≻ Купити тачскрін для телефону Nokia X6-00 with frame Original Black в Києві і Україні

  1. Навіщо потрібен сенсорний екран і як він працює Сьогодні практично кожен нинішній смартфон є сенсорним....
  2. Заміна сенсорного екрану для Nokia X6-00
  3. Підбір і покупка сенсора для Nokia X6-00
  4. Часті питання.
  5. Процедура виконання ремонту:

Навіщо потрібен сенсорний екран і як він працює

Сьогодні практично кожен нинішній смартфон є сенсорним. Все настільки звикли до такого варіанту комунікаторів, і, іноді, навіть не замислюються, як дисплей функціонує. Насправді, дисплей з сенсорним екраном - це справжній прорив технологій. Дійсно, раніше телефон поділявся на 2 частини: екран і панель кнопок. Зараз, передня складова смартфона монолітна, це суттєво полегшує користування пристроєм. Панель контролю над смартфоном знаходиться в одній частині - на екрані. Що просто і ефективно, плюс виглядають нинішні смартфони куди модно і вишуканіші.

Безпосередньо термін «сенсорний смартфон» передбачає собою управління гаджетом за допомогою дотику руки до дисплея. Ця можливість реалізувати завдяки сенсору. Екран відгукується на дотик пальця, і телефон відтворює певну дію.

З технічної точки зору, сенсорна панель - просто дисплей з тачскріном. На нинішніх мобільниках і дисплей і touch screen зазвичай є одним модулем. Обід скла сенсора має своєрідною рамкою, яка відрізняється відповідно до моделі комунікатора.

Незаперечні переваги сенсорного дисплея з тачскріном

1. Перше на що необхідно звернути фокус - можливе збільшення актуального простору телефону. Оскільки на одному склі і виводяться дані, і за участю його здійснюється контроль над смартфоном.

2. Комфорт. Керувати таким смартфоном дуже зручно. Наприклад, панель клавіш викликається тільки за бажанням людини, а, припустимо, для ігор доступна повна площа екрану.

3. Швидке реагування на команди користувача. Природно, швидкість реакції на дотики буде залежати від модифікації пристрою. У більш дорогих смартфонів вона максимально висока.

4. Будь-яка сенсорна панель висвітлюється при дотику. Так що навіть при повній светоізоляціі, користуватися сенсорним смартфоном зручно і просто.

Заміна сенсорного екрану для Nokia X6-00

Екран з сенсором - можливо деяка з найбільш важливих компонентів комунікатора. Отже, будь-який виробник смартфонів прагнути сконструювати її не тільки працездатною (яскравість, контрастність, швидкість реакції на натискання), а й ефективною. Багато дисплеї частково захищені від зовнішніх впливів: зіткнення, кидків, попадання води. Однак, на жаль, пошкодження скла і сенсора смартфона - ймовірно найпоширеніше явище серед всіляких поломок.

Бувають випадки, коли можна здійснити ремонт дисплея. Але, звичайно, радять придбати новенький екран. Часто, при зміні дисплея замінюється і тачскрін, так як ці дві частини є єдиним об'єктом. Чи потрібно говорити, що вартість такої заміни буде дорожче? Ні в якому разі. Навіть часом сенсор буде коштувати досить небагато. У будь-якій ситуації - раціональніше купити новий дисплей, ніж піддавати комунікатор можливості куди значною поломки.

Підбір і покупка сенсора для Nokia X6-00

Багато хто знає, що під кожну модельку смартфона пропонуються свої тачскрін. Отже, до скоєння придбання переконайтеся в наступному: ваш вибір зупинився на відповідні тому телефону запчастини. Радять встановлювати виключно оригінальні екрани і тачскрін. В крайньому випадку купіть Хайт копальні - це дуже якісна копія. З недорогими аналогами краще навіть не експериментувати.

Придбати сенсор можна, як за місцем у вашому районі, також і в інтернеті, з відправленням на поштовий філія або додому. Як правило, online придбання вийде дешевше. Установку краще довірити професіоналам з обслуговуючого відділу.

Сенсорний екран Nokia X6-00 with frame Original в першу чергу піддається механічних пошкоджень, внаслідок яких з'являються тріщини, подряпини і відколи, значно ускладнюють експлуатацію, і можуть стати причиною пошкоджень внутрішніх деталей гаджета. Тому, бажано якомога раніше замінити пошкоджений тачскрін.

