Sony PlayStation 5 здивує високою продуктивністю - дата виходу

У Sony PlayStation 5 буде встановлено особливий графічний чіп AMD.

Компанія Sony активно розробляє консоль нового покоління Sony PlayStation 5. Сьогодні авторитетні джерела журналу Forbes з'ясували, що Sony готує в Sony PlayStation 5 щось зовсім особливе. Японська компанія спільно з AMD працюють над новою унікальною графічної архітектурою, яка дозволить створити відеочіп могутніше використовуваного в PS4 Pro в п'ять разів.

Джерела Forbes підкреслили, що більше половини співробітників AMD в даний час зайняті розробкою архітектури Zen для Sony PlayStation 5. Компанії AMD навіть довелося призупинити роботу над іншими великими проектами, включаючи архітектуру Radeon RX Vega, яка вважається ключовим проектом. Причина такої великої активності полягає в умовах співпраці з Sony.

Про унікальну графічній системі, яка ляже в основу Sony PlayStation 5 відомо зовсім небагато інформації. Інсайдери розповіли, що її процесор буде восьмиядерна і виконаним по техпроцесу 7 нм. Останнє дозволить чіпу практично не нагріватися навіть при серйозних навантаженнях.

Очікувана дата виходу Sony PlayStation 5 - середина 2020 року. Раніше офіційні представники Sony спростували чутки про те, що Sony PlayStation 5 вийде в кінці 2018 року. Через масову публікації таких чуток у Sony почалися проблеми з продажами актуальних ігрових приставок.

Що ще дивляться:

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , Telegram і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті Sony PlayStation 5 здивує високою продуктивністю - дата виходу