Кращі обмінники криптовалюта - рейтинг найкращих / топових обмінників криптовалюта

  1. Кращий з кращих CashOut
  2. 1-й обмінник. ресурс www. baksman.org
  3. 2-й обмінник. ресурс 4ange.me
  4. 4-й обмінник. ресурс Safe Currency
  5. 5-й обмінник. ресурс JWallet
  6. 6-й обмінник. ресурс 24xbtc
  7. 7-й обмінник. ресурс fastchange.me
  8. 8-й обмінник. ресурс Ychanger.netm
  9. 10-й обмінник. ресурс payget.pro
  10. 12-й обмінник. ресурс p rostocash.com
  11. 13-й обмінник. ресурс all.cash
  12. 14-й обмінник. ресурс www.platov.cc

Хола амігос. Таким привітанням ми вирішили додати трохи іспанської нотки в наші будні. Дану статтю, ми вирішили присвятити обмінників криптовалюта, за допомогою яких можна конвертувати свої гроші в криптовалюта. Щоб даний огляд був більш лаконічним, ми розглянемо обмінні пункти, які приймають долари з різних платіжних систем і конвертують їх у біткоіни.

Стаття під назвою «ТОП обмінників криптовалюта» допоможе новачкам в крипто сфері, знайти для себе той пункт, яким вони будуть користуватися на постійній основі, тому, якщо ви один з таких читачів даної статті, то вона присвячена вам. Детальна інструкція, як купити біткоіни за долари знаходиться тут .

Найпопулярнішим ресурсом для пошуку обмінників криптовалюта, є сайт betchange.ru на якому представлений величезний список обмінних пунктів, що дозволяють конвертувати найпопулярніші види валют, в тому числі і цифрових. Але серед великої кількості ресурсів для обміну, дуже легко заплутатися, тому ми вирішили вибрати кращий обмінник криптовалюта, точніше цілих 5 ресрусов, які є the best.

Кращий з кращих CashOut

З радістю повідомляємо вам про те, що ми знайшли обмінник, який відповідає всім нашим вимогам. це ресурс cashout.biz , Який пропонує вигідний курс для обміну 12 криптовалюта. За допомогою обмінника CashOut ви можете зробити онлайн-обмін, провести конвертацію в офісі або отримати гроші кур'єром по Києву, який протягом 1 години доставить вам гроші.

Зробивши кілька перекладів, ми зрозуміли що цей ресурс працює з будь-якими сумами і без прихованих комісій. Офіційний сайт знаходиться тут . Якщо ви живете в Україні, то CashOut - найкраще що є на ринку. Обмінник є офіційним партнером платіжної системи Capitalist, а гарантію його доброчесності дає моніторинг BestChange .

Обмінник є офіційним партнером платіжної системи Capitalist, а гарантію його доброчесності дає моніторинг   BestChange

>>> Читайте також: Що таке криптовалюта простими словами

1-й обмінник. ресурс www. baksman.org

org

Кріптообменнік Baksman - це дуже крутий ресурс, за допомогою якого можна зробити конвертацію топові криптовалюта на фіатние. Відкриємо невеликий секрет, Baksman був нашим першим сайтом, через який ми робили обмін криптовалюта. За допомогою Baksman, ви можете відправити гроші з більш ніж 20 платіжних систем, використовую при цьому найпопулярніші валюти. Обмінник надає послуги обміну криптовалюта BTC, ETH, LTC, DOGE, ZEC, DASH, BCH, XMR і інших на долари в Тінькофф, Альфабанк, Qiwi, WebMoney, ЯД і далі. Загальна кількість криптовалюта, які можна купити становить 23 штуки, серед них є 2 стейблкоіна - TrueUSD і Tether.

Baksman приймає валюти з 11 електронних платіжних систем і 15 банків. Для максимальної зручності користувачів команда обмінника створила мобільні додатки для Android і iOS, скачати які можна на офіційному сайті.

Згідно з даними моніторингу Bestchange резервні запаси валют на Baksman становлять $ 4 500 000 в еквіваленті різних валют і криптовалюта. Ще одним критерієм для оцінки пункту, є аналіз відгуків про нього. На сайті bestchange користувачі залишили понад 3700 відгуків, з яких 99,9% позитивні. Посилання на сайт обмінного пункту, тут .

2-й обмінник. ресурс 4ange.me

На другому рядку рейтингу розмістився обмінник 4ange.me , Достоїнствами якого є швидкість здійснення перекладів і кількість підтримуваних платіжних систем. Через даний сервіс можна купити 14 криптовалюта, серед яких Bitcoin, Binance Coin і Litecoin, а також 2 стейблкоіна USD Coin і USDT.

