Фотографії чохла для iPhone 7

Нарешті! Крига скресла, друзі. Якщо вам, як і мені, порядком набридли численні і нескінченні чутки про iPhone 7 і ви вже хочете подивитися на нього вживу, то у мене є для вас гарні новини. Правда, сам смартфон, природно, ніхто не показав, зате люб'язні китайці поділилися кількома знімками чохлів для новенького айфона. Запасайтеся поп-кінному, там багато чого цікавого.

iPhone 7

Джерело, який поділився цими фотографіями, заявляє, що це чохол для справжнісінького iPhone 7. Не для iPhone 7 Plus , Не для горезвісного iPhone 7 Pro і так далі - для звичайного iPhone 7, а, значить, порівнювати ми його будемо з iPhone 6s. Хоча, якщо чесно, судити про розміри майбутнього флагмана компанії Apple без розмірів чохла практично неможливо. Розміри, ймовірно, будуть майже однаковими, що не дивно.

Розміри, ймовірно, будуть майже однаковими, що не дивно

А ось дивно те, що судячи з чохла iPhone 7 може виявитися сильно схожим на iPhone 6s. Ось тільки краю чохла мені особисто здаються більш округленими, а його «спинка» більш плоскою. Акуратно включу режим диванного аналітика і припущу, що повного редизайну швидше за все не буде. Це буде поліпшена версія попереднього iPhone - більш тонкий, більш плоский, більш округлений. І, напевно, сильно слизький.

Ще один цікавий момент - відсутність виходу для навушників. Отвори для нього взагалі немає на чохлі. Так що можна сміливо починати доглядати собі відповідні Bluetooth-навушники. А ще краще дочекатися осінньої презентації Apple. Якщо міні-джек все-таки зникне, Apple може представити комплектні Lightning-навушники. Або розшити модельний ряд новими бездротовими EarPods

До речі, замість отвори для міні-джека в чохлі є кілька отворів для другого динаміка. Тобто, в iPhone 7 може бути щось на зразок стерео-динаміків. Також вам може здатися по знімках, що отвори для камери і спалаху збільшено в розмірах. натяк на подвійну камеру в новому iPhone? Я б так не думав. Поки що рано взагалі говорити про щось певному, так як ще навіть не стартувало виробництво новинки. Про якому, до речі, ми теж з вами дізнаємося з чергових чуток. Одним словом, поки що мотаємо інформацію на вус і чекаємо наступних зливом. Головне - вони вже явно почали потрапляти в мережу, так що чекати залишилося недовго. Поки ось краще почитайте нашу докладну статтю про iPhone 7 . Там все, що потрібно знати про новинку.

джерело: 9to5mac.com

Дивіться також:

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , YouTube , Telegram , Viber і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті Фотографії чохла для iPhone 7