Часті питання.

В: - У яких телефонах можна поміняти тільки сенсори, а в яких потрібна заміна дисплейного модуля цілком?

Про: - Як правило, якщо розбивається скло, то замінити його окремо від сенсорної сітки неможливо. Тому, доводиться міняти сенсорну панель. У новітніх смартфонах встановлюються екрани і тачскрін у вигляді єдиного модуля, якому в разі пошкодження, його потрібно замінити. Наприклад, якщо тачскрін таких моделей мобільних телефонів Nokia, як: C2-03, X3-02, C6-00, 5230, 5800, 5250 і попередніх можна замінити окремо від екрана, то сенсори практично всіх телефонів Lumia вимагають заміни разом з дисплеєм в зборі (дисплейним модулем). Так само справа йде і з iphone. Заміна тачскрін моделей 3G і 3GS виконується окремо від дисплея, а моделей 4 і 4S, 5 і 5S, 6 і 6S - тільки цілим модулем. Якщо Вам важко визначитися, чи потрібна Вам заміна цілком дисплейного модуля або досить замінити сенсор, наші менеджера з радістю Вам підкажуть.

В: - Як відрізнити оригінальну сенсорну панель від копії?

Про: - Копії А і копії АА тачскрін відрізняються за якістю нанесення значків, маркування, бренду і у них знижена чутливість, що відразу помітно.

Хай-копії - це копії ААА, Оригінал Китай, High copy, які максимально наближені до оригіналу, тому ні зовні, ні по експлуатаційними характеристиками не відрізняються від рідного тачскрін.

Original або Оригінал - це 100% original, що випускається на заводі виробника і призначений для офіційного продажу, або знятий з телефону, з яких-небудь причин забракованого. На оригінал наносяться номера серії і партії.

У копіях сенсорних панелей мобільних телефонів використовується оргскло або пластик, а в оригіналах тачскріном, випущених з 2010 року, - загартоване скло Gorilla Glass, яке набагато міцніше, тому більш стійке до пошкоджень.

Роблячи вибір, бажано пам'ятати про співвідношення якості і ціни. У нас в магазині Ви знайдете виключно копії класу ААА або оригінал.

В: - Чи важко зробити заміну сенсора (тачскрін) на телефоні самостійно?

Про: - Самостійно змінити сенсор у Вас не вийде (особливо в домашніх умовах), якщо тільки у Вас немає досвіду ремонту телефонів. В добавок великий ризик зламати дисплей. Так само важливо, щоб в щілину між тачскріном і екраном не потрапляв пил.

В: - Яка вартість роботи майстра?

Про: - Вартість заміни сенсора (тачскрін), в нашому сервісному центрі AKS.UA залежить від наступних факторів: терміну виконання робіт, складності установки сенсора в тій чи іншій моделі. Ознайомитися з цінами по заміні сенсора Ви може по цим посиланням .

Процедура виконання ремонту:

Процедура виконання ремонту:

Гарантійного обслуговування збережіть збереження товарного вигляду виробу і при наявності захисних плівок і пломб Гарантійного обслуговування збережіть збереження товарного вигляду виробу і при наявності захисних плівок і пломб. Під гарантійне зобов'язання також не потрапляють товари, які вийшли з ладу (що втратили споживчі якості) в результаті механічних пошкоджень, неправильної установки, перегинів шлейфів і т.п.
Бракований товар змінюється на аналогічний. Якщо товар в даний момент відсутній на складі, то відбувається повернення грошей або обмін на інший товар (за бажанням клієнта).

Отже, якщо Вам необхідно купити сенсорну панель для Nokia X6-00 with frame Original, то це можна зробити в нашому магазині Aks.ua, досвідчені менеджери якого детально проконсультують з цього питання, допоможуть з вибором тачскрін і організують його доставку по Києву або в будь-який інше місто України, в тому числі: в Одесу, Миколаїв чи Луцьк, в Суми, Чернігів або Харків, в Черкаси, Вінницю або Ужгород, до Чернівців, Івано-Франківськ або Житомир, в Херсон, Запоріжжя або Полтаву, в Рівне, Тернопіль або Львів, до Хмельницького чи ін. Є можливість самовивозу.

Чи потрібно говорити, що вартість такої заміни буде дорожче?