Ekran i thyer i telefonit samsung. Si të tërheqni kontaktet nga një telefon i ekranit të thyer të Samsung

  1. Zëvendësimi i një ekrani me defekt
  2. Përdorimi i llogarisë
  3. Duke përdorur kopje rezervë
  4. Përdorimi i kompjuterave
  5. Zëvendësimi i një ekrani me defekt
  6. Përdorimi i llogarisë
  7. Duke përdorur kopje rezervë
  8. Përdorimi i kompjuterave

Si të kopjoni kontaktet nga telefoni në kompjuter

Telefonat inteligjentë modernë, të cilët ne të gjithë i përdorim vazhdimisht, janë gjithmonë në rrezik dëmtimi, pasi një tronditje ose një rënie mund të ndodhë në çdo situatë. Në thelb, falë modelimit të telefonave inteligjentë modernë, asgjë kritike nuk u ndodh atyre, por ndodh kur ato ndodhin keqfunksionime serioze që e bëjnë punën me pajisjen të pamundur në të ardhmen nëse nuk e rregulloni problemin. Ne ju rekomandojmë të kontaktoni Shërbimin Samsung Smartphone për ndihmë profesionale.

Zëvendësimi i një ekrani me defekt

Një nga avaritë më serioze që mund të ndodhë me një smartphone është një ekran i thyer dhe një ekran prekjeje i thyer. Në këtë rast, duhet të zëvendësoni ekranin dhe ekranin e prekjes. Kjo procedurë nuk është e lirë, dhe, shumë shpesh, është më racionale të blini një smartphone të ri, në vend të një të mete.

Por në këtë rast, nga smartphone i vjetër, ju duhet të nxirrni të dhënat e përdoruesit në mënyrë që t'i përdorni në smartphone të ri. Me shumicën e informacionit, problemet nuk duhet të lindin, pasi ajo ruhet në një kartë memorie që është e lehtë për tu nxjerrë dhe përdorur. Shpesh shfaqen probleme me qasjen në kontaktet e pajisjes në të cilën ekrani nuk funksionon.

Përdorimi i llogarisë

Meqenëse telefonat Samsung po funksionojnë sistemin operativ Android, në shumicën e rasteve, qasja në kontakte nuk është e vështirë.

Ju duhet të regjistroheni në llogarinë tuaj të Google. Kjo duhet të bëhet përmes një shfletuesi në kompjuterin tuaj, dhe kështu të fitoni qasje në kontaktet tuaja personale. Kështu që ju mund të përdorni informacionin që ju nevojitet.

Nëse tashmë keni një pajisje të re që kontrollohet gjithashtu nga sistemi Android, atëherë në të, duke përdorur llogarinë tuaj Google, mund të sinkronizoni, dhe të gjitha kontaktet nga telefoni i vjetër do të jenë në dispozicion për ju në të ri.

Përveç kësaj, në sistemi operativ Android, një përzgjedhje e madhe e aplikacioneve është në dispozicion, me të cilën ju mund të kontrolloni nga distanca pajisjen me një ekran të gabuar. Kështu, ju gjithashtu merrni akses në të gjitha informacionet brenda telefonit, dhe mund ta transferoni atë në një medium tjetër dhe ta përdorni.

Duke përdorur kopje rezervë

Dhe sigurisht, nëse pajisja juaj është e dashur për ju, mund të blini të njëjtin model siç e keni patur, të instaloni firmware që keni pasur në vegël të gabuar dhe të rivendosni gjithçka me ndihmën e një kopje rezervë. Në këtë rast, ju do të merrni një pajisje që është absolutisht identike me atë që keni pasur. Do të konfigurohet posaçërisht për ju, dhe të gjitha informacionet do të ruhen.

Përdorimi i kompjuterave

Nëse korrigjimi i USB është aktivizuar në smartphone tuaj (para), atëherë mund ta lidhni atë me kompjuterin tuaj dhe vija komande duhet të shkruani sa vijon:

Ruani këtë skedar në PC tuaj dhe më vonë transferojeni në një pajisje të re.

