет з iOS. Хоча у вас є додатки працюють пліч-о-пліч, ви не отримаєте док або будь-яку підтримку для перетягування елементів між додатками. Проте для тих, хто проводить багато часу в додатках і службах Google, планшет Android, ймовірно, буде працювати найкраще. Це також повинно бути претендентом на тих, хто вважає за краще більше параметрів характер Android, який включає в себе можливість прикрашати екрани за допомогою віджетів.

У декількох виробників є сильні Android-планшети. Основні претенденти: Samsung Tab S3 (478 дол. США на Amazon), і бюджетні Amazon Fire HD 10 (100 дол. США на Amazon).

Чи зможе планшет на Windows 10 замінити ноутбук?

І не варто забувати про Windows 10. Оскільки Microsoft побудувала свою операційну систему для роботи на традиційних комп'ютерах і планшетах, планшет Windows 10 надасть вам все, що буде у ноутбука Microsoft, включаючи настільні додатки. Ви просто втрачаєте трохи потужності через менший форм-фактора і повинні задовольнятися меншою клавіатурою і мишкою (хоча деякі моделі дозволяють підключати повнорозмірні периферійні пристрої).

Якщо ви вже є користувачем ноутбука на Windows 10, то планшет з Windows 10 має великий сенс. Ці системи доступні на різних пристроях, з власної лінійкою Surface Pro від Microsoft (доступні за 799 $ і вище на Amazon), це ідеальний планшет замінює ноутбук.

Не витрачайте час, щоб вибрати планшет, якщо ви хочете виконувати більш інтенсивні завдання, такі як ігри, відеомонтаж і редагування зображень, вам потрібно дивитися на більш потужне (і дороге) пристрій. Подивіться також на аксесуари і доповнення, доступні для планшетів, так як це може полегшити вирішення, чи може планшет замінити ноутбук.

переміщення файлів

Після того, як ви вибрали планшет, прийшов час перемістити всі ваші файли в цю нову екосистему. По-перше, плануйте запустити свій ноутбук і планшет в тандемі протягом короткого часу після обміну файлами, щоб ви могли згладити будь-які потенційні проблеми, перш ніж попрощатися зі старим девайсом.


Потім виберіть службу синхронізації, найпростіший спосіб переміщення файлів з одного пристрою на інший. Dropbox, Google Диск і OneDrive працюють з усіма основними операційними системами: macOS і iOS, Android і Windows 10. Ще один хороший варіант - iCloud, хоча він доступний тільки в операційних системах Apple і в Windows 10, тому він не буде доступний для користувачів Android .

Залежно від того, скільки у вас файлів, вам, можливо, доведеться заплатити за додаткове хмарне простір, але весь процес повинен бути простіше і дешевше, ніж покупка зовнішнього жорсткого диска.

Всі ці служби хмарної синхронізації працюють аналогічним чином. Щоб почати, ви встановлюєте комп'ютерна програма на свій ноутбук і використовуєте його для перенесення файлів в хмару. (Якщо ви використовуєте iCloud на macOS або OneDrive в Windows 10, система сама подбати про це завдання).

Потім ви можете встановити відповідну програму на планшет. Тепер ви зможете отримати доступ до всіх своїх хмарним файлів з вашого нового пристрою і система не буде завантажувати їх на планшет, якщо вони вам не потрібні.

Надіслати свої додатки

Вам також необхідно завантажити всі ваші улюблені програми або альтернативні версії, які ви використовували на своєму ноутбуці. В рамках нашого дослідження ви склали список настільних додатків, на які ви найбільше покладаєтеся. Багато з них тепер мають мобільні еквіваленти, хоча вони не завжди надають ідентичні функції. Наприклад існують відмінності між версіями Microsoft Word.

Оскільки планшетні комп'ютери в значній мірі залежать від хорошого веб-браузера, обов'язково завантажте свій улюблений Оскільки планшетні комп'ютери в значній мірі залежать від хорошого веб-браузера, обов'язково завантажте свій улюблений. Потім увійдіть в свій Google, Apple, Microsoft або Firefox ID (в залежності від браузера), щоб синхронізувати дані, такі як паролі та закладки з версії для ноутбука. Знову ж таки, якщо ви можете тримати планшет і ноутбук поруч один з одним протягом кількох днів, ви можете переконатися, що все буде під рукою.

З усіма переданими вами даними і додатками ви можете насолоджуватися легкістю і простотою використання планшета в якості основного обчислювального пристрою. Крім того, ви отримуєте перевагу в компактності, можна сидіти на дивані без необхідності боротися з громіздкою клавіатурою. І якщо ви вирішите, що планшет не ідеальний, як ваш ноутбук, ви завжди можете повернутися до улюбленого девайсу.

Спасибі за прочитання, тепер ви знаєте як замінити планшет на ноутбук. Пишіть в коментарях, що вам більше зручніше - ноутбук або планшет?

Чи зможе планшет на Windows 10 замінити ноутбук?
Пишіть в коментарях, що вам більше зручніше - ноутбук або планшет?