обмінник 4ange.me підтримує переклади з найпопулярніших банків Росії, України і Казахстану. Чи можемо виділити Тінькофф банк, ВТБ, Райффайзен, Альфа Банк та інші. Однією з головних характеристик, за який користувачі люблять 4ange.me - швидкість.

Завдяки каналу в Telegram ця процедура займає лічені хвилини. використовуйте 4ange.me для швидкої і вигідної покупки BTC. Рекомендуємо !!!

3-й обмінник. ресурс Mchange.net

обмінник mchange.net був створений в 2018 році командою професіоналів, що працюють в індустрії онлайн-обміну валют і криптовалюта більше 3-х років. За 9 місяців роботи розробникам даного ресурсу вдалося втілити в реальність найбільш необхідні та важливі для індустрії характеристики:

  • надійність;
  • швидкість;
  • доступність.

Саме на цих 3 "китах" грунтується модель роботи Mchange.net. Даний сервіс надає вигідний курс обміну за напрямками Bitcoin RUB і RUB Bitcoin. Використовуючи промокод, який ви отримаєте після реєстрації на сайті, вам буде надана додаткова знижка при конвертації.

Більш детальний огляд читайте тут .

4-й обмінник. ресурс Safe Currency

Safe Currency - незвичайний обмінний пункт, який надає можливість конвертації криптовалюта Bitcoin на долари, рублі і євро. Ресурс Safecurr відрізняється від своїх конкурентів наявністю ліцензії від естонського регулятора на ведення діяльності по онлайн обміну цифрових валют.

Якщо у вас є побоювання з приводу конвертації фіатних валют в біткоіни, і ви хочете використовувати тільки ліцензовані пункти, то дана платформа є відмінним варіантом. Тут ви можете легально купити Bitcoin з карт VISA, Master Card або Maestro за лічені хвилини.

Пройти реєстрацію на Safe Currency можна тут .

5-й обмінник. ресурс JWallet

JWallet - універсальна платіжна система для перекладу електронних грошей, в тому числі криптовалюта. Це не класичний обмінний пункт, який виконує виключно послуги обміну. JWallet це кріптовалютний гаманець, що дозволяє здійснювати миттєві обміни, інтернет-покупки та перекази коштів між платіжними системами.

Команда даного ресурсу подбала про те, щоб власники особистих кабінетів мали можливість здійснення операцій в напрямках B2B і B2C. Як відзначають розробники, JWALLET - платіжний сервіс 3.0. Більше про його переваги читайте тут.

6-й обмінник. ресурс 24xbtc

На сайт 24xbtc повинні звернути увагу наші українські читачі. Чому? Тому, цей обмінник є одним з небагатьох, хто дозволяє конвертувати гривні з Приват24 на криптовалюта Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) і багато інші .

Крім того, маючи розвинені соціальні мережі, ви зможете монетизувати їх активність по обміну валют через реферальную програму 24xbtc. ХОЧЕТЕ обміняти ПРИВАТ24 на криптовалюта, вам в 24XBTC . Більше про даний обмін читайте тут .

7-й обмінник. ресурс fastchange.me

Друзі, ми давно шукали обмінник, який би володів ексклюзивним дизайном, і до того ж він зміг надати своїм користувачам можливість обміняти фіатние валюти на цифрові за вигідними курсами і з мінімальними комісіями. З цим завданням відмінно впорається обмінник fastchange.me .

За допомогою fastchange.me, ви зможете придбати криптовалюта Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum, Zcash і DASH. Про характеристики даного ресурсу відмінно скаже наступна картинка. За допомогою fastchange

8-й обмінник. ресурс Ychanger.netm

Восьмим в нашому рейтингу стоятиме пункт для обміну криптовалюта під назвою Ychanger.net. Даний обмінник працює з 2017 року, і за цей час він встиг отримати безліч позитивних відгуків від користувачів. До речі, якщо ви хочете перевірити цей факт, то можете зайти на моніторинг обмінних пунктів bestchange.ru і перевірити ці слова. Відгуки користувачів - це один з найважливіших критеріїв для моніторингу при додаванні обмінника в рейтинг.

За допомогою Ychanger.net, ви зможете обміняти 11 найбільш популярних і використовуваних криптовалюта на абсолютно будь-які платіжні системи та банки по найбільш вигідними курсами. Ми вже не один десяток разів використовували ychanger.net для обміну криптовалюта, тому можемо вам його рекомендувати.