Në përgjithësi, vendosni rregullin tuaj për të kopjuar kontakte dhe skedarë të tjerë. Kjo do të thjeshtojë shumë zgjidhjen e problemeve që lindin në rast të keqfunksionimeve në funksionimin e pajisjes tuaj të prishur.

Shkoni tek modelet

Shkoni tek modelet

Shkoni tek modelet

Shkoni tek modelet

890 + 490 fshij.

850 + 490 fshij.

400 + 490 fshij.

400 + 490 fshij

400 + 490 fshij.

400 + 490 fshij

1200 + 490 fshij.

1200 + 490 fshij

1800 + 490 fshij.

1800 + 490 fshij

Nëse dëshironi të ndryshoni në mënyrë cilësore dhe të sigurt ekranin Samsung , atëherë gjëja e parë që duhet të bëni është të zgjidhni qendrën e duhur të shërbimit. Fromshtë nga specialisti që administron procesin e riparimit të Samsung-ut se performanca dhe komoditeti i ardhshëm i përdorimit të pajisjes suaj të lëvizshme të komunikimit do të varet. Nëse mendoni se një dyqan riparimi i lirë do t'ju ofrojë kushte më të favorshme të shërbimit, atëherë ne guxojmë të ju dekurajojmë - kjo absolutisht nuk është kështu. Punëtoria jonë për PCMOL kujdeset për klientët e saj, bën gjithçka që është e mundur në mënyrë që të dëshironi të riparoni pajisjet me ne. Për shembull, avantazhet tona përfshijnë si më poshtë: procedurat falas - diagnostikimin e kompjuterit dhe kontrollin e cilësisë, instalimin e pjesëve rezervë ekskluzivisht origjinale, sigurimin e një garancie pas përfundimit të punës së restaurimit.

Pra, nëse ekrani plas telefon celular Samsung, atëherë mos e shtyni të shkoni në qendrën e shërbimit psmol për më vonë. Fakti është se pluhuri dhe mbeturinat depërtojnë në plasaritjet që shfaqen në xhamin e ekranit, të cilat përfundimisht depërtojnë në mekanizmin e brendshëm të mediumit të komunikimit dhe fillojnë ndikimin e tyre të dëmshëm atje. Ju nuk doni tuajin telefon celular ulur cilësinë e funksionimit, dhe numri i avarive u rrit? Pastaj kërkoni këshilla dhe ndihmë në të njëjtën ditë që qeliza është dëmtuar nga dëmtimi mekanik. Kështu, kohëzgjatja dhe kostoja e riparimeve do të ulen ndjeshëm, sepse eleminimi i një mini-problemi është gjithmonë më i lehtë sesa eliminimi i "katastrofës globale".

Riparimi i ekranit Samsung nga profesionistët e qendrës sonë të shërbimit fillon me diagnostikimin e kompjuterave. Siç u përmend më herët, kjo procedurë nuk paguhet nga klientët dhe zgjat afërsisht tridhjetë minuta. Falë një kontrolli paraprak të pajisjeve të komunikimit në pajisjet speciale, riparuesit mund të shohin se cilat komponentë janë plotësisht jashtë rregullit, domethënë, ato duhet të zëvendësohen dhe cilat janë akoma të rikuperueshme. Ekzaminimi gjithashtu vlerëson gjendjen. program dhe sistemin operativ. Tashmë duke marrë parasysh informacionin e marrë gjatë diagnozës, punonjësit e qendrës së shërbimit bëjnë një diagnozë dhe ofrojnë opsionet më të mira për "trajtim".

Ekrani i thyer i Samsung është “shëruar” në mënyrë më efektive duke zëvendësuar pjesët. Me fjalë të tjera, nëse xhami i ekranit është i mbuluar me çarje ose është thyer plotësisht, atëherë nuk ka gjasa të riparohet. Prandaj, ne rekomandojmë fuqimisht instalimin e një ekrani të ri origjinal në vend të një operacioni që ndërhyn në funksionimin e plotë të pajisjes. Për instalim, ne zgjedhim pjesë rezervë origjinale. Ne i porosisim pjesët nga prodhuesit dhe i ruajmë në stok, në mënyrë që të mos presësh për dorëzim dhe të mos paguajmë shumë për ndërmjetësit.

