Що вигідніше побудувати: каркасний будинок в Криму або житло з черепашнику

Будівництво будинків, котеджів, лазень і готелів під ключ в Криму біля моря, Севастополі, Сімферополі набирає обертів. У мережі є фото, відео, відгуки, проекти, ціни. Дуже актуальні питання - за якою технологією будувати свій приватний будинок, який будівельний матеріал найкраще використовувати, що вигідніше і надійніше.

Капітальне будівництво - кам'яні будинки з черепашнику

Кримчани знають, що будівництво будинків з черепашника у нас в пріоритеті. І дійсно - це хороша технологія, читайте всю інфу - http://domkrym.com/doma_iz_rakushnyaka.html . За цим посиланням ви зможете детально дізнатися, з ким і як побудувати приватний будинок з черепашки недорого, якісно і швидко.

Ціна будівництва будинку з черепашника під ключ в Криму коливається від 16 до 18 000 рублів за 1 квадратний метр, залежно від комплектації і деяких технологічний особливостей. Вартість будівництва безпосередньо залежить від матеріалу міжповерхових перекриттів, рівня обробки і наявності складних архітектурних елементів.

Ракушняк видобувається на півострові в Сакських кар'єрах. Цей камінь має природну екологічною чистотою, його структура насичена йодом. Житло з черепашки виходить теплим і корисним для здоров'я людини. По сейсмічним нормам, будівництво з черепашника необхідно вести на основі залізобетонного каркаса. Це обумовлено всіма сейсмічними нормами СНиП та ГОСТ.

Будівництво будинку з черепашнику можна здійснювати, як «в камінь», так і в «підлогу каменю». Якщо будувати стіни «в камінь», то це товщина - 400 мм. Це дуже важкий будинок, який зажадає масивного фундаменту і залізобетонного каркасу. У Криму, практичніше і дешевше, будувати в «в підлогу каменю».

Здує розуміти, що міцність будівлі від цього не зменшиться. Всі несучі функції буде виконувати каркас із заліза й бетону. І при утепленні житлового будинку пінополістиролом або мінеральною ватою, він буде досить енергоефективним для кримських погодних реалій.

Каркасні будинки за канадською технологією

Будівництво каркасних будинків в Криму, Будівництво каркасних будинків в Криму,   Севастополі, Сімферополі, ведеться не так давно Севастополі, Сімферополі, ведеться не так давно. Це відносно нова будівельна технологія, яка міцно зайняла свою нішу. Отримати всю необхідну вичерпну інформацію можна за цим посиланням - http://domkrym.com/karkasnie_doma.html . Прочитавши цей матеріал, ви дізнаєтеся всі плюси і мінуси каркасних будинків і зрозумієте, наскільки дана будівельна методика приваблива особисто для вас.

Якщо ви вирішили побудувати каркасний будинок, то ви не прогадали. Цей тип будівель має виключно невеликі терміни будівництва. Так, наприклад, будівля, площею 100 - 150 квадратних метрів, можна звести за 60 днів з обробкою. Ціна будівництва каркасного будинку в Криму під ключ, коливається від 12 до 14 000 рублів за 1 квадратний метр.

У цю вартість входить фундамент + коробка + покрівля, зовнішнє оздоблення - сайдинг або фактурна штукатурка, інженерні мережі (розводка водопроводу, каналізаційних і електромереж до точок всередині будівлі). По суті - це готове житло в Криму біля моря без чистового ремонту всередині.