9-й обмінник. ресурс 60cek.org

Обмінний пункт   60cek Обмінний пункт 60cek.org - це один з найбільш популярних і надійних ресурсів для обміну цифрових валют на території РФ. 60cek.org був створений в 2016 році і за 3 роки роботи він отримав безліч позитивних відгуків від задоволених клієнтів. Швидкий і безпечний обмін, якісна служба підтримки, і вигідні курси - це коротка характеристика даного обмінного пункту.

Серед своїх конкурентів 60cek.org відрізняється тим, що він надає можливість обміну 24 видів криптовалюта, серед яких є Binance Coin , EOS , Stellar і Cardano на карти найпопулярніших російських банків - Сбербанк, Тінькофф, Райффайзен і інші. За допомогою 60cek.org ви без проблем зможете завести свої гроші на кріптовалютние біржі.

Для зареєстрованих користувачів обмінник 60cek.org проводить різні конкурси, розіграші та акції, які допоможуть вам отримати максимально вигідні умови для обміну. Щоб уникнути переходу на шахрайські сайти, для початку обміну на 60cek.org ми рекомендуємо переходити саме з цієї засланні .

10-й обмінник. ресурс payget.pro

Друзі, про обмінному пункті payget.pro можна було б писати багато чого хорошого, але робити цього ми не будемо. Послуги даного пункту ми можемо описати наступними словами:

  • Прозорість.

Якщо хочете відчути це на собі, то переходите на сайт payget.pro і переконайтеся в наших словах.

11-й обмінник. ресурс www.24paybank.com

com

Почнемо наш рейтинг з обмінного ресурсу 24 PayBank , Який є одним з найпопулярніших ресурсів на сервісі bestchange. Про це говорить той факт, що про нього написано близько 3000 відгуків, з яких всі позитивні. За допомогою даного обмінника, ви зможете обміняти фіатние гроші на криптовалюта використовуючи всі платіжні системи та гаманці. Що стосується криптовалюта, то їх, на 24 PayBank, можна купити 7 видів: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Dash, Ethereum, Bitcoin Cash і Zcash.

Важливу роль у виборі обмінного пункту грає запас його резервів. У резерві даного обмінника знаходиться 51 біткоіни, 37 ефірів, 21 Dash, 51 Litecoin і багато чого іншого. Загалом, якщо ви шукайте для себе надійний і вигідний обмінник, то вам в 24 PayBank .

12-й обмінник. ресурс p rostocash.com

com

Наступним нам би хотілося розповісти вам про обмінному пункті під назвою ProstoCash це створений в 2017 році обмінник, який за час своєї роботи зміг завоювати довіру до себе з боку користувачів. Доказом цьому служать позитивні відгуки про ресурс на сайті bestchange.ru .

За допомогою ProstoCash ви зможете здійснити обмін 18 криптовалюта, в тому числі купити затребувану для торгівлі на біржі бінанс криптовалюта Binance Coin. Всі ці монети і токени ви можете обміняти на фіатние валюти в різних платіжних системах і гаманцях.

Сума резервів обмінника становить 1,5 мільйона доларів, так що використовуючи ProstoCash, ви зможете задовольнити навіть найбільші апетити. Тим більше, що для великих клієнтів діють унікальні умови для обміну. Ще варто відзначити і суми для мінімальних і максимальних обмінів, які знаходяться на прийнятному рівні. Загалом, зайдіть на сайт prostocash.com і самі випробуйте його послуги, а якщо у вас є свій веб-ресурс, то налаштуйте віджет за допомогою API і нехай ваші відвідувачі мають доступ до функції швидкого обміну.

13-й обмінник. ресурс all.cash

Обмінний пункт для криптовалюта all.cash пропонує своїм користувачам зробити обмін доларів, рублів і євро на найпопулярніші та найбільш часто використовувані цифрові монети. Особливістю даного обмінника є те, що він надає можливість клієнтам вивести гроші на карту Кукурудза.

Також, варто відзначити, що зробити обмін на   all Також, варто відзначити, що зробити обмін на all.cash , Ви зможете зробити тільки поле проходження реєстрації.

14-й обмінник. ресурс www.platov.cc

Четвертим у списку буде стояти обмінний пункт platov Четвертим у списку буде стояти обмінний пункт platov.cc, який незважаючи на свій недавній запуск вже відбувається верифікацію на моніторингу Bestchange , Що гарантує безпеку обмінів. перейшовши на офіційний сайт даного обмінного пункту, ви зможете знайти найбільш популярні напрямки для обміну, зокрема найбільш затребуваний жителями РФ обмін ощадбанку на біткоіни.