Nëse dëshironi të riparoni Samsung sa më shpejt të jetë e mundur dhe të merrni një garanci deri në një vit, atëherë ejani tek ne. Më besoni, do të jeni të kënaqur me shërbimin tonë!

Si të kopjoni kontaktet nga telefoni në kompjuter

Telefonat inteligjentë modernë, të cilët ne të gjithë i përdorim vazhdimisht, janë gjithmonë në rrezik dëmtimi, pasi një tronditje ose një rënie mund të ndodhë në çdo situatë. Në thelb, falë modelimit të telefonave inteligjentë modernë, asgjë kritike nuk u ndodh atyre, por ndodh gjithashtu kur ndodhin keqfunksionime serioze që e bëjnë punën me pajisjen të pamundur në të ardhmen, nëse problemi nuk është i rregulluar. Ne ju rekomandojmë të kontaktoni Shërbimin Samsung Smartphone për ndihmë profesionale.

Zëvendësimi i një ekrani me defekt

Një nga avaritë më serioze që mund të ndodhë me një smartphone është një ekran i thyer dhe një ekran prekjeje i thyer. Në këtë rast, duhet të zëvendësoni ekranin dhe ekranin e prekjes. Kjo procedurë nuk është e lirë, dhe, shumë shpesh, është më racionale të blini një smartphone të ri, në vend të një të mete.

Por në këtë rast, nga smartphone i vjetër, ju duhet të nxirrni të dhënat e përdoruesit në mënyrë që t'i përdorni në smartphone të ri. Me shumicën e informacionit, problemet nuk duhet të lindin, pasi ajo ruhet në një kartë memorie që është e lehtë për tu nxjerrë dhe përdorur. Shpesh shfaqen probleme me qasjen në kontaktet e pajisjes në të cilën ekrani nuk funksionon.

Përdorimi i llogarisë

Meqenëse telefonat Samsung po funksionojnë sistemin operativ Android, në shumicën e rasteve, qasja në kontakte nuk është e vështirë.

Ju duhet të regjistroheni në llogarinë tuaj të Google. Kjo duhet të bëhet përmes një shfletuesi në kompjuterin tuaj, dhe kështu të fitoni qasje në kontaktet tuaja personale. Kështu që ju mund të përdorni informacionin që ju nevojitet.

Nëse tashmë keni një pajisje të re që kontrollohet gjithashtu nga sistemi Android, atëherë në të, duke përdorur llogarinë tuaj Google, mund të sinkronizoni, dhe të gjitha kontaktet nga telefoni i vjetër do të jenë në dispozicion për ju në të ri.

Përveç kësaj, në sistemin operativ Android, është në dispozicion një përzgjedhje e madhe e aplikacioneve, me të cilat ju mund të kontrolloni nga distanca pajisjen me një ekran të gabuar. Kështu, ju gjithashtu merrni akses në të gjitha informacionet brenda telefonit, dhe mund ta transferoni atë në një medium tjetër dhe ta përdorni.

Duke përdorur kopje rezervë

Dhe sigurisht, nëse pajisja juaj është e dashur për ju, mund të blini të njëjtin model siç e keni patur, të instaloni firmware që keni pasur në vegël të gabuar dhe të rivendosni gjithçka me ndihmën e një kopje rezervë. Në këtë rast, ju do të merrni një pajisje që është absolutisht identike me atë që keni pasur. Do të konfigurohet posaçërisht për ju, dhe të gjitha informacionet do të ruhen.

Përdorimi i kompjuterave

Nëse korrigjimi i gabimeve përmes USB është aktivizuar në smartphone tuaj (para), atëherë mund ta lidhni atë me kompjuterin tuaj dhe të futni sa vijon në vijën e komandës:

Ruani këtë skedar në PC tuaj dhe më vonë transferojeni në një pajisje të re.

Në përgjithësi, vendosni rregullin tuaj për të kopjuar kontakte dhe skedarë të tjerë. Kjo do të thjeshtojë shumë zgjidhjen e problemeve që lindin në rast të keqfunksionimeve në funksionimin e pajisjes tuaj të prishur.

vizita