Крім цього, ви зможете купити Litecoin і Ethereum за Тінькофф, Payeer, Яндекс.Деньги та інші платіжні системи. Ми впевнені, що з часом цей ресурс може піднятися вище в нашому рейтингу кріптообменних ресурсів.

Подбали розробники даного ресурсу і про виділеної лінії зв'язку для VIP-клієнтів. Більше про platov.cc читайте в повному огляді проекту.

Якщо ви знайшли криптовалюта, яку хочете купити, то ласкаво просимо на сайт .

Ось так виглядає список, в якому представлені кращі обмінники криптовалюта за версією блогу BitBetNews. Ми постаралися виділити найпопулярніші обмінники, якими користуються інвестори в криптовалюта. Якщо ви маєте свій рейтинг, або хотіли б поділитися з нашими читачами своїми думками з цього приводу, то пишіть про це в коментарях.

PS Пам'ятайте, що не всі обмінники є чесними, тому ми відібрали для вас надійні сервіси, при цьому якщо у вас все ж залишилося недовіру при збереженні анонімності, то ви можете здійснювати транзакції біткоіни на висновок через обмінник використовуючи біткоіни міксер, який перешле ваші гроші обменнику через ланцюжок біткоіни адрес, що дозволить заплутати початковий адресу з якого ви відправили кошти. Одним з таких сервісів є blender.io, який заслужено займає місце одних з кращих біткоіни міксерів завдяки низькій комісії і високою анонімності.

Так само не забувайте що важливим фактором є і місце зберігання ваших монет а точніше гаманець на якому ви їх зберігаєте. Для того щоб швидше зробити обмін вам потрібно, щоб швидше підтвердилася транзакція в мережі blockchain при цьому гаманець повинен бути надійним і анонімним. У цьому випадку ми можемо порадити вам мультивалютний анонімний кріптокошелёк Rahakott.io, який дійсно є лідером кріптокошельков не запитує для верифікації користувачів ніяких документів, а так само не встановлює ліміти на висновок на відміну від багатьох кріптобірж, при цьому всьому він швидко обробляє транзакції і бере мінімальну комісію за це. Дізнатися детальну інформацію про нього ви можете в інтернеті так як її дуже багато і є навіть статті від великих видань таких як bitcoin.com, themerkle.com, blockonomi і т.д.

Стаття кращий обмінник для криптовалюта є корисною для тих людей, які ведуть свою діяльність в крипто-нндустріі. Якщо ви хочете досягти успіху в сфері криптовалюта, то вам не обійтися без таких складових:

  • наявність профільних знань;
  • бірж для торгівлі монетами і токенами;
  • надійних обмінників криптовалюта;
  • гаманців для зберігання криптовалюта;
  • тематичних інформаційних ресурсів.

Кожній з цих категорій на нашому сайті присвячена окрема стаття, а про крипто-обмінниках ми розповіли вам в цій. Вище, ви дізналися якими на нашу думку є кращі обмінники криптовалюта. Даний список ми складали виходячи з кількох критеріїв - курс, кількість монет доступних до обміну, відгуки користувачів і зручність обміну.

Якщо ви вирішили самостійно зайнятися пошуком обмінного пункту, то рекомендуємо вам звернути свою увагу на моніторинг BestChange, де представлені найбільш надійні та вигідні обмінні пункти. Ну а якщо ви нам довіряєте, то можете використовувати наш топ обмінників криптовалюта. Свої думки щодо представлених в рейтингу ресурсах, ви можете написати в коментарях до статті.

Кожні 3 місяці, ми оновлюємо список ресурсів в цьому списку виходячи з нових ввідних даних, все того ж: курсу, кількості валют і відгуків користувачів. Хотілося б ще відзначити, що вибрати кращий крипто обмінник це лише частина роботи, яку необхідно виконати на шляху до безпечної торгівлі і зберігання цифрових валют.

Більше інформації про онлайн-ресурсах займаються конвертацією коштів, ви можете ознайомитися в рубриці нашого сайту « обмінники ». А дізнатися про найбільш перспективних монетах для покупки зможете в розділі « прогноз криптовалюта ». Друзі, на цьому все. Більше інформації з наших ресурсів читайте в Telegram-каналі від BitBetNews і в Facebook-групі.

Чому?